Villas te koop in San Jaime Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in San Jaime Benissa Costa

De noordelijke Costa Blanca kenmerkt zich door zijn prachtige hoeken aan zee waar u op een ontspannen manier kunt wonen, genieten van de zon en de paradijselijke baaien. In SELECT VILLAS hebben we prachtige villa's te koop in San Jaime Benissa Costa, een ideale plek om het hele jaar door te wonen.

Met slechts vier kilometer kustlijn is Benissa Costa één van de mooiste gebieden van de Spaanse kust. Baden in het warme water van de Middellandse Zee, vinden we talloze baaien vol pijnbomen die zich vermengen met steppen en kliffen. De zonnige dagen van de winter zijn perfect om de kust te bezoeken aan boord van een boot en een totaal ander perspectief op de kustlijn te ontdekken, die bezaaid is met spectaculaire droomhuizen te midden van de natuur.

De zand- of kiezelstranden zullen u imponeren met de turquoise kleur van het water, schoon en transparant. Het is een zeer geschikt gebied om te duiken en om de schoonheid die de bodem van de zee ons op deze plek biedt te controleren.

Een ander belangrijk kenmerk van de urbanisatie San Jaime is de Ifach Golf Club. Wilt u golfen terwijl u kijkt naar een spectaculaire zonsondergang of genieten van het ongeëvenaarde uitzicht over de Peñón de Ifach of de Sierra de Bernia?

Als u op zoek bent naar de perfecte plek om aan zee te wonen en te golfen, bezoek dan onze villa's te koop in San Jaime Benissa Costa

Wij bieden u een interessante selectie van villa's te koop aan in San Jaime Benissa Costa. Onze luxe villa's in Benissa Costa worden gekenmerkt door hun moderne stijl met grote glaspartijen aan de gevels die het mogelijk maken om de zee te observeren vanaf elk punt in uw nieuwe woning. Ze hebben alle nodige voorzieningen om comfortabel te leven:

  • Dubbele beglazing
  • Vloerverwarming
  • Airconditioning
  • Toegangsdeuren voor elektrische voertuigen
  • Enz.

Sommige van onze elegante villa's kijken uit op de golfbaan en de Peñón de Ifach in Calpe. Ze zijn gebouwd met een traditioneel ontwerp dat wordt gekenmerkt door de balustrades, een brede veranda met bogen, de witte gevels die contrasteren met de okerkleurige daken, ...

Onze woningen zijn gelegen in een exclusieve woonwijk waar u alle nodige diensten in hun omgeving heeft zoals supermarkten, bars, restaurants, winkels, ... In de urbanisatie San Jaime vindt u ook een winkelcentrum met apotheek, opticien, kapper, fitnessruimte, banken, enz.


Neem vandaag nog contact op met SELECT VILLAS als u geïnteresseerd bent in onze villa's te koop in San Jaime Benissa Costa

In SELECT VILLAS bieden wij u een selectie van villa's te koop aan in San Jaime Benissa Costa, evenals in andere omliggende urbanisaties: Baladrar, Montemar, Fanadix, Les Basetes, La Fustera, Buenavista, ...

Wij raden u aan om u te abonneren op onze nieuwsbrief en, periodiek, zullen wij u informeren over de woningen die passen bij uw profiel, interessant nieuws met betrekking tot de aankoop van een huis in Spanje of advies, zodat de aankoop van een woning aan de Costa Blanca niet ingewikkeld is voor u.

Vul het contactformulier in dat op onze website verschijnt of stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es . U kunt ons ook persoonlijk bezoeken in ons kantoor in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Telefoon: +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search