Villas te koop in Villotel Moraira

Bestellen op
Tonen als

Villas te koop in Villotel Moraira

Als u telewerkt, waarom woont u dan niet in een zonnig huis midden in de natuur vlakbij het strand? In onze schitterende villa's te koop in Villotel Moraira kunt u comfortabel telewerken, want u beschikt over alle nodige diensten en bovendien kunt u uw werkdag afwisselen met heerlijke wandelingen langs de kust terwijl u geniet van de stralende zon van de Costa Blanca.

Moraira is een toeristisch stadje gelegen aan de noordelijke Costa Blanca. Het is omringd door de Middellandse Zee en heeft magische baaien met kristalhelder, warm water ideaal om te ontspannen terwijl u een kleurtje krijgt. Het klimaat is perfect om het hele jaar door te zonnebaden, want het heeft zeer aangename temperaturen en zeer weinig neerslag. In het stadscentrum van de stad vindt u een grote infrastructuur van diensten die u een zeer comfortabel leven bieden. Er zijn winkelcentra, winkels van allerlei aard, gezondheidscentra, apotheken, privé dokterspraktijken, bankkantoren... maar ook een breed scala aan uitgaansgelegenheden, live muziek, restaurants, bars, enz. De lente is een bijzondere tijd om te genieten van een heerlijk handgemaakt ijsje terwijl u flaneert langs de zonnige promenade.

Als u wilt leven midden in de natuur en met alle voorzieningen van een stad, zult u genieten van onze villa's te koop in Villotel Moraira

Het voordeel van onze villa's te koop in Villotel Moraira is dat ze je in staat stellen om te leven omringd door een prachtige natuurlijke omgeving en te genieten van een ontspannen uitzicht op de vallei en de weelderige dennenbossen vanuit je huis zonder dat je hoeft af te zien van de gebruikelijke diensten in stedelijke centra. In Villotel vindt u supermarkten, restaurants, bars ... Bovendien is het slechts drie kilometer naar het dorp en het strand, een afstand die u kunt afleggen met de auto of door een mooie fietstocht te maken.

Naast de elegante villa's die we u aanbieden in de urbanisatie Villotel, heeft SELECT VILLAS ook eigendommen in alle urbanisaties van Moraira: La Sabatera, El Portet, Benimeit, La Camarrocha, Paichi, Pinar de l'Advocat, El Bosque, Cap Blanc, Arnella, San Jaime, enz.

In de urbanisatie Arnella in Moraira bieden wij u een schitterende villa met uitzicht op zee. Deze fantastische exclusieve woning is gebouwd in een typisch Spaanse stijl met een geslaagde combinatie van verschillende materialen van hoge kwaliteit. Deze ruime woning met vier slaapkamers en vier badkamers heeft:

  • Airconditioning warm en koud
  • Dubbele beglazing
  • Centrale verwarming op gas
  • Beveiliging alarm systeem
  • Elektrische toegangspoort voor voertuigen

De villa is gelegen op een prachtig perceel met overloopzwembad, zonnige terrassen, solarium gebieden en mooi aangelegde tuin gebieden.

Neem vandaag nog contact op met SELECT VILLAS en wij tonen u onze gevarieerde portfolio van villa's te koop in Villotel Moraira

Als u op zoek bent naar een huis aan de Costa Blanca, zult u zeker verliefd worden op onze villa's te koop in Villotel Moraira. Wij horen graag aan welke eisen uw huis in Spanje moet voldoen, zodat wij een nauwkeurig profiel kunnen opstellen en u een selectie van woningen kunnen aanbieden die aan uw wensen voldoen.

Neem contact met ons op:

  • Door het formulier op onze website in te vullen.
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Telefoonnummers: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Kantoor: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search