Villotel Moraira te koop

Bestellen op
Tonen als

Villotel Moraira te koop

Als u in een ontspannen woonomgeving wilt wonen, omringd door de mediterrane natuur en met een selecte en goed opgeleide buurt, raden wij u aan om onze panden in de urbanisatie Villotel Moraira te koop te bezoeken. Villotel ligt naast andere belangrijke urbanisaties in de omgeving van het stedelijke centrum van Moraira, zoals Paichi of Cumbre del Sol. Het bestaat uit kleine gebouwen zoals villa's, chalets, bungalows en appartementen omgeven door de natuur en met uitstekende privacy. Villotel ligt tussen de wijngaarden en dennenbossen en biedt u een ontspannen en gezonde levensstijl. Als u gepassioneerd bent door de natuur, zult u genieten van de zonnige en milde winters om te voet of per fiets door de bergen rond deze prachtige urbanisatie te wandelen en de meest spectaculaire hoeken te ontdekken.

Het heeft een prachtige locatie, want heel dichtbij vindt u maximaal vijf golfbanen waarmee u aangename dagen kunt doorbrengen met het beoefenen van uw favoriete sport. U krijgt de gelegenheid om de golfclub te kiezen die het beste bij u past. Aan de andere kant zijn de prachtige stranden van Moraira ook op loopafstand. Slechts drie kilometer van dit idyllische en charmante toevluchtsoord aan de Costa Blanca vindt u de populaire en uitgestrekte stranden van L'Ampolla of het hemelse strand van El Portet.

Hoewel je in Villotel supermarkten, restaurants, bars, etc. hebt, heb je binnen een paar minuten gemakkelijk toegang tot het stedelijke centrum van Moraira. Daar heb je alle diensten die een belangrijke stad zijn inwoners biedt: medisch centrum, apotheken, winkelcentra, nachtleven, disco en live muziek, flamenco, ...

Wij bieden u in Villotel Moraira prachtige huizen om te zonnebaden en te ontspannen

We hebben in de urbanisatie Villotel Moraira prachtige en luxe villa's te koop die indruk op u zullen maken wanneer u ze bezoekt. Deze villa's in Villotel zijn gebouwd in een traditionele stijl, zeer typerend voor de Spaanse Middellandse Zee. De zonnige en lichte kamers bieden een fantastisch uitzicht op de Moraira-vallei. Op de uitgestrekte percelen heeft u een indrukwekkend zwembad omgeven door solariumgebieden .

Het uitstekende klimaat van de Costa Blanca is perfect om te zonnebaden in elk seizoen van het jaar terwijl u luistert naar uw favoriete muziek. Een fundamenteel element in de Villotel-villa's zijn barbecues of keukens in het buitenland. Kun je je voorstellen dat deze winter een heerlijke barbecue proeft met je vrienden terwijl je geniet van een heldere en gematigde zon?

We zouden graag ons zien over onze huizen te koop in Moraira. We hebben huizen in de belangrijkste urbanisaties zoals Villotel, Paichi, La Sabatera, La Camarrocha, Arnella, Les Platgetes, San Jaime, Benimeit, ...

Wij informeren u uitgebreid over onze panden in Villotel Moraira te koop

Wij informeren u uitgebreid en vrijblijvend over onze eigendommen in Villotel Moraira te koop. We zullen blij zijn dat u geïnteresseerd bent in onze verschillende huizen voor nieuwbouw en wederverkoop . Ons team van makelaars, expert en gespecialiseerd in de verkoop van huizen in Spanje, zal al die vragen oplossen.

Om contact met ons op te nemen, bieden we verschillende opties:

  • Bezoek ons persoonlijk in onze kantoren aan de Costa Blanca
  • Stuur ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt
  • Bel ons op: +34 966 490 861 | +34 616 002 993

We zijn in Avda. De Madrid, 55-03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search