Wederverkoop in El Portet-Moraira

Bestellen op
Tonen als

Wederverkoop in El Portet-Moraira

Als u op zoek bent naar een huis aan het strand, bieden wij u de wederverkoopeigenschappen in El Portet - Moraira. Playa del Portet is een idyllische plek met een klein schelpvormig strand aan de Costa Blanca Noord.

Als je een watersportliefhebber bent, is El Portet de ideale plek om ze te beoefenen, omdat het een klein kanaal voor boottoegang heeft, evenals de mogelijkheid om kajaktochten of onderwaterroutes te maken.

Daarnaast heeft u in Moraira de Nautical Club waar u, naast het beoefenen van een verscheidenheid aan sporten, kunt genieten van de fantastische keuken van de plaats.

Moraira is een klein stadje dat u alle diensten biedt die u nodig heeft.

Evenzo heeft het een breed gastronomisch aanbod, met talloze restaurants waar u het kunt proeven.

Profiteer van de wederverkoopeigenschappen in El Portet - Moraira en verkrijg uw ideale huis

Het is tijd om een huis te kopen. Profiteer van de wederverkoop eigenschappen in El Portet - Moraira die ons onroerend goed biedt en uw ideale huis koopt.

We hebben eigenschappen voor nieuwbouw en wederverkoop. Als u een hervorming in uw nieuwe woning wilt doorvoeren, kunnen wij u adviseren over betrouwbare professionals, zodat de uitvoering van het uitgevoerde werk overeenkomt met uw totale naleving.

Verover het huis van uw dromen en geniet deze zomer met uw gezin van de belangrijkste kenmerken en voorzieningen (zwembad, airconditioning, SAT.TV, solarium, weelderige tuinen, barbecue, ...)

Select Villas biedt u een uitgebreide reeks van wederverkoop eigenschappen te koop in El Portet - Moraira

Wij bieden u een uitgebreid aanbod van nieuwe woningen te koop in El Portet - Moraira. Je vindt toch wel het huis dat je wilt.

Met Select Villas zijn de procedures voor de aankoop van een huis eenvoudig uit te voeren, omdat we een team van hooggekwalificeerde professionals hebben die ze snel kunnen oplossen.

Wij helpen u ook bij het beheer van een hypotheek, het inhuren van elk type verzekering (leven, auto, huis, ...) of bij de verandering van eigendom van de benodigdheden.

Neem contact met ons op. Onze kantoren zijn gevestigd in Moraira, Avda. De Madrid, nº 5 - C.P. 03724 (Alicante).

Telefoon: +34 966 490 861

Mobiel: +34 616 002 993

Mobiel: +34 677 197 159 (buiten de uren)

Maar als u een eerste contact met ons wilt, kunt u ons volgen op sociale netwerken of ons een e-mail sturen naar info@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search