Wederverkoop in El Portet-Moraira

Bestellen op
Tonen als

Wederverkoop in El Portet-Moraira

Als u op zoek bent naar een huis aan het strand, bieden wij u de Wederverkoop in El Portet-Moraira.. Playa del Portet is een idyllische plek met een klein schelpvormig strand aan de Costa Blanca Noord.

Als je een watersportliefhebber bent, is El Portet de ideale plek om ze te beoefenen, omdat het een klein kanaal voor boottoegang heeft, evenals de mogelijkheid om kajaktochten of onderwaterroutes te maken.

Daarnaast heeft u in Moraira de Nautical Club waar u, naast het beoefenen van een verscheidenheid aan sporten, kunt genieten van de fantastische keuken van de plaats.

Moraira is een klein stadje dat u alle diensten biedt die u nodig heeft.

Evenzo heeft het een breed gastronomisch aanbod, met talloze restaurants waar u het kunt proeven.

Profiteer van de Wederverkoop in El Portet-Moraira en verkrijg uw ideale huis

Het is tijd om een huis te kopen. Profiteer van de Wederverkoop in El Portet-Moraira die ons onroerend goed biedt en uw ideale huis koopt.

We hebben eigenschappen voor nieuwbouw en wederverkoop. Als u een hervorming in uw nieuwe woning wilt doorvoeren, kunnen wij u adviseren over betrouwbare professionals, zodat de uitvoering van het uitgevoerde werk overeenkomt met uw totale naleving.

Verover het huis van uw dromen en geniet deze zomer met uw gezin van de belangrijkste kenmerken en voorzieningen (zwembad, airconditioning, SAT.TV, solarium, weelderige tuinen, barbecue, ...)

Select Villas biedt u een uitgebreide reeks van wederverkoop Wederverkoop in El Portet-Moraira

Wij bieden u een uitgebreid aanbod van nieuwe Wederverkoop in El Portet-Moraira. Je vindt toch wel het huis dat je wilt.

Met Select Villas zijn de procedures voor de aankoop van een huis eenvoudig uit te voeren, omdat we een team van hooggekwalificeerde professionals hebben die ze snel kunnen oplossen.

Wij helpen u ook bij het beheer van een hypotheek, het inhuren van elk type verzekering (leven, auto, huis, ...) of bij de verandering van eigendom van de benodigdheden.

Neem contact met ons op. Onze kantoren zijn gevestigd in Moraira, Avda. De Madrid, nº 5 - C.P. 03724 (Alicante).

Telefoon: +34 966 490 861

Mobiel: +34 616 002 993

Maar als u een eerste contact met ons wilt, kunt u ons volgen op sociale netwerken of ons een e-mail sturen naar enquiries@select-villas.es


Wederverkoop in El Portet-Moraira 

Als u een vleugje elegantie en verfijning wilt toevoegen aan uw leven en dat van uw gezin, presenteren wij een exclusieve selectie van wederverkoop in El Portet-Moraira. Jávea vertegenwoordigt een perfecte bestemming om je onder te dompelen in de Middellandse Zee, natuur, cultuur en vertier aan de prachtige Costa Blanca. Dit charmante stadje in Alicante biedt een breed scala aan attracties waardoor het opvalt tussen de favorieten van het Europese publiek.

 • Costa: Jávea strekt zich uit over meer dan 20 kilometer kustlijn en biedt een evenwicht tussen fijne zandstranden, zoals het prestigieuze El Arenal, en afgelegen baaien omgeven door majestueuze pijnbomen. Deze stukken kust zijn de perfecte omgeving voor het beoefenen van wateractiviteiten zoals duiken, snorkelen, surfen en kajakken.
 • plaatsen: Bovendien beschikt Jávea over een ecologische en natuurlijke omgeving, met de nadruk op het beroemde natuurpark Granadella, een van de meest karakteristieke plekken die de mogelijkheid biedt om te genieten van de inheemse flora en fauna, terwijl u geniet van een spectaculair uitzicht op de zee.
 • Luiheid: Wat entertainment betreft, heeft Jávea een exclusieve golfclub die tot de meest selecte aan de Costa Blanca behoort. Het heeft ook exclusieve faciliteiten, waaronder spa centra, vijfsterren accommodatie, gastronomische restaurants en meer.

Het bureau SELECT VILLAS presenteert u Wederverkoop in El Portet-Moraira op onverslaanbare locaties

Veel van onze Wederverkoop in El Portet-Moraira bieden een panoramisch uitzicht op zee, zijn omgeven door natuur en bevinden zich in de buurt van uitgaansgelegenheden. Als u op zoek bent naar luxe villa's in Jávea die aan uw eisen voldoen, dan vindt u hier uw volgende huis. Voor die klanten die willen kopen een stad die zich onderscheidt van de rest, Ons makelaarskantoor biedt luxe villa's aan.Als u op zoek bent naar villa's te koop in Jávea waarmee u kunt leven zoals u altijd al wilde, ontdek dan onze luxe huizen met onverslaanbare kenmerken:

 • Uitzicht op de Middellandse Zee dat adembenemend is.
 • Schitterende infinity pools die uitnodigen om te plonzen.
 • Ruime en lichte ruimtes zowel binnen als buiten de villa's.
 • Weelderige en volledig privé tuinen, vol harmonieuze vegetatie. Energie-efficiëntie systemen en technologie voor een slimme woning.
 •  Thermisch en akoestisch comfort zorgvuldig ontworpen.
 • Originele en eigentijdse stijlen die opvallen.

Wij nodigen u uit om de Wederverkoop in El Portet-Moraira te bezoeken die uw interesse wekken, en zo te genieten van een luxe leven aan zee

Profiteer van uw vakantie om een van onze Wederverkoop in El Portet-Moraira te kopen, een steeds populairdere keuze onder onze klanten die op zoek zijn naar een tweede huis aan de Costa Blanca, Spanje. Als u ook graag wilt genieten van uw welverdiende vrije dagen en een exclusieve levensstijl wilt aannemen, aarzel dan niet om een van onze opties in Jávea te kiezen. Neem voor meer informatie nu contact met ons op:

 • op +34 616 002 993 of +34 966 490 861 om een afspraak te plannen.
 • U kunt ook ons fysieke kantoor bezoeken aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante,
 • of stuur ons gewoon een e-mail naar enquiries@select-villas.es.


Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search