Wederverkoop villa's in El Portet-Moraira

Exclusief
360 video Tour

Luxe moderne familievilla te koop in Moraira
Moraira · El Portet

525.000 €
M2 320m2 M2 890m2 camas4 baños4 M2
Ref: 01544M

Luxe moderne familievilla te koop in Moraira Luxe villa te koop in Moraira, El Portet. Deze villa met vier...

Zoek eigendommen

Wederverkoop villa's in El Portet-Moraira

Als je je voorstelt om op elk moment van het jaar te zonnebaden in de tuin van je huis, terwijl je geniet van een heerlijk sap van vers geperste sinaasappels, bezoek dan ons onroerend goed. Wij bieden u de wederverkoopvilla's in El Portet-Moraira.

Het strand van El Portet is een paradijs aan de Costa Blanca Noord. Hier kunt u genieten van wandelingen door het fijne zand terwijl u geniet van de buitengewone uitzichten die deze plaatsen bieden.

Het kalme en transparante water is ideaal om te zwemmen met het gezin, vooral met kinderen.

Maar als u bovendien van sport houdt, bent u op de ideale plek om verschillende watersporten te beoefenen, omdat deze baaien, typisch voor het gebied van Moraira, perfect zijn om te duiken, duiken of kajakken.

Evenzo heeft u een breed scala aan sporten, aangezien u een toegangskanaal heeft voor kleine boten in hetzelfde strand El Portet of Club Náutico de Moraira.

 
Profiteer van de Resale Villas in El Portet-Moraira

Profiteer van de Resale Villas in El Portet-Moraira en koop het huis dat u altijd al wilde hebben. We hebben nieuwe huizen of wederverkoop, gebouwd in moderne of mediterrane stijl, maar allemaal met een uitstekende constructie.

Ze hebben grote ramen met dubbele beglazing die zonlicht naar alle kamers leiden en een warme sfeer creëren bij u thuis.

Evenzo hebben ze een zeer groot zwembad dat uw gezin zal verrassen. De grote terrassen bieden een uitzonderlijk uitzicht op de Middellandse Zee.

Deze fantastische villa's liggen in een prachtige woonwijk, zeer dicht bij het strand van El Portet en het centrum van Moraira, waardoor ze de ideale plek zijn om het hele jaar door te wonen.

 
Een van onze specialiteiten zijn de wederverkoopvilla's in El Portet - Moraira

Onze jarenlange ervaring in de vastgoedwereld is de belangrijkste reden waarom de Resale Villas in El Portet-Moraira een van de specialiteiten van ons professionele team is.

We zijn volledig opgeleid om alle problemen op te lossen die verband houden met het complexe proces dat de aankoop van een huis inhoudt.

Vertrouw ons en we zullen de aankoop van uw huis op een eenvoudige en effectieve manier verwerken.

Onze kantoren bevinden zich op Avda. De Madrid, 5 - 03724 - Moraira (Alicante).

Telefoon: +34 966 490 861

Mobiel: +34 616 002 993

Mobiel: +34 677 197 159 (buiten de uren)

E-mail: info@select-villas.es

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS