Woningen te koop in Altea

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Altea

Als u op zoek bent naar een appartement en u woont in de buurt van de Costa Blanca, of wilt u een woning vinden, dan heeft Select Villas voor u een selecte reeks eigendommen te koop in Altea, die bereid zijn om u te helpen in uw dagelijkse leven. Een huis dat van u kan zijn als u wilt dat uw huis wordt gebouwd met materialen van hoge kwaliteit.

Moderne panden, die we als luxueus kunnen classificeren. Ons eigendom heeft alles wat je je maar kunt voorstellen dat een huis van je dromen kan hebben. Als u wilt dat uw huis een uitstekend zwembad heeft om te genieten van de heetste dagen of nachten wanneer u uitgeput van het werk aankomt, bieden onze luxe huizen in Altea u deze aan.

Als het huis van uw verlangens u wilt dat het meer dan één verdieping voor uw gezin bevat en u kunt comfortabel genieten van ruime en ruime gebieden, zodat elk gezinslid zijn ruimte kan hebben en er tegelijkertijd van kan genieten met volle teugen.

Onze eerste kwaliteitsaccommodaties bevatten een verrassende ontspanningsruimte met jacuzzi inbegrepen, om een tijdje te ontkomen aan die momenten die je niet wilt, of waar je niet aan wilt denken.

Woon in een andere plaats als u een van onze woningen te koop in Altea 

Onze panden woninngen te koop in Altea bieden u een luxe plek om te wonen met uw geliefden. Maar ze geven je ook de kans om te leven, omringd door verschillende voordelen die een prachtige stad als Altea biedt.

We verwijzen naar zijn geweldige jaarlijkse temperaturen. De zon in dit gebied is meestal meer dan 2.800 uren per jaar de hoofdrolspeler. Maar het is ook dat de stranden spectaculair zijn. Sommigen van hen hebben baaien om je onder te dompelen in hun fondsen en ontdek maritieme verrassingen. Zijn wateren zijn kalm, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw jongere familieleden. Ze zullen een geweldige tijd hebben.

Wilt u meer informatie over de verrassingen van onze woningen te koop in Altea, dan hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen

Als u meer wilt weten over de kenmerken van onze woningen n te koop in Altea, kunt u contact opnemen met Select Villas via hun kantoren aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante.

Evenzo kunt u ons vragen stellen over het verkoopproces of andere problemen. Hiervoor, zon, moet je ons bellen op +34 966 490 861 | (+34) 616 002 993 of, schrijf ons een bericht aan  enquiries@select-villas.es


Woningen te koop in Altea

In het hart van de Costa Blanca, zijn onze woningen te koop in Altea, een mediterrane hoek die de harten verovert van diegenen die op zoek zijn naar een exclusieve levensstijl en een paradijs aan zee. Met zijn unieke combinatie van traditionele charme en moderne gemakken, is Alteastaat als een droomplek voor degenen die verlangen naar onroerend goed te koop in Altea.En wat maakt Altea zo bijzonder?

  • De magie van Altea ligt in de geplaveide straten, zijn witte huizen en zijn iconische blauwe koepels die het landschap domineren.
  • Omringd door de pracht van de Middellandse Zeeen de majesteit van de Sierra de Bernia, geniet Altea van een uitzonderlijk microklimaat met meer dan 300 zonnige dagen per jaar.
  • Het artistieke karakter wordt weerspiegeld in de kunstgalerijen en culturele festivals..
  • Mediterrane gastronomiehet is de ster in de strandrestaurants en strandbars, waar je kunt genieten van verse vis en lokale lekkernijen.

Altea is meer dan een bestemming; het is een levenservaring en u bent slechts één stap verwijderd van het bezit van uw eigen stukje paradijs in dit juweel van de Costa Blanca. Van gouden zonsopkomsten tot zonsondergangen boven de zee, Altea wacht met open armen op u zodat u uw dromen van luxe, zon en zee kunt waarmaken.

Luxe en panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee in onze woningen te koop in Altea

Als u op zoek bent naar woningen te koop in Altea, bieden wij u een exclusieve selectie die aan al uw wensen en behoeften voldoet:

  • Nieuwbouw en wederverkoop: Van moderne constructies tot huizen met historie, wij hebben de perfecte woning voor u.
  • Onafhankelijke villa's en appartementen van verschillende stijlen.
  • Overloopzwembaden en ultramoderne technologie: Dompel jezelf onder in overloopzwembaden met panoramisch uitzicht en geniet van huizen die zijn uitgerust met de nieuwste technologie.

Ben je gepassioneerd door uitzicht op de oneindige zee? Kun je je voorstellen dat je elke dag wakker wordt met het geluid van de golven en de geur van de Middellandse Zee? Onze selectie van villa's te koop in Altea geeft u precies dat. Deze architecturale juwelen laten u de magie van de zee op zijn best ervaren en bieden u comfort en elegantie in gelijke mate.

Nauwe en vertrouwde behandeling bij het kopen van een van onze woningen te koop in Altea

Wilt u meer weten over onze woningen te koop in Altea? Neem contact met ons op en wij begeleiden u op deze spannende reis naar uw nieuwe thuis in de Middellandse Zee. In deze uitdagende tijden wordt het succes van SELECT VILLAS ondersteund door onze gewaardeerde familie: een team van 9 gepassioneerde makelaarsvoor het waarmaken van de dromen van degenen die zich willen vestigen aan de prachtige Costa Blanca Noord. We zijn er trots op deel uit te maken van uw reis naar uw droomhuis in Altea.Kijk voor meer informatie op onze website of neem direct contact met ons op. Wij zijn hier om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

  • Ons kantoor: Avenida Madrid 5 - 03724 Moraira (Alicante)
  • Onze telefoons: +34 966 490 861 | (+34) 616 002 993
  • Onze e-mail: enquiries@select-villas.es


Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search