Woningen te koop in Altea

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Altea

Als u op zoek bent naar een appartement en u woont in de buurt van de Costa Blanca, of wilt u een woning vinden, dan heeft Select Villas voor u een selecte reeks eigendommen te koop in Altea, die bereid zijn om u te helpen in uw dagelijkse leven. Een huis dat van u kan zijn als u wilt dat uw huis wordt gebouwd met materialen van hoge kwaliteit.

Moderne panden, die we als luxueus kunnen classificeren. Ons eigendom heeft alles wat je je maar kunt voorstellen dat een huis van je dromen kan hebben. Als u wilt dat uw huis een uitstekend zwembad heeft om te genieten van de heetste dagen of nachten wanneer u uitgeput van het werk aankomt, bieden onze luxe huizen in Altea u deze aan.

Als het huis van uw verlangens u wilt dat het meer dan één verdieping voor uw gezin bevat en u kunt comfortabel genieten van ruime en ruime gebieden, zodat elk gezinslid zijn ruimte kan hebben en er tegelijkertijd van kan genieten met volle teugen.

Onze eerste kwaliteitsaccommodaties bevatten een verrassende ontspanningsruimte met jacuzzi inbegrepen, om een tijdje te ontkomen aan die momenten die je niet wilt, of waar je niet aan wilt denken.

Altea, een andere stad om een van onze huizen te koop te kopen

Onze panden te koop in Altea bieden u een luxe plek om te wonen met uw geliefden. Maar ze geven je ook de kans om te leven, omringd door verschillende voordelen die een prachtige stad als Altea biedt.

We verwijzen naar zijn geweldige jaarlijkse temperaturen. De zon in dit gebied is meestal meer dan 2.800 uren per jaar de hoofdrolspeler. Maar het is ook dat de stranden spectaculair zijn. Sommigen van hen hebben baaien om je onder te dompelen in hun fondsen en ontdek maritieme verrassingen. Zijn wateren zijn kalm, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw jongere familieleden. Ze zullen een geweldige tijd hebben.

Wilt u meer informatie over de verrassingen van onze panden te koop in Altea, dan hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen

Als u meer wilt weten over de kenmerken van onze huizen te koop in Altea, kunt u contact opnemen met Select Villas via hun kantoren aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante.

Evenzo kunt u ons vragen stellen over het verkoopproces of andere problemen. Hiervoor, zon, moet je ons bellen op +34 966 490 861 | +34 677 197 159 of, schrijf ons een bericht aan info@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search