Woningen te koop in Baladrar Benissa Costa

Zeezicht

Mooie villa met uitzicht op zee
Benissa Costa · Baladrar

530.000 €
M2 179m2 M2 920m2 camas5 baños4 M2
Ref: 02889B

Gelegen in de woonwijk van Baladrar, Benissa Costa en op slechts een korte afstand van de lokale voorzieningen is...


Exclusief
360 video Tour

Charmante villa met privézwembad
Benissa Costa · Baladrar

360.000 €
M2 90m2 M2 950m2 camas2 baños2 M2
Ref: 03151B

Te koop in Baladrar, Benissa Costa is deze charmante villa met twee slaapkamers en een apart onderbouwappartement...


Grote traditionele villa
Benissa Costa · Baladrar

339.000 €
M2 252m2 M2 749m2 camas4 baños3 M2
Ref: 02902B

Deze grote traditionele villa met vier slaapkamers in Baladrar, Benissa Costa, is gebouwd op een verhoogd perceel in...

Zoek eigendommen

Woningen te koop in Baladrar Benissa Costa

Als u gepassioneerd bent door de natuur en u houdt van wandelen om de wonderen te ontdekken die de Costa Blanca te bieden heeft met zijn stranden, zijn bergen, zijn baaien... dan zult u onze huizen te koop in Baladrar Benissa Costa graag leren kennen.

Dit najaar zult u graag wandelen langs de kust van het idyllische Cala Baladrar, gelegen tussen kliffen vol pijnbomen en gevormd door kiezelstenen. Het warme en kristalheldere water reflecteert de stralende zon die de Costa Blanca kenmerkt. U zult gefascineerd zijn door het prachtige uitzicht op de diepblauwe zee waarin de Peñón de Ifach te voorschijn komt, gevolgd door de hoge platte torens van het toeristische stadje Calpe. Deze prachtige beelden bereiken hun grootste pracht bij zonsondergang. In deze prachtige natuurlijke omgeving, die gemakkelijk bereikbaar is met de auto en waar u gemakkelijk kunt parkeren, is er een picknickplaats onder de verfrissende schaduw van de pijnbomen van waaruit u kunt genieten van deze idyllische natuurlijke hoek van de Middellandse Zee. Het proeven van een exquise zeevruchten paella, in de chiringuito gelegen aan de kust, is een plezier waar u geen afstand van kunt doen.  

Geniet van de zee en de zon in onze woningen te koop in Baladrar Benissa Costa

In deze idyllische hoek van de Middellandse Zee, waar een pad door de prachtige baaien loopt, bieden wij u woningen te koop aan in Baladrar Benissa Costa. Wonen in Benissa Costa is de droom van veel Europeanen. Momenteel is meer dan een derde van de inwoners afkomstig uit Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Als u een huis wilt vinden waar de zon altijd schijnt en dicht bij een baai met schoon en ondiep water, raden wij u onze villa's in Baladrar aan, van waaruit u de zee kunt zien en dicht bij supermarkten, restaurants, apotheken, ...

Wij bieden u villa's in traditionele stijl, gebouwd met materialen van topkwaliteit en bedekt met typische elementen van dit ontwerp, zoals stenen muren, balustrades op de terrassen, artistieke roosters op de ramen, okerkleurige daken, brede en frisse boogvormige veranda's, enz.

De onderhoudsarme tuinen die het perceel verfraaien, bieden u de aroma's van de bloemen wanneer u bij zonsondergang ontspannen in een hangmat zit. De barbecue is een bijna onmisbaar element in de villa's van de noordelijke Costa Blanca. Elk moment van het jaar is geschikt voor het organiseren van een maaltijd in de open lucht met uw vrienden.

 
Wij bieden u woningen te koop aan in Baladrar Benissa Costa, San Jaime, Montemar, Buenavista, La Fustera, Les Basetes, Fanadix ...

Als u op zoek bent naar woningen te koop in Baladrar Benissa Costa, in SELECT VILLAS bieden wij u een zeer interessante selectie van woningen aan. We hebben ook een brede portefeuille van eigendommen in de omliggende gebieden: San Jaime, Montemar, Buenavista, La Fustera, Les Basetes, Fanadix ...

Wij nodigen u uit om ons te volgen op Facebook en kennis te maken met de interessante publicaties die wij u aanbieden met betrekking tot de mooiste locaties aan de Noordelijke Costa Blanca, de meningen van onze klanten, interessante informatie over luchthavens, stranden, golfbanen, enz.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op:

  • Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Telefoon: +34 966 490 861 |+34 616 002 993
  • Vul het contactformulier op onze website in
  • Bezoek onze kantoren in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief