Woningen te koop in Benimeit Moraira

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Benimeit Moraira

De Costa Blanca is het paradijs waar duizenden Europeanen van dromen om hun vakantie door te brengen. Het heerlijke klimaat stelt u in staat om te ontspannen en plezier te hebben, ongeacht de tijd van het jaar dat u bezoekt. Daarom zijn de meeste van onze klanten die op zoek zijn naar onroerend goed te koop in Benimeit Moraira uit andere Europese landen.

Moraira is een prachtige stad omringd door de Middellandse Zee, gelegen aan de Costa Blanca Noord. Een van de meest prestigieuze urbanisaties is Benimeit, waar luxe villa's omgeven door pijnbomen verspreid liggen over de bergen en valleien die de stad omringen. Gelegen op een paar minuten van het stadscentrum, is Benimeit de perfecte plek om op een ontspannen manier te leven en te genieten van de vrolijke zon die meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt . Kunt u zich voorstellen dat u op het terras van uw nieuwe huis in Benimeit een panoramisch uitzicht op zee observeert?

De nabijheid van de beroemde stranden van Moraira stelt u in staat om in Benimeit het rustige toevluchtsoord te vinden dat u zo graag wilt vinden aan de Costa Blanca van Spanje om ontspannen te leven en in alle comfort van de zee te genieten. Moraira heeft prachtige baaien met kristalhelder en warm water, ideaal om te snorkelen en de indrukwekkende zeebodem bedekt met posidonia-weiden te ontdekken. Het is ook de ideale plek om te zonnebaden op het zand terwijl uw kinderen magische zandkastelen bouwen aan de kust.

Onze eigendommen te koop in Benimeit Moraira, een magische plek om het hele jaar door te wonen

SELECT VILLAS heeft een interessante portefeuille met eigendommen te koop in Benimeit Moraira. Het biedt u indrukwekkende nieuwbouw- of wederverkoopvilla's, waarvan sommige exclusief , met panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Onze chalets zijn gebouwd met verschillende stijlen, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw smaak past. De huizen van traditioneel ontwerp worden gekenmerkt door hun brede portieken met bogen, hun witte muren en hun okerkleurige daken die doen denken aan de oude huizen in de boomgaard, zo typerend voor deze streek. Als u een constructie met een moderne stijl wilt , zult u zien dat de gevels van onze meest avant-garde villa's grote glazen oppervlakken hebben waardoor u de zee overal in uw huis kunt observeren.

Maar als u er de voorkeur aan geeft uw volledig gepersonaliseerde huis te bouwen op een groot perceel dat u totale privacy biedt en waar u kunt genieten van grote stukken tuin of boomgaard, in Benimeit kunnen we u een groot rustiek perceel aanbieden met een prachtig uitzicht op de agrarische vallei van Moraira. Het heeft uitstekende toegangen waardoor u in een paar minuten het strand of het stadscentrum van Moraira kunt bereiken.

We hebben eigendommen te koop in Benimeit Moraira die u virtueel kunt bezoeken

Sommige van de eigendommen te koop in Benimeit Moraira die wij u aanbieden, hebben de 360º Video Tour- service waarmee u een comfortabele virtuele rondleiding door het huis kunt maken zonder te hoeven reizen, wat een groot voordeel is om tijd en geld te besparen bij mediatransport , hotels, enz.

Als u contact met ons wilt opnemen:

  • Vul het formulier in dat op internet wordt weergegeven
  • Bel de telefoons +34966490861 | +34616002993
  • Stuur een e-mail naar: enquiries@select-villas.es
  • Bezoek ons persoonlijk op Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Huizen te koop in Benimeit Moraira

Bent u op zoek naar een moderne woning om los te koppelen in de buurt van de zee? In onze woningen te koop in Benimeit Moraira woont u omringd door luxe en in contact met de natuur. De Benimeit ontwikkeling is een van de meest gewilde onroerend goed complexen in de Middellandse Zee vanwege de onovertroffen locatie die u toelaat om de zee te zien en gemakkelijke en snelle toegang tot het stadscentrum van Moraira, waar u allerlei winkels, diensten en eerste klas restaurants kunt vinden. In onze ruime en lichte woningen kunt u zich gemakkelijk losmaken van het dagelijkse leven en de werkroutine omdat ze in rustige gebieden liggen en naast natuurlijke ruimtes vol pijnbomen en inheemse vegetatie van het gebied. Een van de dingen waar u het meest van zult genieten is wandelen door de brede straten van Benimeit na het ontbijt onder de Spaanse zon op uw privéterras terwijl u naar de diepblauwe zee staart.

Moraira is niet alleen een bestemming voor ontspanning, het biedt ook levendige ontspannings- en fitnessruimten voor alle soorten mensen en sportfaciliteiten voor de actievelingen. Dit, samen met de uitstekende mediterrane gastronomie, die door de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) als een van de gezondste ter wereld wordt beschouwd, maakt dit vissersstadje tot een ideale plek om het welzijn van ieder mens te verbeteren. 

Luxe en comfort: wat u te wachten staat in een van onze koopwoningen in Benimeit Moraira

Naast het genieten van de Middellandse Zee vanuit een van onze nieuwbouwwoningen in Benimeit Moraira, kunt u nog andere zeer interessante voordelen verkrijgen:

  • Luxe: avant-garde ontwerpen, elektrische rolluiken, badkamers met elegant meubilair, topkwaliteit bouwmaterialen, kleedkamers, en-suite slaapkamers met directe toegang tot het terras, moderne stijl keukens met state-of-the-art apparatuur ....
  • Comfort: bewakingssysteem, privé infinity zwembaden, ruime en zonnige terrassen, barbecuezone, akoestische en thermische isolatie, airconditioning met innovatief systeem...

Zowel onze nieuwe villa's als onze tweedehands villa's bieden u alle hierboven beschreven voordelen, met als enige verschil het ontwerp en het bouwjaar. Als u meer houdt van de rustieke en traditionele stijl, raden wij u aan een van onze tweedehands villa's te kiezen, voordeliger dan de nieuwbouw en zonder alle comfort en luxe extra's op te hoeven geven.


Vertel ons welke woningen te koop in Benimeit Moraira u het meest aanspreken en ontvang alle informatie die u nodig heeft

Nu U onze selecte catalogus van eigendommen te koop in Benimeit Moraira heeft gezien, is het tijd om contact met ons op te nemen en ons Uw favoriete lijst van eigendommen te laten weten zodat we een live bezoek kunnen regelen en U al hun kenmerken kunnen uitleggen. Als u nog steeds niet zeker weet of u wilt komen kijken, kunt u ons altijd vragen stellen over de woningen die uw aandacht hebben getrokken of meer informatie ontvangen (omgeving, afstand tot andere toeristische attracties, profiel van de buren, enz.) Alles wat u te binnen schiet, wordt in uw taal en kort en bondig beantwoord door een van onze meertalige agenten. Onze contactmogelijkheden zijn:

  • Contactformulier
  • +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • enquiries@select-villas.es
  • Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search