Woningen te koop in Benimeit Moraira

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Benimeit Moraira

De Costa Blanca is het paradijs waar duizenden Europeanen van dromen om hun vakantie door te brengen. Het heerlijke klimaat stelt u in staat om te ontspannen en plezier te hebben, ongeacht de tijd van het jaar dat u bezoekt. Daarom zijn de meeste van onze klanten die op zoek zijn naar onroerend goed te koop in Benimeit Moraira uit andere Europese landen.

Moraira is een prachtige stad omringd door de Middellandse Zee, gelegen aan de Costa Blanca Noord. Een van de meest prestigieuze urbanisaties is Benimeit, waar luxe villa's omgeven door pijnbomen verspreid liggen over de bergen en valleien die de stad omringen. Gelegen op een paar minuten van het stadscentrum, is Benimeit de perfecte plek om op een ontspannen manier te leven en te genieten van de vrolijke zon die meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt . Kunt u zich voorstellen dat u op het terras van uw nieuwe huis in Benimeit een panoramisch uitzicht op zee observeert?

De nabijheid van de beroemde stranden van Moraira stelt u in staat om in Benimeit het rustige toevluchtsoord te vinden dat u zo graag wilt vinden aan de Costa Blanca van Spanje om ontspannen te leven en in alle comfort van de zee te genieten. Moraira heeft prachtige baaien met kristalhelder en warm water, ideaal om te snorkelen en de indrukwekkende zeebodem bedekt met posidonia-weiden te ontdekken. Het is ook de ideale plek om te zonnebaden op het zand terwijl uw kinderen magische zandkastelen bouwen aan de kust.

Onze eigendommen te koop in Benimeit Moraira, een magische plek om het hele jaar door te wonen

SELECT VILLAS heeft een interessante portefeuille met eigendommen te koop in Benimeit Moraira. Het biedt u indrukwekkende nieuwbouw- of wederverkoopvilla's, waarvan sommige exclusief , met panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Onze chalets zijn gebouwd met verschillende stijlen, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw smaak past. De huizen van traditioneel ontwerp worden gekenmerkt door hun brede portieken met bogen, hun witte muren en hun okerkleurige daken die doen denken aan de oude huizen in de boomgaard, zo typerend voor deze streek. Als u een constructie met een moderne stijl wilt , zult u zien dat de gevels van onze meest avant-garde villa's grote glazen oppervlakken hebben waardoor u de zee overal in uw huis kunt observeren.

Maar als u er de voorkeur aan geeft uw volledig gepersonaliseerde huis te bouwen op een groot perceel dat u totale privacy biedt en waar u kunt genieten van grote stukken tuin of boomgaard, in Benimeit kunnen we u een groot rustiek perceel aanbieden met een prachtig uitzicht op de agrarische vallei van Moraira. Het heeft uitstekende toegangen waardoor u in een paar minuten het strand of het stadscentrum van Moraira kunt bereiken.

We hebben eigendommen te koop in Benimeit Moraira die u virtueel kunt bezoeken

Sommige van de eigendommen te koop in Benimeit Moraira die wij u aanbieden, hebben de 360º Video Tour- service waarmee u een comfortabele virtuele rondleiding door het huis kunt maken zonder te hoeven reizen, wat een groot voordeel is om tijd en geld te besparen bij mediatransport , hotels, enz.

Als u contact met ons wilt opnemen:

  • Vul het formulier in dat op internet wordt weergegeven
  • Bel de telefoons +34966490861 | +34616002993
  • Stuur een e-mail naar: enquiries@select-villas.es
  • Bezoek ons persoonlijk op Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search