Woningen te koop in Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Benissa Costa

Als u wilt genieten van een huis en een stad waar goed weer is gegarandeerd, raadt ons makelaarskantoor u aan om een van onze huizen te koop in Benissa Costa te proberen. Deze stad ligt ten noorden van Alicante (Spanje) en dankzij de nabijheid van de zee, biedt een fantastisch jaarlijks klimaat.

Het klimaat dat Benissa Costa noemt, is de Middellandse Zee. Dit soort 'onderscheid' geeft de bewoners formidabele temperaturen. Hun winters zijn meestal korter dan zomers. In de zomermaanden is de kou zacht en is de sensatie aangenaam. Ook is de regen in dit gebied schaars, dus je zult de paraplu nauwelijks vangen.

Het maximale genot komt wanneer de lente komt en de zomer dichterbij komt. Al die maanden kunt u genieten van het plezier van een warm, warm en droog klimaat. Benissa Costa heeft stranden, zodat u kunt bewegen en zonnebaden en afkoelen. Onze panden bieden u ook faciliteiten om te verfrissen of te looien. Veel van onze huizen hebben prachtige terrassen en moderne zwembaden.

Wat voor soort onroerend goed te koop in Benissa Costa biedt Select Villas?

Ons makelaarskantoor heeft in totaal 46 eigendommen te koop in Benissa Costa. Onder deze reeks huizen kunt u een appartement, bungalow, chalet, duplex of een perceel kopen. Verschillende stijlen van eigenschappen, zodat u, met het advies van onze makelaars, het huis van uw dromen kunt vinden.

Onze panden te koop worden gekenmerkt door moderne woningen en aangepast aan de behoeften van de klant. U kunt verschillende verrassingen ontdekken die binnen onze eigenschappen wachten. Zodra u besluit om op een bepaald type onroerend goed in te zetten, kunnen u en uw gezin het een voor een ontdekken.

Als u meer details wilt weten over onze huizen te koop in Benissa Costa, neem dan contact met ons op

Als u een van onze eigendommen te koop in Benissa Costa heeft opgemerkt, kunt u meer details over onze huizen weten door contact met ons op te nemen. Als u ons telefonisch wilt bellen om vragen te stellen over onze diensten, kunt u dit doen door te bellen naar +34 966 490 861.

Als u onze faciliteiten wilt kennen, kunt u ons bezoeken op Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante. Stuur ons voor meer informatie een e-mail naar info@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search