Woningen te koop in Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Benissa Costa

Als u wilt genieten van een huis en een stad waar goed weer is gegarandeerd, raadt ons makelaarskantoor u aan om een van onze huizen te koop in Benissa Costa te proberen. Deze stad ligt ten noorden van Alicante (Spanje) en dankzij de nabijheid van de zee, biedt een fantastisch jaarlijks klimaat.

Het klimaat dat Benissa Costa noemt, is de Middellandse Zee. Dit soort 'onderscheid' geeft de bewoners formidabele temperaturen. Hun winters zijn meestal korter dan zomers. In de zomermaanden is de kou zacht en is de sensatie aangenaam. Ook is de regen in dit gebied schaars, dus je zult de paraplu nauwelijks vangen.

Het maximale genot komt wanneer de lente komt en de zomer dichterbij komt. Al die maanden kunt u genieten van het plezier van een warm, warm en droog klimaat. Benissa Costa heeft stranden, zodat u kunt bewegen en zonnebaden en afkoelen. Onze panden bieden u ook faciliteiten om te verfrissen of te looien. Veel van onze huizen hebben prachtige terrassen en moderne zwembaden.

Wat voor soort onroerend goed te koop in Benissa Costa biedt Select Villas?

Ons makelaarskantoor heeft in totaal 46 eigendommen te koop in Benissa Costa. Onder deze reeks huizen kunt u een appartement, bungalow, chalet, duplex of een perceel kopen. Verschillende stijlen van eigenschappen, zodat u, met het advies van onze makelaars, het huis van uw dromen kunt vinden.

Onze panden te koop worden gekenmerkt door moderne woningen en aangepast aan de behoeften van de klant. U kunt verschillende verrassingen ontdekken die binnen onze eigenschappen wachten. Zodra u besluit om op een bepaald type onroerend goed in te zetten, kunnen u en uw gezin het een voor een ontdekken.

Als u meer details wilt weten over onze huizen te koop in Benissa Costa, neem dan contact met ons op

Als u een van onze eigendommen te koop in Benissa Costa heeft opgemerkt, kunt u meer details over onze huizen weten door contact met ons op te nemen. Als u ons telefonisch wilt bellen om vragen te stellen over onze diensten, kunt u dit doen door te bellen naar +34 966 490 861.

Als u onze faciliteiten wilt kennen, kunt u ons bezoeken op Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante. Stuur ons voor meer informatie een e-mail naar info@select-villas.es

Huizen te koop in Benissa Costa

Als u wilt leven in een mediterrane plaats vol inhammen, stranden en kliffen, kom en zie onze woningen te koop in Benissa Costa. Het is een van de favoriete plaatsen voor veel mensen uit Noord-Europa, Engelsen en Duitsers in overvloed in deze hoek, maar ook Belgen, Nederlanders en Russen wonen hier. Het is een rustige kustplaats met 4 kilometer kustlijn en inhammen met kristalhelder water die een adembenemend panoramisch uitzicht en zonsondergangen bieden. Het heeft ook een route langs kliffen en een ecologische wandeling die u graag met vrienden of familie zult lopen en spectaculaire landschappen zult vastleggen. Benissa is een toeristische trekpleister met een grote culturele aantrekkingskracht: het heeft een historische wijk die ons terugvoert naar de middeleeuwen.

De jachthaven Les Basetes is een van de eerste die in de streek werd aangelegd en heeft de Blauwe Vlag-onderscheiding en 80 ligplaatsen. Ze biedt ook talrijke diensten zoals zeilacademies, catamaran, windsurfen, diepzeeduiken, restaurants, bars... Als u graag de zee ingaat en duikt om de zeeflora te ontdekken, dan zult u graag naar Benissa verhuizen want het is de favoriete plaats van de duikers.

Ontdek onze exclusieve eigendommen van hoge kwaliteit te koop in Benissa Costa

Wij hebben voor u de beste eigendommen uitgezocht die te koop staan in Benissa Costa op bevoorrechte locaties met uitzicht op zee en omringd door inheemse bomen. U zult het heerlijk vinden om op uw terras te gaan zitten, de zeebries te voelen en frisse lucht in te ademen. Onze huizen te koop nodigen u uit om in contact te komen met de natuur in haar essentie. Bovendien hebben ze uitstekende extra's zoals:

 • LED-verlichting
 • Porselein tegelvloeren
 • Airconditioning met luchtkanalen
 • Interne ruimtes voor gebruik als fitnessruimte of opslagruimte
 • Stenen werkbladen
 • Luxe afwerkingen en inrichting
 • Buitenruimtes met veranda's, terrassen, solarium, zwembad, jacuzzi...

Onze luxe woningen, gelegen in een uitgelezen en selecte buurt, zijn elegant, modern en perfect voor een maximum aan comfort. Hun ontwerpen maken indruk in een oogopslag, omdat ze zijn gebouwd met een avant-garde architectonische stijl en hun apparatuur zijn van de nieuwste technologie. U zult ook blij zijn om uw huis te verlaten en de pittoreske zandstranden op slechts 5 minuten afstand te hebben.

Wilt u meer weten over onze eigendommen te koop in Benissa Costa?

Als u geïnteresseerd bent in onze eigendommen te koop in Benissa Costa aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om u te helpen met alles wat u nodig heeft. In SELECT VILLAS hebben we een professioneel en meertalig team dat U zal informeren over alle details van onze huizen die te koop staan. Zij zullen u ook helpen met alle stappen die nodig zijn om in Spanje te kopen.

Neem contact met ons op via een van de volgende manieren:

 • Vul het formulier in op onze website.
 • Bel ons op +34 966 490 861 | +34 616 002 993
 • Schrijf een e-mail naar enquiries@select-villas.es
 • Bezoek ons op Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search