Woningen te koop in Cap Blanc Moraira

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Cap Blanc Moraira

Overweegt u een huis aan de Costa Blanca te kopen? We raden u aan om onze eigendommen te koop in Cap Blanc Moraira te bezoeken en u zult het huis vinden dat u aan zee wilt wonen.

Moraira is een prachtige hoek van de Costa Blanca Noord, omringd door het warme water van de Middellandse Zee. Het heeft acht kilometer zeer gevarieerde kustlijn die u graag zult verkennen als u een boot huurt in de jachthaven . U zult de kleine baaien met helder water ontdekken, de kliffen vol dennenbossen of zeer toeristische stranden met fijn zand. Je houdt er vast van om talloze foto's te maken van deze hemelse plek om te delen met je vrienden op Facebook.

In het stadscentrum vindt u alle nodige voorzieningen om comfortabel te wonen:

  • Gezondheidscentrum, apotheken, medische consultaties
  • Restaurants, bars, cafés
  • Pubs, flamencoshows, livemuziek en discomuziek
  • Supermarkten, gevarieerde winkels, internationale pers ...

Bovendien wordt wekelijks een typische straatmarkt geïnstalleerd. Deze zonnige herfst zult u het geweldig vinden om de kraampjes te bezoeken en de traditionele producten te bekijken: fruit en groenten, keramiek, huishoudelijke artikelen, kleding en schoenen, enz. We raden u aan een van de meest populaire typische producten van Moraira te kopen: de mistela. Het is een exquise zoete likeur die op traditionele wijze wordt gemaakt met de druiven die in de vallei worden verbouwd.

Onze prachtige eigendommen te koop in Cap Blanc Moraira zijn de perfecte plek om het hele jaar door van de zon te genieten

Als u ontspannen wilt leven in een prachtige natuurlijke omgeving, met een panoramisch open uitzicht over de natuur, dan zult u genieten van onze eigendommen te koop in Cap Blanc Moraira.

Wij bieden u fantastische villa's met een traditioneel Spaans karakter die van alle gemakken zijn voorzien. Ze zijn versierd met mooie potten en tuinen in hun omgeving die een kleurpunt geven. U zult genieten van het ontwerp dat doet denken aan de oude boerderijen van de regio. De witte muren contrasteren met de natuurstenen muren en de roodachtige daken. Het rustgevende uitzicht vanaf de veranda's met grote bogen en witte balustrades straalt de rust uit die u nodig heeft.

Onze villa's zijn uitgerust met een groot perceel waar u een indrukwekkend zwembad vindt, omringd door een groot solarium. Het uitstekende klimaat van Moraira nodigt u uit om het hele jaar door van de heerlijke temperaturen te genieten en om buitenactiviteiten te ondernemen. Elk moment is ideaal om te barbecueën en plezier te hebben met je vrienden in de tuin van je nieuwe huis aan de Costa Blanca.

Wilt u onze eigendommen te koop in Cap Blanc Moraira bezoeken?

Als u meer informatie wilt over onze eigendommen te koop in Cap Blanc Moraira, neem dan contact met ons op en wij zullen u voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Bij SELECT VILLAS hebben we een uitgebreide portefeuille met woningen gelegen in de meest prestigieuze urbanisaties van Moraira: La Sabatera, Moravit, El Portet, La Camarrocha, Pla del Mar, Villotel, Paichi, Arnella, San Jaime, Benimeit, etc.

We nodigen u uit om onze website te bezoeken in het eigenschappengedeelte met een 360º-uitzicht. U krijgt de kans om een comfortabel virtueel bezoek te brengen door onze selectie van eigendommen aan de Costa Blanca Noord.

Neem contact met ons op door het formulier in te vullen dat u op onze website vindt of door te bellen naar +34966490861 | +34616002993.

Onze kantoren zijn gevestigd op Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

E-mail: enquiries@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search