Woningen te koop in Imperial Park in Calpe

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Imperial Park in Calpe

Bent u geïnteresseerd in onze Woningen te koop in Imperial Park in Calpe? Deze stad staat bekend om zijn spectaculaire stranden die zowel bezoekers als inwoners aantrekken. Deze stranden liggen op korte afstand van het Imperial Park en bieden een perfect toevluchtsoord om te ontspannen en jezelf onder te dompelen in de natuurlijke schoonheid die dit charmante stadje omringt.

Hier zijn enkele van de beroemdste stranden in Calpe en de geschatte afstand tot het stadscentrum:

 1. Strand Fossa : Strand Fossa staat bekend om zijn gouden zand en kristalheldere water en ligt op slechts 1 kilometer van het Imperial Park, waardoor het een ideale optie is om van een zonnige dag te genieten zonder al te ver te reizen.
 2. Strand Strandlga : Ongeveer 2 kilometer van het Imperial Park in Calpe, is Strand Strandlga een natuurwonder dat kalm water en onvergelijkbare rust biedt, perfect voor mensen die op zoek zijn naar een meer ontspannen sfeer.
 3. Strandl Arenal-Bol: Strandl Arenal-Bol, ongeveer 1,5 kilometer van het Imperial Park, staat bekend om zijn landschappelijke schoonheid en levendige sfeer, waar bezoekers kunnen genieten van een verscheidenheid aan wateractiviteiten en kunnen ontspannen aan de kust.
 4. Strand el Racó : Ongeveer 3 kilometer van het Imperial Park, biedt Strand el Racó een rustige en pittoreske ontsnapping voor diegenen die op zoek zijn naar een meer intieme en natuurlijke omgeving, omringd door indrukwekkende kliffen en kalme wateren.
 5. La Manzanera Beach: La Manzanera Beach ligt op slechts 1 kilometer van het Imperial Park en staat bekend om zijn prachtige baai en vredige sfeer, en biedt een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de schilderachtige schoonheid van de Middellandse Zeekust.

Deze iconische stranden van Calpe zijn essentiële bestemmingen voor diegenen die zich willen onderdompelen in de rust en natuurlijke schoonheid van de regio en een idyllische en toegankelijke ontsnapping bieden om te genieten van het leven aan het strand.                                                  

Geniet van premium en luxe functies in onze Woningen te koop in Imperial Park in Calpe

Weet u dat onze Woningen te koop in Imperial Park in Calpe een premium levensstijl bieden om in Spanje te wonen? Deze exclusieve woningen zijn zorgvuldig ontworpen om ongeëvenaard comfort te bieden:

 1. Weelderige natuurlijke verlichting: Geniet van grote ruimtes die baden in zacht en ontspannend natuurlijk licht dat elke hoek overspoelt en altijd een warme en gastvrije sfeer creëert.
 2. Privé- en gemeenschappelijke zwembaden: Dompel uzelf onder in een ervaring van ultieme ontspanning met privé- en gemeenschappelijke zwembaden die u een rustig toevluchtsoord bieden om op te frissen en te revitaliseren te midden van een luxueuze omgeving.
 3. Hoogwaardige materialen en onberispelijke afwerkingen: elk detail is zorgvuldig ontworpen met de beste materialen en afwerkingen, waardoor uitzonderlijke kwaliteit en indrukwekkende esthetiek worden gegarandeerd die de luxe en elegantie van uw huis versterken.
 4. Open en moderne ruimtes: Woon in architectonisch ontworpen ruimtes die een gevoel van moderniteit en ruimtelijkheid bieden, waardoor u te allen tijde kunt genieten van eigentijds en luxueus leven.

Deze exclusieve kenmerken en voorzieningen van de eigendommen van Imperial Park zijn ontworpen om u een luxueuze en heerlijke woonervaring te bieden, waardoor u de kans krijgt om in een authentiek mediterraan paradijs te leven.

Wilt u een vastgoedadviseur voor meer informatie over de Woningen te koop in Imperial Park in Calpe?

Onze diepgaande en deskundige kennis van de Woningen te koop in Imperial Park in Calpe stelt ons in staat u een gevarieerde portefeuille van eigendommen aan te bieden die zich tot in de kleinste details aanpassen aan uw voorkeuren en budget. Van herenhuizen met panoramisch uitzicht tot stijlvolle moderne villa's , ons portfolio omvat een breed sstrand aan opties die zeker uw interesse zullen wekken en u spannende investeringsmogelijkheden bieden.

Neem nu contact op met een vastgoedadviseur in Imperial Park in Calpe.

 • Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante.
 • +34 966 490 861 | (+34) 616 002 993
 • enquiries@select-villas.es


Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search