Woningen te koop in Javea

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Javea

Op onze website vindt u een uitgebreid en gevarieerd aanbod van huizen te koop in Javea. We hebben huizen voor eerste en tweede hand. Alle aangeboden om te genieten van een geweldige vakantie of een welverdiende pensioen. Als u geïnteresseerd bent in de voordelen van wonen in de Costa Blanca Noord (Alicante), helpt onze makelaar u bij het vinden van uw nieuwe woning.

Waarom een van onze huizen kopen in Javea?

Er zijn veel voordelen aan het leven in een van onze huizen te koop in Javea. Allereerst verwijst dit naar de belangrijkste reden waarom veel toeristen, meestal buitenlanders, besluiten hier te komen wonen: het weer. Het weer in Javea is geweldig. De temperaturen worden gekenmerkt door zacht en aangenaam in de winter en erg warm en droog in de zomer. Het gemiddelde van deze twee temperaturen maakt deze stad ideaal om het hele jaar door te leven.

In onze accommodaties zult u niet moe worden van het genieten van de stranden van Javea. Daarin zijn mysterieuze baaien om te duiken en de zeebodem te ontdekken. De wateren zijn transparant en schoon. De locatie van onze huizen stelt u in staat om in een paar minuten naar de belangrijkste stranden van de stad te gaan.

Nog een van de vele voordelen van gokken op een van onze eigendommen zijn de wonderbaarlijke uitzichten op de Middellandse Zee. Sommige van onze huizen bevinden zich op de hoogste punten van de stad, zodat u een ongelooflijk landschap aan de kust kunt waarderen. Als je er altijd van hebt gedroomd om op een warme ochtend wakker te worden en te ontbijten op een mooi terras terwijl je ongeëvenaard uitzicht op de zee kijkt, kun je het nu waarmaken.

Nog een reden om in te zetten op ons makelaarskantoor in de stad zelf. Javea is een geweldige plek om te wonen. Het heeft tal van recreatiegebieden, zodat u het kunt ontdekken met uw partner of familie. Restaurants met terras, promenades, musea, bars ...

Uw vakantie met onze eigendommen te koop in Javea

Als je vakantie komt en je weet niet hoe je ervan kunt genieten, gok dan op een van onze huizen te koop in Javea. Als u meer details over onze huizen aan de Costa Blanca wilt weten, bezoek ons dan op de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante.

U kunt uw vakantiehuis ook regelen door ons te bellen op +34 966 490 861 of door een e-mail te sturen naar info@select-villas.esHuizen te koop in Jávea

Heeft u de droom van het leven in een van de beste plaatsen in Alicante? Met de beste eigendommen te koop in Jávea kunt u wonen in luxe woningen, evenals in een ongelooflijke locatie aan de Costa Blanca, een van de meest bekende gebieden van Spanje.

Leven in het paradijs is nog nooit zo eenvoudig geweest, want Jávea heeft een van de beste microklimaten ter wereld, op gelijke voet met lokale steden zoals Moraira of Benitachell. Dit betekent dat u zich zelden zorgen hoeft te maken over het meenemen van een paraplu, aangezien de winters meestal zeer mild zijn en regenval zeldzaam is.

Als u een liefhebber bent van exotische plaatsen, moet u weten dat u in Jávea allerlei activiteiten, monumenten en avonturen vindt, zodat u unieke en gedurfde sensaties kunt beleven, ideaal om uw batterijen op te laden en al uw problemen te vergeten.

Op zijn ongelooflijke stranden kunt u gaan kajakken, surfen of duiken wanneer u maar wilt, en u zult ook de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan meerdere excursies om nieuwe vrienden te maken en plezier te hebben met andere mensen.

Geniet van het leven in topkwaliteit met de eigendommen te koop in Jávea

Wilt u wonen in de beste en meest luxueuze woningen die u kunt vinden? Met de ongelooflijke eigendommen te koop in Jávea zult u genieten van een ongeëvenaarde kans om te gaan leven zoals u verdient.

De materialen die gebruikt zijn voor deze constructies zijn ontworpen om een warme sfeer te genereren in de winter en verfrissend in de zomer, en door gebruik te maken van de beste isolatie in de muren, wordt de perfecte stabiliteit bereikt.

Bovendien zullen de privézwembaden die u zult hebben in de te koop aangeboden woningen u voorzien van alles wat u nodig hebt om de beste zomers van uw leven door te brengen. En hoewel het strand van Jávea op slechts een paar minuten lopen van de woningen ligt, zult u altijd meer privacy hebben in uw eigen huis.

In Jávea woningen kunt u genieten van functies zoals:

  • Prachtige zwembaden en zelfs sauna's helemaal voor uzelf.
  • Enorme open ruimtes, zowel buiten als binnen de huizen.
  • Tuinen vol met vegetatie en volledig privé.
  • Ingebouwde meubelen van hoge kwaliteit.
  • Van twee tot 10 slaapkamers in één woning voor families of individuen.
  • Perfecte verlichting in alle woningen.

Zoals u ziet, zijn de mogelijkheden om de beste woningen in Jávea te verwerven zeer gevarieerd en alleen u kunt dit realiseren.


U zult duizenden avonturen beleven dankzij de eigendommen te koop in Jávea

In het hart van Moraira, zal ons professionele team vol met mensen met zeer hoge capaciteiten en een voorname menselijke waarde in staat zijn om te vervullen wat u nodig heeft, en dat is het verwerven van een van de eigendommen te koop in Jávea.

Voel u echt gesteund door ons begrip en profiteer van de exclusieve en persoonlijke service die wij aan onze klanten bieden, want u verdient het om verzorgd te worden en dat doen we!

  • Telefoon: +34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Kantoor: C/ Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search