Woningen te koop in Javea

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Javea

Op onze website vindt u een uitgebreid en gevarieerd aanbod van huizen te koop in Javea. We hebben huizen voor eerste en tweede hand. Alle aangeboden om te genieten van een geweldige vakantie of een welverdiende pensioen. Als u geïnteresseerd bent in de voordelen van wonen in de Costa Blanca Noord (Alicante), helpt onze makelaar u bij het vinden van uw nieuwe woning.

Waarom een van onze huizen kopen in Javea?

Er zijn veel voordelen aan het leven in een van onze huizen te koop in Javea. Allereerst verwijst dit naar de belangrijkste reden waarom veel toeristen, meestal buitenlanders, besluiten hier te komen wonen: het weer. Het weer in Javea is geweldig. De temperaturen worden gekenmerkt door zacht en aangenaam in de winter en erg warm en droog in de zomer. Het gemiddelde van deze twee temperaturen maakt deze stad ideaal om het hele jaar door te leven.

In onze accommodaties zult u niet moe worden van het genieten van de stranden van Javea. Daarin zijn mysterieuze baaien om te duiken en de zeebodem te ontdekken. De wateren zijn transparant en schoon. De locatie van onze huizen stelt u in staat om in een paar minuten naar de belangrijkste stranden van de stad te gaan.

Nog een van de vele voordelen van gokken op een van onze eigendommen zijn de wonderbaarlijke uitzichten op de Middellandse Zee. Sommige van onze huizen bevinden zich op de hoogste punten van de stad, zodat u een ongelooflijk landschap aan de kust kunt waarderen. Als je er altijd van hebt gedroomd om op een warme ochtend wakker te worden en te ontbijten op een mooi terras terwijl je ongeëvenaard uitzicht op de zee kijkt, kun je het nu waarmaken.

Nog een reden om in te zetten op ons makelaarskantoor in de stad zelf. Javea is een geweldige plek om te wonen. Het heeft tal van recreatiegebieden, zodat u het kunt ontdekken met uw partner of familie. Restaurants met terras, promenades, musea, bars ...

Uw vakantie met onze eigendommen te koop in Javea

Als je vakantie komt en je weet niet hoe je ervan kunt genieten, gok dan op een van onze huizen te koop in Javea. Als u meer details over onze huizen aan de Costa Blanca wilt weten, bezoek ons dan op de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante.

U kunt uw vakantiehuis ook regelen door ons te bellen op +34 966 490 861 of door een e-mail te sturen naar info@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search