Woningen te koop in La Sabatera - Moraira

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in La Sabatera - Moraira

Het is mogelijk dat u de Costa Blanca bij een gelegenheid hebt bezocht en van de stranden en het uitstekende klimaat hebt gehouden. Misschien overweeg je een huis te kopen om lange periodes door te brengen en van de zon te genieten. Wij adviseren u onze panden te koop in La Sabatera - Moraira.

La Sabatera is een urbanisatie van Moraira. Het is een prachtige woonomgeving waar voor het grootste deel eengezinswoningen met een perceel en een onafhankelijk zwembad zijn gebouwd.

Ze zijn zeer goed verbonden met Moraira en op slechts vijftien minuten van het strand. Het is de ideale gelegenheid om een eigendom te verwerven waar u ontspannen kunt leven, kunt genieten van de zon en de zee, maar zonder de drukte die er is in stedelijke gebieden.

In dezelfde urbanisatie zijn er ook supermarkten, restaurants, hotels en diverse winkels.

Wij bieden verschillende soorten onroerend goed te koop in La Sabatera-Moraira

In ons onroerend goed hebben we een breed scala van eigenschappen te bieden. Afhankelijk van uw wensen, kunnen we verschillende woningen adviseren in La Sabatera - Moraira.

Als u uw eigen huis wilt bouwen, kunnen we u een aantal percelen van verschillende grootte en locaties laten zien.

U kunt de weergaven kiezen die u het best bij u thuis ziet. Je kiest ook de grootte van de site, afhankelijk van hoe groot je tuin, je zwembad of je barbecue wilt.

Aan de andere kant, als u een bedrijf op deze charmante plek wilt starten, hebben we ook een aantal zeer goed gelegen locaties beschikbaar.

Sta versteld van de eigendommen te koop in La Sabatera - Moraira die wij voorstellen

We weten dat u verrast zult zijn wanneer u onze panden te koop in La Sabatera - Moraira bezoekt. Daarom vragen wij u om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken.

U moet zich geen zorgen maken over de taal, omdat onze makelaars perfect presteren in de belangrijkste Europese talen.

Een ander aspect dat je zal fascineren zal zijn om te controleren hoe we werken. Onze professionaliteit en kennis helpen u bij het snel en efficiënt beheren van de aankoop van uw eigendom.

U kunt ons bezoeken in onze moderne kantoren in Moraira, Avda. De Madrid, 5 - 03724 (Alicante).

Onze telefoons zijn:

Kantoor: +34 966 490 861

Mobiel: +34 616 002 993

Mobiel (na sluitingstijd): +34 677 197 159

Als u wilt, kunt u een e-mail sturen naar info@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search