Woningen te koop in La Sabatera - Moraira

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in La Sabatera - Moraira

Het is mogelijk dat u de Costa Blanca bij een gelegenheid hebt bezocht en van de stranden en het uitstekende klimaat hebt gehouden. Misschien overweeg je een huis te kopen om lange periodes door te brengen en van de zon te genieten. Wij adviseren u onze panden te koop in La Sabatera - Moraira.

La Sabatera is een urbanisatie van Moraira. Het is een prachtige woonomgeving waar voor het grootste deel eengezinswoningen met een perceel en een onafhankelijk zwembad zijn gebouwd.

Ze zijn zeer goed verbonden met Moraira en op slechts vijftien minuten van het strand. Het is de ideale gelegenheid om een eigendom te verwerven waar u ontspannen kunt leven, kunt genieten van de zon en de zee, maar zonder de drukte die er is in stedelijke gebieden.

In dezelfde urbanisatie zijn er ook supermarkten, restaurants, hotels en diverse winkels.

Wij bieden verschillende soorten onroerend goed te koop in La Sabatera-Moraira

In ons onroerend goed hebben we een breed scala van eigenschappen te bieden. Afhankelijk van uw wensen, kunnen we verschillende woningen adviseren in La Sabatera - Moraira.

Als u uw eigen huis wilt bouwen, kunnen we u een aantal percelen van verschillende grootte en locaties laten zien.

U kunt de weergaven kiezen die u het best bij u thuis ziet. Je kiest ook de grootte van de site, afhankelijk van hoe groot je tuin, je zwembad of je barbecue wilt.

Aan de andere kant, als u een bedrijf op deze charmante plek wilt starten, hebben we ook een aantal zeer goed gelegen locaties beschikbaar.

Sta versteld van de eigendommen te koop in La Sabatera - Moraira die wij voorstellen

We weten dat u verrast zult zijn wanneer u onze panden te koop in La Sabatera - Moraira bezoekt. Daarom vragen wij u om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken.

U moet zich geen zorgen maken over de taal, omdat onze makelaars perfect presteren in de belangrijkste Europese talen.

Een ander aspect dat je zal fascineren zal zijn om te controleren hoe we werken. Onze professionaliteit en kennis helpen u bij het snel en efficiënt beheren van de aankoop van uw eigendom.

U kunt ons bezoeken in onze moderne kantoren in Moraira, Avda. De Madrid, 5 - 03724 (Alicante).

Onze telefoons zijn:

Kantoor: +34 966 490 861

Mobiel: +34 616 002 993

Mobiel (na sluitingstijd): +34 677 197 159

Als u wilt, kunt u een e-mail sturen naar info@select-villas.es

Woningen te koop in La Sabatera Moraira

Het verhogen van de kwaliteit van uw leven hangt alleen van u af, maar u voorzien van de meest prestigieuze eigendommen te koop in La Sabatera Moraira, zodat u het kunt realiseren is de taak van Select Villas.

Hoe vaak heeft u zich niet voorgesteld om bij zonsopgang wakker te worden en de uitgestrekte Middellandse Zee aan de horizon te zien? Onze woningen in La Sabatera, een urbanisatie in Teulada Moraira, kunnen u dit voorrecht geven dat zo bewonderd wordt door buitenlandse toeristen, want de stranden van Moraira zijn één van de meest voortreffelijke in de omgeving van de Costa Blanca Alicante.

Op iets meer dan 1 kilometer afstand bevindt zich het strand van La Ampolla, zeer dicht bij het beroemde honderdjarige kasteel van Teulada Moraira en omgeven door restaurants en strandbars vanwege zijn ligging in een stedelijke omgeving. Bovendien wordt dit strand zeer bewonderd omdat het de Blauwe Vlag heeft gekregen, de erkenning die het te danken heeft aan de netheid en de zorg voor het milieu.

Als u waarde hecht aan de nabijheid van andere plaatsen waar je kunt het weekend door te brengen, van La Sabatera in Teulada Moraira zal het zeer gemakkelijk om te bewegen rond de Costa Blanca, want er is een directe snelweg die loopt door de andere kustplaatsen van Alicante, in staat zijn om naar Calpe, Javea, Altea, Gandia ...

Waarom zou u onze eigendommen te koop in La Sabatera Moraira gelegen aan de beroemde Costa Blanca?

Weet u waar u het comfort kunt vinden dat u zo hard nodig heeft in uw leven? In onze eigendommen te koop in La Sabatera Moraira zult u de eer hebben van een lang verblijf omringd door luxe en comfort.

Veel van onze woningen in La Sabatera de Teulada Moraira zijn ontworpen met moderne esthetiek en bieden een prachtig panoramisch uitzicht op de brede gevels, evenals de heldere kleuren en het contrast van hetzelfde.

  • Appartementen.
  • Villa's.
  • Huizen.
  • Commerciële gebouwen.

Geeft u de voorkeur aan het strand of het zwembad? De keuze zal altijd aan u zijn, want in onze woningen heeft u de mogelijkheid om zwembaden te hebben om af te koelen in de zomer. Als u meer privacy wilt, heeft u de mogelijkheid om in uw eigen huis te verblijven, en als u wilt genieten van het fijne zand van de stranden van Moraira, hoeft u maar een paar stappen te lopen naar het strand.

Bovendien vindt u rond de huizen allerlei diensten, want de urbanisatie van La Sabatera heeft winkels, bedrijven, bars en zelfs het natuurgebied van Les Sorts vol natuur, waar u in maximaal 100 hectare het prachtige reliëf van de regio van de Marina Alta kunt observeren.


Bij Select Villas kunnen we u adviseren over de meest uitstekende eigendommen te koop in La Sabatera Moraira in Teulada

Select Villas zal u voorzien van uitstekende en gepersonaliseerde diensten bij het kopen van onroerend goed te koop in La Sabatera Moraira, zoals onze filosofie zal altijd zijn om ons beste aan te bieden aan gebruikers die de hulp van professionele makelaars nodig hebben.

Als u niet weet waar te beginnen met uw verhuizing zult u altijd ons team hebben om u te adviseren, omdat we weten dat uw verhuizing naar Spanje zeer ingewikkeld zal zijn zonder het directe en nauwe contact van onroerend goed experts zoals wij.

Weet u hoe u contact met ons kunt opnemen?

  • Door ons te bellen op: +34 616 002 993
  • Ons een e-mail te sturen: enquiries@select-villas.es
  • Een bezoek te brengen aan onze kantoren in C/ Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante

Eigendom te koop in La Sabatera Moraira

Als u op zoek bent naar een hogere status en de afgunst van uw vriendenkring, onze woningen te koop in La Sabatera Moraira zal perfect zijn om uw tweede huis in Spanje, gelegen aan de beroemde Costa Blanca in Alicante.

Wist u dat La Sabatera een zeer prestigieuze urbanisatie in Moraira is? Het heeft een veelheid aan villa's met de typische esthetiek van mediterrane woningen en herenhuizen met garage en zwembad van aanzienlijke waarde. Bovendien heeft deze woonwijk de reputatie zeer rustig te zijn, ideaal om ontspannen dagen door te brengen.

Aan de horizon ziet u de bergen van de typische geografie van de Marina Alta regio. In feite zijn de verkregen panoramische uitzichten zeer aantrekkelijk door de mengeling van natuur en typische stedelijke plaatsen.

Op slechts enkele meters afstand bevindt zich het beroemde strand van Ampolla, dat dankzij zijn milieu en kwaliteit de titel van Blauwe Vlag van de Europese Unie heeft gekregen. Ook de Club Náutico Moraira, het kasteel van Moraira, het wetland aan de kust van Marjal del Senillar of de haven van Moraira zijn heel dichtbij.

En het beste van alles is de nabijheid van andere steden zoals Benissa Costa, Benitachell, Jávea, Cumbre del Sol, Teulada... en de uitstekende verbinding met de hele Spaanse regio Levante via de snelweg AP-7.

Ontdek de aantrekkelijke omgeving rond onze eigendommen te koop in La Sabatera Moraira

Onze makelaars hebben een lijst van wel 2000 eigendommen verspreid langs de Costa Blanca van Alicante, waar u eigendommen te koop in La Sabatera Moraira kunt vinden met een grote vraag van het buitenlandse publiek.

Zo worden verschillende flats, penthouses, bungalows, duplexen en percelen de voorkeur van mensen uit Noord-Europa. Het warme en aangename klimaat in Moraira is onvergelijkbaar, net als de kwaliteit van de gebouwen die hier gebouwd worden.

Stelt u zich eens voor dat u in alle rust kunt ontspannen op een perceel tot 800 vierkante meter met een privézwembad en een aangelegd solarium. Er zijn ook intieme hoekjes in elk huis die u zich eigen kunt maken, knusse plekken binnenshuis om een boek te lezen terwijl u luistert naar klassieke muziek of om een lekkere Spaanse siësta te houden na een maaltijd.

Bij Select Villas kunnen we u helpen de huizen te koop in La Sabatera Moraira te kiezen die het beste bij u passen

Onze makelaars zullen in staat zijn om u te helpen in maximaal 6 verschillende talen. Wij verzekeren u dat u zich bij ons thuis zult voelen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en wij zullen u helpen bij het verkrijgen van uw Buitenlands Identiteits Nummer, wij zullen u begeleiden bij het kopen van een woning met een hypotheek, wij zullen u contacten met advocaten aanbieden en wij zullen u informeren over een van onze eigendommen.

  • Geef ons een belletje op: +34 616 002 993
  • Stel ons uw vragen per e-mail: enquiries@select-villas.es
  • Kom en bezoek ons in onze kantoren in C/ Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search