Woningen te koop in Les Fonts Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Les Fonts Benitachell

Wilt u op een zonnige plek dicht bij de zee wonen waar u van de rust kunt genieten en kunt golfen? Dan raden wij u aan om onze eigendommen te koop in Les Fonts Benitachell te bezoeken.

Dit charmante stadje ligt tussen de toeristische steden Jávea en Moraira, aan de Costa Blanca Noord. Met minder dan 5.000 inwoners is Benitachell een traditioneel landbouwdorp met een mooie toegang tot de zee. Het heeft nauwelijks twee kilometer kustlijn, gekenmerkt door zijn indrukwekkende kliffen met kleine met keien bezaaide inhammen en doorzichtig water van een onvergelijkbare schoonheid. In deze prachtige natuurlijke omgeving zonder bebouwing. De spectaculaire natuur van Cala Moraig zal indruk op u maken. Het heeft een interessante holte die bestaat uit verschillende kamers, genaamd de Cova dels Arcs.  Het is een perfecte plek om te wandelen en een veelheid aan foto's te maken die u zult willen delen met uw vrienden op sociale netwerken.

Als u van watersport houdt, is dit gebied van grotten en holen ideaal om te duiken of te snorkelen en de schoonheid van de zeebodem in dit deel van de Middellandse Zee te ontdekken. Maar als uw favoriete sport golf is, ligt de urbanisatie Les Fonts zeer dicht bij de Jávea Golf Club, waar u kunt genieten van sportfaciliteiten van topniveau.

In onze zonnige eigendommen te koop in Les Fonts Benitachell zult u de gezonde levensstijl leiden die u altijd al hebt gewild

Als u gepassioneerd bent door de natuur en in een comfortabele residentie met een panoramisch uitzicht op de vallei wilt wonen, dan biedt SELECT VILLAS u een selectie van eigendommen te koop in Les Fonts Benitachell. U zult de perfecte plek ontdekken om te onthaasten en te zonnebaden zonder uw eigendom te verlaten.

Onze prachtige woningen zijn gebouwd met een typisch traditioneel design, typisch voor het platteland van de Costa Blanca Noord. Het uitstekende klimaat van Benitachell, met aangename temperaturen en zeer zonnige dagen, zal u uitnodigen om aangename momenten door te brengen op de veranda van uw huis terwijl u met vrienden praat, een gezellige maaltijd deelt met de familie of gewoon ontspant op een ligstoel terwijl u de zachte geur van de bloemen in uw tuin voelt.

Bij SELECT VILLAS hebben we ook eigendommen in andere urbanisaties in Benitachell zoals:

  • Cumbres del Sol
  • Los Molinos
  • Montana Uitzicht
  • Portet Vallei
  • Las Mimosas
  • Enz.

Wilt u als eerste op de hoogte gebracht worden van ons aanbod koopwoningen in Les Fonts Benitachell?

Als u ons recentste vastgoed wenst te kennen, kunt u dat rechtstreeks op onze website doen of, als u dat wenst, kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief en zullen wij u op de hoogte houden van ons nieuws. We hebben eigendommen te koop in Les Fonts Benitachell en in andere steden aan de Costa Blanca, zoals Moraira, Benissa, Altea, Calpe, Denia, Jávea, Teulada, ...

Indien U meer informatie wenst over één van onze eigendommen, is contact met ons opnemen heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten in het formulier op onze website en een van onze deskundige makelaars zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. U kunt ook:

  • Schrijf ons een e-mail naar: enquiries@select-villas.es
  • Bel ons op: +34 966 490 861 |+34 616 002 993
  • Bezoek ons op ons kantoor in Avda. de Madrid, 5- 03724 Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search