Woningen te koop in Montemar Benissa Costa

Unieke villa verdeeld in 4 appartementen
Benissa Costa · Montemar

595.000 €
M2 375m2 M2 1.088m2 camas8 baños4 M2
Ref: 02520B

Met 180 graden panoramisch uitzicht is deze ruime villa te koop gelegen in Montemar, Benissa Costa en is...


Zeezicht

Exclusief
360 video Tour

Villa met prachtig uitzicht op zee
Benissa Costa · Montemar

475.000 €
M2 208m2 M2 755m2 camas4 baños3 M2
Ref: 03260B

Villa met prachtig uitzicht op zee en de vallei, in Montemar Deze villa is te koop in de omgeving van...


Een prachtige villa met privézwembad op een groot hoekperceel.
Benissa Costa · Montemar

465.000 €
M2 171m2 M2 1.187m2 camas3 baños2 M2
Ref: 03019B

Deze absoluut prachtige vrijstaande villa met privézwembad ligt in Montemar, Benissa Costa. De villa heeft drie...


Zeezicht

Exclusief

Mooi Ruim Duplex Appartement
Benissa Costa · Montemar

250.000 €
M2 82m2 M2 111m2 camas2 baños2 M2
Ref: 03246B

Een ruim duplex appartement in uitstekende staat te koop in Montemar, Benissa Costa . Deze woning met twee...


Apartment Wederverkoop Benissa Costa

198.000 €
M2 94m2 M2 112m2 camas2 baños2 M2
Ref: 03236B

Deze accommodatie heeft nog geen beschrijving op dit moment. Als u meer informatie wenst over deze bijzondere woning kunt u contact met ons opnemen

Zoek eigendommen

Woningen te koop in Montemar Benissa Costa

Als je in een van de beste wijken van de Costa Blanca Noord wilt wonen, bezoek dan onze luxe eigendommen te koop in Montemar Benissa Costa. Benissa Costa , gelegen in de regio Marina Alta, heeft vier kilometer prachtige kustlijn die bestaat uit magische baaien verborgen tussen kliffen en steile kliffen vol dennenbossen.

Als je een passie hebt voor watersporten, dan zijn de ondiepe baaien van Benissa Costa ideaal om te snorkelen of duiken en om de posidonia-weiden van de zeebodem te ontdekken. Bovendien kunt u bij de "Les Basetes" Yacht Club deelnemen aan de vele sport- en vrijetijdsactiviteiten die zij organiseert, de nodige uitrusting huren om watersporten te beoefenen, duikcursussen volgen, genieten van het gastronomische aanbod van het restaurant, enz..

Het uitstekende klimaat, waar de zon meer dan drieduizend uur per jaar schijnt en er weinig regen valt, maken deze idyllische plek tot de plek die inwoners uit heel Europa hebben gekozen om zich te vestigen of lange periodes van rust door te brengen. De geweldige communicatie over de weg van Benissa Costa met de steden Valencia en Alicante en hun corresponderende luchthavens, via de Autopista del Mediterráneo en de nationale weg N-332, vergemakkelijken de beslissing van de inwoners van andere landen om een woning op deze plek te kopen.

Geniet van de zon, de bergen en de zee in onze eigendommen te koop in Montemar Benissa Costa

Onze eigendommen te koop in Montemar Benissa Costa bieden u de mogelijkheid om op een zonnige plek te wonen en te genieten van leuke wandelroutes door de omliggende bergen en te ontspannen in de zon in de unieke baaien met kristalhelder water.

SELECT VILLAS biedt u een uitgebreid scala aan luxe eigendommen met een geselecteerde buurt en gelegen in de meest prestigieuze urbanisaties van Benissa Costa:

  • Saint James
  • Baladar
  • Montemar
  • Goed uitzicht
  • De Fustera
  • Les Basetes
  • Fanadix

We hebben fantastische huizen met uitzicht op zee en gebouwd in een traditionele stijl of met de meest avant-garde ontwerpen die je maar kunt bedenken, maar ze zijn allemaal gebouwd met materialen van topkwaliteit. Het zwembad en het solarium zijn meestal een van de belangrijkste delen van het huis, aangezien het heerlijke klimaat van de Costa Blanca u uitnodigt om vele uren per dag buiten te genieten. U zult genieten van het organiseren van barbecues op de veranda van uw huis of genieten van gezellige avonden met uw vrienden bij het zwembad.

Wilt u onze eigendommen te koop in Montemar Benissa Costa bezoeken?

Als u geïnteresseerd bent in het bezoeken van onze eigendommen te koop in Montemar Benissa Costa, neem dan contact met ons op en een van onze makelaars zal u graag begeleiden. We spreken vloeiend de belangrijkste Europese talen : Engels, Duits, Frans, Russisch, Nederlands, ... dus het zal u veel voldoening geven om met ons in uw moedertaal te spreken en de kenmerken uit te leggen die u wilt dat uw nieuwe huis in Spanje heeft.

We bieden u enkele van onze exclusieve eigendommen aan, evenals een selectie van eigendommen die u virtueel kunt bezoeken in onze Video Tour 360-sectie.

Vul het contactformulier in dat op onze website verschijnt of stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kantoor: Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante)

Telefoons: +34966490861 | +34616002993.

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS