Woningen te koop in Moraira Alicante

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Moraira Alicante

Als u in een paradijs aan de Costa Blanca wilt wonen, bezoek dan onze Woningen te koop in Moraira.

Moraira is een mooie Spaanse stad aan de Middellandse Zeekust. Langs zijn acht kilometer lange gevarieerde kustlijn vind je magische baaien met helder en gematigd water, ideaal om te duiken en de zeebodem te verkennen.

De lente is de perfecte tijd om langs de kust van de kleine schelpvormige stranden te wandelen terwijl u geniet van de zon en luistert naar het geruis van de golven van de zee.

Moraira biedt u spectaculaire schoonheidsparken die u kunt ontdekken door de wandelpaden te bewandelen die u in de omliggende landschappen zult vinden.

De wandel- of fietstoeristische routes zijn goed bewegwijzerd en hebben informatieve posters in verschillende talen.

Ze bieden u de mogelijkheid om vanuit de meerdere gezichtspunten die u op de route zult aantreffen, van een prachtig uitzicht op de zee te genieten.

U zult ook de inheemse flora en fauna leren kennen terwijl u het zachte aroma van de mediterrane dennenbossen inademt.

Zowel de ongeëvenaarde stranden als de geweldige schoonheid van de omgeving, waar u het hele jaar door kunt genieten van een zonnig en mild klimaat, zijn de fundamentele redenen waarom de bevolking de afgelopen decennia aanzienlijk is toegenomen.

Momenteel woont zestig procent van de inwoners uit andere Europese landen die ervoor gekozen hebben zich in deze mooie hoek van de Costa Blanca te vestigen en gezond te leven.

 
De Woningen te koop in Moraira zijn perfect om een gezond leven te leiden in de buurt van de zee

Als je erover denkt om na je pensionering een gezonde en ontspannen levensstijl te hebben en je wilt genieten van de paradijselijke stranden van de Spaanse Middellandse Zee, zijn de Woningen te koop in Moraira de beste optie.

In Moraira kun je het type woning kiezen dat het beste bij je past. Wij bieden u prachtige luxe villa's aan het strand, met een prachtig uitzicht op de zee.

Wij bieden u ook modern in het centrum van de stad, zodat u gemakkelijk toegang hebt tot alle stedelijke diensten.

In Moraira vindt u winkelcentra, een verscheidenheid aan commerciële vestigingen, uitgaansgelegenheden, restaurants, livemuziek, flamenco-evenementen en een modern medisch centrum.

Als u de voorkeur geeft aan een bungalow of een herenhuis met een prachtige gemeenschapsontwikkeling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij bieden u stijlvolle huizen met een modern of traditioneel mediterraan design.

Kun je je voorstellen dat je in het solarium van je nieuwe huis ontspant terwijl je socialiseert met je nieuwe buren?

Hoe kunt u de Woningen te koop in Moraira bezoeken?

Bezoek onze website en u zult een groot aantal Woningen te koop vinden in Moraira. Ze worden allemaal vergezeld door een uitgebreide fotogalerij en een kleine uitleg met de belangrijkste kenmerken.

We zullen blij zijn om eventuele vragen te horen met betrekking tot de huizen te koop in Moraira die u interessant vindt.

Onze hooggekwalificeerde medewerkers zullen vriendelijk al uw vragen beantwoorden.

Als u ons beter wilt leren kennen, volg ons dan op sociale netwerken en bekijk onze activiteiten.

Om contact met ons op te nemen, is niets zo eenvoudig als het invullen van het contactformulier dat op internet verschijnt.

U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@select-villas.es

Als u ervoor kiest om ons persoonlijk te bezoeken, ontvangen wij u graag op onze kantoren in Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).


Woningen te koop in Moraira

Dit kan het ideale moment zijn om de gevarieerde mogelijkheden van Woningen te koop in Moraira te verkennen. Als u de afgelopen dagen het genoegen heeft gehad om u onder te dompelen in het plezier en de vreugde van onze patroonheilige festiviteiten, heeft u de vriendelijke gastvrijheid en warme charme van onze lokale gemeenschap ervaren, evenals de oogverblindende schoonheid van dit hoek van de Costa Blanca. We zijn er zeker van dat u, naast verliefd worden op de omgeving, gefascineerd zult zijn door onze prachtige eigendommen.Moraira is zonder twijfel een een van de meest briljante schatten langs de Middellandse Zeekust.Dit pittoreske vissersdorpje, dat zich de afgelopen decennia heeft ontwikkeld tot een toonaangevend internationaal toeristencentrum, zal u veroveren Met acht kilometer kustlijn biedt Moraira een indrukwekkende kust rijkdom met droom baaien die u ademloos zullen achterlaten vanwege:

  • Het kristalheldere en ondiepe water Ze zijn ideaal om te snorkelen en duiken.
  • weelderig zeeleven en onderwatervegetatie dat deze zeebodems huisvesten.
  • Het zonnige klimaat en de zachte zandstranden en charmante rotsachtige baaien. Tot de meest opvallende baaien van Moraira behoren L'Andragó, Punta Estrella, Cap Blanc, La Cala,... ze zijn allemaal een paradijs voor zowel duiken als eenvoudige ontspanning in de zon.

Als u zich heeft overgegeven aan de betovering van deze indrukwekkende baaien, nodigen wij u uit om onze verschillende opties voor huizen te koop in Moraira te verkennen.

SELECT VILLAS stelt u een ruime keuze aan Woningen te koop in Moraira ter beschikking, zowel nieuwbouw als wederverkoop.

Wij bieden lichte Woningen te koop in Moraira met privé percelen waar er een spectaculair zwembad, omgeven door grote solarium gebieden en weelderige tuinen.Als u dat wenst, kunnen wij u ook referenties bezorgen van vertrouwd personeel dat verantwoordelijk is voor het onderhoud van uw tuin en zwembad, zodat u van andere activiteiten kunt genieten. We hebben:

  • moderne en avant-garde design woningen die harmonieus integreren in hun natuurlijke omgeving.
  • huizen met een meer traditionele stijl,In lijn met de typische architectuur van de Spaanse Middellandse Zeekust kunnen we prachtige woningen aanbieden die aan de meest veeleisende smaak zullen voldoen.

Woningen te koop in Moraira: de perfecte keuze om het hele jaar door van de zon en de zee te genieten

Onze Woningen te koop in Moraira bieden u Prachtig uitzicht op zee, ligging in bergachtige gebieden, omgeven door mediterrane vegetatie en in uitzonderlijke woonomgevingen. Wacht niet langer, bezoek ons makelaarskantoor en ontdek onze mogelijkheden!Aarzel niet om contact met ons op te nemen om al uw vragen op te lossen over de eigendommen te koop aan de Costa Blanca die u interesseren.Wij voorzien u graag van gedetailleerde informatie.Ervoor:

  • Vul het formulier in dat u op onze website vindt
  • bel ons op +34 966 490 861 | +34 616 002 993. U kunt ons ook een e-mail sturen naar enquiries@select-villas.es.
  • Wij wachten op u in ons kantoor aan de Avda. De Madrid, 5, Moraira, 03724, Alicante.
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search