Woningen te koop in Moraira - Costa Blanca

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Moraira - Costa Blanca

De Costa Blanca Noord is de favoriete plek om een investering in onroerend goed te doen. Wij bieden u een breed scala van huizen te koop in Moraira - Costa Blanca.

We passen ons aan aan uw voorkeuren en behoeften, omdat we een uitgebreid portfolio van eigenschappen hebben.

 We kunnen exclusieve villa's van hoge niveau, gezellige bungalow bieden met prachtige gemeenschappelijke ruimtes om te recreëren, appartementen in de voorkant van de zee, om een spectaculair uitzicht te observeren en waarom niet, percelen van uitstekende locatie waar het huis van je dromen te bouwen.

Ken onze panden te koop in Moraira - Costa Blanca en u zult zeker uw favoriet vinden

Het onroerend goed Select Villas of Moraira wil dat u een van uw woningen te koop vindt in Moraira - Costa Blanca, het huis waarnaar u streeft.

Moraira is een plaats van natuurlijke diversiteit waar u een eigendom kunt verwerven aan de rand van een heuvel, omgeven door vegetatie en met een prachtig uitzicht op de baaien, zoals genieten van het gouden zand van de stranden aan de deur van uw appartement.

Het heeft dromerige baaien, waar u kunt genieten van de intense zee terwijl u watersporten beoefent zoals duiken, zeilen, roeien, ...

Bovendien is het de ideale omgeving om het hele jaar door te leven dankzij de fantastische verbindingen met luchthavens en grote steden in de omgeving.

Stelt u zich eens voor om te genieten op het ruime terras van uw villa, terwijl u uitruilt op een ligstoel naast het buitengewone zwembad, genietend van een lichte zeebries afgewisseld met het zachte aroma van de omringende dennenbomen.

Dit alles wordt aangeboden door ons onroerend goed bedrijf wanneer u een van onze eigendommen in Moraira koopt.

Geniet van het paradijs door een van onze huizen te koop te kopen in Moraira - Costa Blanca

Met totale veiligheid hebben we een van onze eigendommen te koop in Moraira - Costa Blanca die u nodig heeft om te genieten van uw vakantie of uw pensioen.

Je levensstijl zal aanzienlijk veranderen omdat het een paradijselijk leven zal leiden, gewijd aan ontspanning, het strand, genieten van vrije tijd en zon.

Ons onroerend goed bevindt zich in Moraira. Bezoek ons persoonlijk en u zult verrast zijn door onze professionaliteit.

Wij zullen u voorzien van alle tools die u nodig hebt tijdens het aankoopproces van het onroerend goed (technisch en juridisch advies, notarisatie, registratie van onroerend goed, NIE, opening van bankrekeningen, enz.)

Wij zijn in:

Avda. De Madrid, nº 5 - 03724 - Moraira (Alicante)

Telefoon: +34 966 490 861

Fax: +34 965 743 033

Mobiel: +34 677 197 159

E-mail: info@select-villas.es

Huizen te koop in Moraira Costa Blanca

Bent u een van die mensen die van rust en welzijn houden? Dan mag je onze eigendommen te koop in Moraira Costa Blanca niet missen, waar je een exotische plek in de Middellandse Zee zult vinden om in harmonie met de natuur te zijn en je te vullen met goede vibes in de omgeving.

De gezellige stad Moraira heeft een zeer lage bevolkingsdichtheid, zelfs zo, de plaats is erin geslaagd om zich te positioneren als een van de meest bekende in de provincie Alicante, het dragen van een grote roem onder buitenlandse toeristen die een bezoek brengen aan Moraira om de ware betekenis van comfort te ervaren.

Bovendien, een van de voordelen die opvalt in de gemeente is het gemak waarmee u de verschillende bezienswaardigheden aan de Costa Blanca van Alicante kunt bezoeken, een prachtige gelegenheid om verder te leven avonturen aan de emblematische kusten van Spanje en vul uzelf met nieuwe ervaringen om uw dierbaren over te vertellen.

Steden zoals Jávea en Calpe, maar ook kleinere plaatsen zoals Benissa Costa en Benitachell, liggen op slechts enkele minuten van Moraira. Stelt u zich eens de enorme voordelen voor die dit met zich meebrengt, want u zult uw weekenden kunnen doorbrengen met het ontdekken van prachtige plaatsen met uw geliefden.

Waarom onze eigendommen te koop in Moraira Costa Blanca u zoveel voordelen kunnen bieden?

Onze eigendommen te koop in Moraira Costa Blanca bieden U een ongekend verblijf in dit kleine stadje in Alicante, waar luxe en comfort samensmelten om te resulteren in hoogstaande woningen.

Welke woningen in Moraira kunt u vinden?

  • Flats met moderne interieurs.
  • Penthouses met weids uitzicht.
  • Bungalows in het centrum van de stad.
  • Villa's met privé zwembaden.
  • Kavels om uw eigen huis op te bouwen.

In de omgeving van de stad zal het u aan niets ontbreken, met diensten zoals restaurants, supermarkten, banken, gezondheidscentra en zelfs het natuurgebied van Moraira Dog Park dat u zal voorzien van geweldige landschappen waar u kunt wandelen en ontspannen.

Bovendien is de privacy in de kleine wijken zeer hoog, evenals de veiligheid, waardoor u een zeer rustige en vriendelijke buurt zult aantreffen. Maak van de gelegenheid gebruik om nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van vrijetijdsbesteding in Moraira.

Onze eigendommen te koop in Moraira Costa Blanca zal u het leven met andere ogen laten zien

Select Villas is uw vertrouwde makelaarskantoor, waar u onroerend goed te koop in Moraira Costa Blanca kunt kopen en een radicale verandering aan uw leven kunt geven.

Heeft u behoefte aan een persoonlijke service? Wij hebben professionals die jarenlange ervaring hebben in het helpen van mensen. Als U een buitenlander bent die niet in Spanje woont, kunnen wij U in tot 7 verschillende talen bijstaan.

Bovendien hebben al onze makelaars een maximale toewijding aan de klant, zij zullen van uw behoeften, onze behoeften maken. Als u nog steeds niet weet waar te beginnen met uw verhuizing, neem dan wat advies en ontdoe u van alle twijfels die u misschien heeft.

Weet u hoe u contact met ons kunt opnemen?

  • Door ons te bellen op: +34 616 002 993
  • Ons een e-mail te sturen: enquiries@select-villas.es
  • Een bezoek te brengen aan onze fysieke kantoren in C/ Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search