Woningen te koop in Moraira - Costa Blanca

Bestellen op
Tonen als

Woningen te koop in Moraira - Costa Blanca

De Costa Blanca Noord is de favoriete plek om een investering in onroerend goed te doen. Wij bieden u een breed scala van huizen te koop in Moraira - Costa Blanca.

We passen ons aan aan uw voorkeuren en behoeften, omdat we een uitgebreid portfolio van eigenschappen hebben.

 We kunnen exclusieve villa's van hoge niveau, gezellige bungalow bieden met prachtige gemeenschappelijke ruimtes om te recreëren, appartementen in de voorkant van de zee, om een spectaculair uitzicht te observeren en waarom niet, percelen van uitstekende locatie waar het huis van je dromen te bouwen.

Ken onze panden te koop in Moraira - Costa Blanca en u zult zeker uw favoriet vinden

Het onroerend goed Select Villas of Moraira wil dat u een van uw woningen te koop vindt in Moraira - Costa Blanca, het huis waarnaar u streeft.

Moraira is een plaats van natuurlijke diversiteit waar u een eigendom kunt verwerven aan de rand van een heuvel, omgeven door vegetatie en met een prachtig uitzicht op de baaien, zoals genieten van het gouden zand van de stranden aan de deur van uw appartement.

Het heeft dromerige baaien, waar u kunt genieten van de intense zee terwijl u watersporten beoefent zoals duiken, zeilen, roeien, ...

Bovendien is het de ideale omgeving om het hele jaar door te leven dankzij de fantastische verbindingen met luchthavens en grote steden in de omgeving.

Stelt u zich eens voor om te genieten op het ruime terras van uw villa, terwijl u uitruilt op een ligstoel naast het buitengewone zwembad, genietend van een lichte zeebries afgewisseld met het zachte aroma van de omringende dennenbomen.

Dit alles wordt aangeboden door ons onroerend goed bedrijf wanneer u een van onze eigendommen in Moraira koopt.

Geniet van het paradijs door een van onze huizen te koop te kopen in Moraira - Costa Blanca

Met totale veiligheid hebben we een van onze eigendommen te koop in Moraira - Costa Blanca die u nodig heeft om te genieten van uw vakantie of uw pensioen.

Je levensstijl zal aanzienlijk veranderen omdat het een paradijselijk leven zal leiden, gewijd aan ontspanning, het strand, genieten van vrije tijd en zon.

Ons onroerend goed bevindt zich in Moraira. Bezoek ons persoonlijk en u zult verrast zijn door onze professionaliteit.

Wij zullen u voorzien van alle tools die u nodig hebt tijdens het aankoopproces van het onroerend goed (technisch en juridisch advies, notarisatie, registratie van onroerend goed, NIE, opening van bankrekeningen, enz.)

Wij zijn in:

Avda. De Madrid, nº 5 - 03724 - Moraira (Alicante)

Telefoon: +34 966 490 861

Fax: +34 965 743 033

Mobiel: +34 677 197 159

E-mail: info@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search