Calpe eigenschappen te koop

Bestellen op
Tonen als

Calpe eigenschappen te koop

Ons makelaarskantoor helpt u bij het vinden van eigendommen in Calpe die te koop staan. Dankzij het milde klimaat het hele jaar door is het zonder twijfel de perfecte omgeving voor golfliefhebbers. Luxe golfbanen, omgeven door een prachtig landschap, bieden ook de mogelijkheid om uw swing te perfectioneren terwijl u geniet van de warme mediterrane zon. Alsof dat nog niet genoeg is, worden buitenactiviteiten een essentieel onderdeel van het dagelijks leven, met natuurpaden, watersporten en fietsroutes die u uitnodigen om de omgeving vol schoonheid te verkennen.

Strandbars langs de kust worden oases van verrukking, waar het genieten van lokale delicatessen aan zee een ritueel wordt. Het leven in Calpe wordt gekenmerkt door het levendige havenleven, waar bars en restaurants een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee bieden.

Calpe staat als een oase van welzijn, waar de kwaliteit van het leven onverwachte niveaus bereikt . Onroerend goed in dit mediterrane paradijs biedt niet alleen uitzonderlijke voorzieningen, maar ook de belofte van dagen vol zon, rust en geluk.

Hoe kan Select Villas u helpen bij het kopen van onroerend goed in Calpe?

Weet jij wat je aantreft in de huizen die te koop staan in Calpe? Met een verscheidenheid aan eigendommen te koop, van majestueuze villa's tot gezellige appartementen, is het vastgoedaanbod in Calpe net zo divers als zijn charmes:

 1. Droomvilla's: Voor degenen die dromen van luxe en privacy bieden villa's in Calpe een indrukwekkend scala aan opties.
 2. Charmante appartementen: met moderne ontwerpen en eigentijdse voorzieningen bieden deze ruimtes een ontspannen woonervaring dicht bij de stranden en de drukte van de binnenstad.
 3. Stijlvolle herenhuizen: Herenhuizen in Calpe zijn de perfecte combinatie tussen het comfort van een eengezinswoning en de bruikbaarheid van een centrale locatie.
 4. Front Row Homes: Stel je voor dat je wakker wordt met het zachte geluid van de golven en een panoramisch uitzicht op de zee? Huizen op de eerste rij in Calpe maken deze droom waar.
 5. Land om uw droom te bouwen: Als u liever uw eigen toevluchtsoord ontwerpt, biedt Calpe ook grond om het huis van uw dromen te bouwen.

Calpe, met zijn diversiteit aan eigendommen, wordt een leeg canvas waar iedereen het type huis kan vinden dat past bij zijn behoeften en wensen.

U kunt meer informatie opvragen over hoe u onroerend goed te koop in Calpe kunt kopen

Wilt u in Calpe vastgoed te koop vinden waarin u met volledige zekerheid kunt investeren? Select Villas is niet zomaar een makelaarskantoor; Wij zijn uw metgezellen op deze spannende reis naar het mediterrane leven. Ontdek de magie van Calpe met Select Villas en zet de stap naar een leven vol zon, zee en vervulde dromen.

Wij bieden u de best gewaardeerde eigendommen in Spanje met de hoogste kwaliteiten. Wij bieden u een nieuwbouwcatalogus aan, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. U kunt filteren op grootte, kenmerken en stijlen

U kunt contact met ons opnemen met de volgende gegevens:

 • Adres: Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante.
 • Telefoons: +34 966 490 861 | (+34) 616 002 993
 • E-mail: enquiries@select-villas.es


Calpe eigenschappen te koop

Calpe is een ideale plek om te investeren in Spanje vanwege de prachtige natuur, levendige recreatie, tradities en internationale diensten. Hier zijn enkele punten die het een aantrekkelijke plek maken om te investeren:

 • De Rots van Ifach: Een indrukwekkende rotsformatie die boven de Middellandse Zee uitsteekt. Het is een ideale plek om te wandelen en te genieten van het panoramische uitzicht over de stad en de zee.
 • Calpe oude binnenstad: Een pittoresk plaatsje met kleurrijke huizen en kronkelige straatjes. Het is een perfecte plek om te wandelen en te genieten van de traditionele Spaanse architectuur.
 • De zoutvlakten: Een natuurpark met vele soorten vogels en wilde dieren. Het is een ideale plek om te wandelen en te genieten van de natuur.
 • Ecologische wandeling Prins van Asturië: Een prachtige promenade die zich uitstrekt langs de kust van Calpe. Het is een ideale plek om te wandelen en te genieten van het uitzicht op de Middellandse Zee.
 • Haven van Calpe: Een jachthaven waar veel boten en jachten liggen. Het is een ideale plek om te genieten van het uitzicht op de zee en de boten.
 • Cala Manzanera: Een prachtige baai met kristalhelder water en een prachtig uitzicht. Het is een ideale plek om te zwemmen en van de zon te genieten.
 • De Rode Muur: Een iconisch gebouw ontworpen door architect Ricardo Bofill. Het is een ideale plek om foto's te maken en te genieten van de moderne architectuur.

Wij bieden u in Calpe eigenschappen te koop alle soorten: nieuwbouw, wederverkoop...

Bij Select Villas bieden wij u eigendommen van alle soorten in Calpe: een selectie van wederverkoop appartementen en villa's en nieuwbouw en luxe. Wij zijn een makelaarskantoor met ruime ervaring in de sector, die u een Persoonlijke en professionele service. Wij helpen u bij het vinden van de woning die het beste bij uw wensen en voorkeuren past en adviseren u gedurende het gehele aan- en verkoopproces. Onder de voordelen van het kopen van een woning bij ons benadrukken we:

 • We hebben een brede catalogus met eigendommen van verschillende soorten, maten, locaties en prijzen.
 • Wij bieden u eigendommen met uitzicht op zee,naar de Peñón de Ifach, naar de bergen of naar de golfbaan.
 • Wij garanderen kwaliteit en goede staat van de eigendommen, aangezien we deze beoordelen en verifiëren voordat we ze te koop aanbieden.
 • Wij maken het u gemakkelijker om alle juridische, fiscale en financiële procedures met betrekking tot de aan- en verkoop te beheren.

Als u wilt kopen vanaf Calpe eigenschappen te koop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Wij staan u met de grootst mogelijke professionaliteit en hartelijkheid bij en laten u de beste mogelijkheden zien, zodat u uw droom van wonen in Calpe eigenschappen te koop kunt verwezenlijken. Neem contact op via:

 • Adres:Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante.
 • telefoons: +34 966 490 861 | (+34) 616 002 993
 • E-mail: enquiries@select-villas.es


Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search