Luxe nieuwbouw villa binnen Gewilde Development
Moraira - Alicante

Ref: 02277M

Details

Plot 500m2

Gebouwd 250m2

Zwembad 8 x 4m

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Afstand naar het strand 3 mins. Walk

Bekeken Open to Vineyards

Oriëntering Zuidoosten

Afstand aan vrije tijd 3 mins. Walk

Kenmerken

  •   Alarm
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Store / Onderbouw
  •   Vloerverwarming

Beschrijving

Residentiële Anna is gelegen op een vlak terrein met open uitzicht op de wijngaarden en op slechts 600 meter loopafstand van de mediterrane stad van Moraira aan de Costa Blanca.

INRICHTING: Lounge, eethoek, volledig ingerichte keuken, drie slaapkamers, twee badkamers. BUITEN: Overdekte naya, 8 x 4m zwembad, dubbele eigen parkeerplaats, onderhoudsarme tuin

ALLE DETAILS
Anna Residencial Moraira is een private ontwikkeling van twee onafhankelijke luxe villa's, gelegen op een fantastische locatie op minder dan 1 km van de kust en de stranden en op minder dan 300 meter van de mediterrane stad van Moraira. Het ontwerp van de villa's ontwikkeld door Ramn Esteve is een voorbeeld van moderne mediterrane architectuur, onderstreept het belang van licht en ruimte. Gelegen op een vlak terrein met open uitzicht op de wijngaarden, het complex is een korte mooie herinneringen betekenen van de bars, restaurants en winkels in de omgeving van Moraira.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Hot & Cold Air-Conditioning, Vloerverwarming, een volledig uitgeruste keuken met witgoed, Intelligent Alarmsysteem, Lighting, Privé Parking, prive zwembad, Landschapsarchitectuur

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief