Goed gepresenteerd Vrijstaande villa
Benitachell - Alicante

199.950 € 189.000 €
Prijsverlaging in kennis stellen
M2 89m2 camas2 baños2

Details

Referentie: 02394M

Gebouwd: 89m2

Plot: 460m2

Slaapkamers: 2

Badkamers: 2

Oriëntering: Westen

Zwembad: Communal

Energy Rating: In proces

Bekeken: Open Valley

Afstand naar het strand: 5 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 5 mins. Drive

Kenmerken

  •   ADSL
  •   Alarm
  •   haard
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Leiding Drainage
  •   PVC Dubbele beglazing
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Het hotel ligt in Las Palmeras, Cumbre Del Sol, wordt dit verhoogd met twee slaapkamers vrijstaande villa goed gepresenteerd en heeft een open uitzicht op de vallei. De villa heeft het gebruik van twee gemeentelijke zwembaden in Montecala.

INRICHTING: Entree, hal, berging, hal, ruime badkamer, slaapkamer met inbouwkasten, woon / eetkamer, keuken, slaapkamer met een walk-in kasten en en-suite. BUITEN: stappen naar onderbouw opslag, twee terrassen, parkeerhaven, voor-, zij- en achtertuin.

ALLE DETAILS
Deze goed gepresenteerde villa is gelegen in Las Palmeras en heeft de parkeerhaven aan de zijkant van het pand met stappen die leiden naar de hal waar sprake is van een berging voor de wasmachine en de boiler. De beveiliging voordeur komt uit in de hal. Aan de linkerkant, de Castiliaanse deur opent naar de familie badkamer, die is volledig betegeld en heeft een toilet, walk-in douche met glazen scherm, een ingerichte unit met kasten en een wastafel. Boven de wastafel is een spiegel met ingebouwde verlichting. Vanuit de hal, aan de rechterkant, is de eerste dubbele slaapkamer met inbouwkasten. De lounge / eetkamer is aan het eind van de gang door middel van een boog. De lounge heeft een open haard, een airco unit en openslaande deuren naar de balustrade terras. Een andere boog in de eetkamer leidt naar de keuken met volledig ingerichte opvallend blauw-eenheden, een wastafel, een geïntegreerde gaskookplaat met een afzuigkap, een elektrische oven, vaatwasser en koelkast / vriezer. Vanuit de woonkamer is toegang tot de master bedroom met een inloopkast en een en-suite heeft. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een toilet, bidet, bad met een douche boven en een ingerichte unit met kasten, een wastafel en een spiegel boven met ingebouwde verlichting. De toegang tot het lagere niveau is ofwel uit de hele zijkant van de villa of van de lounge terras. Stappen leiden naar een terras met pergola en de onderbouw opslag. De resterende tuin is makkelijk te onderhouden zoals het is terrassen met palmbomen, citroenbomen en cactussen. De villa voordelen door het hebben van toegang tot de twee zwembaden en een bar bij Montecala. Jaarlijkse kosten: Community 560.00, IBI (tarieven) 400.00 en basura (afval) 110.00.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Alarm, ADSL, Open haard, Riolering, Hot & Cold Air Conditioning, PVC dubbele beglazing, Utility / berging, twee gemeenschappelijke zwembaden, Parking baai.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 400.00
Basura (vuilnis): 110.00
Gemeenschapsvergoedingen: 560.00

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief