Traditionele Finca stijl villa met prachtig uitzicht
Lliber - Alicante

Ref: 02431Jn

Details

Plot 4.443m2

Gebouwd 214m2

Zwembad 8 x 4m Roman

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Afstand naar het strand 25 mins. Drive

Bekeken Jalon Valley

Oriëntering Westen

Afstand aan vrije tijd 5 mins. Drive

Kenmerken

  •   ADSL
  •   pad
  •   haard
  •   Garage
  •   Centrale verwarming op olie
  •   PVC Dubbele beglazing
  •   SAT.TV
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Gelegen op een ruim perceel van 4443m2 in Lliber in de Jalon Valley is deze drie slaapkamer villa gebouwd in de traditionele finca stijl met dubbele hoogte plafonds, balken en een prachtig uitzicht op de vallei.

INRICHTING: Lounge / eetkamer, keuken, slaapkamer met inbouwkasten en een eigen badkamer, twee slaapkamers met ingebouwde kasten, badkamer met douche, hal, innerlijke hal, winkel / bijkeuken, geglazuurde Naya BUITEN: 7 x 4 m zwembad, terras, garage, oprit, voor-, zij- en achtertuin.

ALLE DETAILS
Op een groot verhoogde perceel is deze finca stijl villa, gelegen in Lliber in de rustige Jalon Vallei. Het pand is gelegen aan het einde van de weg en komt uit op een zeer grote oprit met voldoende parkeergelegenheid voor 4/5 auto's en heeft de garage direct aan de voorkant. De garage heeft zowel water en elektra-aansluiting. Stappen, met een ijzeren balustrade, leiden naar de beveiligde deur die uitkomt in de hal. Vanuit de hal is een boog in de ruime open lounge / eetkamer, die een prachtige dubbele hoogte plafond met houten balken en een open haard met houtkachel. Links van de woonkamer is een innerlijke hal die leidt tot de volledig betegelde doucheruimte met een hoek douche, wc, en een voetstuk wastafel. De hal blijft een tweepersoons slaapkamer die inbouwkasten heeft. Vanuit de woonkamer is nog een deur die leidt naar de master bedroom, die inbouwkasten en een en-suite, die is volledig betegeld en heeft een bad en douche boven, een wc, bidet en wastafel voetstuk heeft. Via een andere deur van de woonkamer is de volledig ingerichte keuken. De keuken heeft balken aan het plafond, houten units met een marmeren werkblad, een geïntegreerde elektrische oven, magnetron, gaskookplaat en afzuigkap. Er is voldoende ruimte voor een vaatwasser, koelkast / vriezer en er is ook een deur naar een bijkeuken / berging met ingebouwde planken. Aan de andere kant van de woonkamer is de derde slaapkamer die kasten heeft gemonteerd en wordt momenteel gebruikt als kantoor. Het volledig afgesloten glazen naya is toegankelijk via twee bogen van de lounge en heeft grote gebogen ramen en openslaande deuren die toegang naar het zwembad gebied. Aan de zijkant van de 7 x 4m zwembad is een terras met pergola maken het grootste deel van het prachtige uitzicht op de vallei en de bergen. Jaarlijkse kosten: IBI (tarieven) 500.00 en basura (afval) 91.00.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Satelliet-tv., ADSL, olie centrale verwarming, WB Kachel, PVC dubbele beglazing, Utility / berging, 7 x 4m prive zwembad, Garage, Oprit.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 500.00
Basura (vuilnis): 91.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief