Goed onderhouden berg- en zeezicht villa
Benitachell - Alicante

M2 133m2 camas3 baños2

Details

Referentie: 02643M

Gebouwd: 133m2

Plot: 160m2

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Oriëntering: Oosten

Zwembad: Communal

Energy Rating: In proces

Bekeken: Mountain and Sea

Afstand naar het strand: 7 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 3 mins. Drive

Kenmerken

 •   ADSL
 •   Plafondventilator
 •   haard
 •   Warm en koud airconditioning
 •   Leiding Drainage
 •   mosquiteras
 •   Persianas
 •   PVC Dubbele beglazing
 •   Rejas
 •   SAT.TV
 •   Store / Onderbouw
 •   Telefoon

Beschrijving

Deze goed onderhouden, drie slaapkamer villa ligt op de prachtige urbanisatie van Los Alcazares, Golden Valley, Benitachell en heeft een prachtig open uitzicht op de bergen en de zee.

ACCOMMODATIE: Salon / eetkamer, keuken, entree veranda, familie badkamer, afgesloten naya, INTERNE STAIRCASE NAAR: drie dubbele slaapkamers met ingebouwde kasten en plafondventilatoren, een met airconditioning, familie badkamer, kantoor / berging BUITEN: Gemeenschappelijk zwembad, terras, voorkant, zij- en achtertuin.

ALLE DETAILS
Gelegen in Los Alcazares, Golden Valley, Benitachell is dit een mooie villa met 3 slaapkamers, gebouwd op 2 verdiepingen met uitzicht op de bergen en de zee vanaf het terras. Straatparkering is buiten de villa beschikbaar en er is een voetgangershek die uitkomt naar de grenzende voortuin, die een intrekbare persiana heeft. De woning opent in de dubbele beglazing entree veranda met een verdere deur in de open woonkamer / eetkamer. De lounge heeft een airco unit, plafondventilator en een open haard met een stenen surround en gasvuur. Vanuit de woonkamer zijn openslaande deuren naar de bijgeleverde gebergte naya die verder opent op het open terras waaruit u kunt genieten van het rustige uitzicht op de zee en de bergen. Op het terras is een uitrekbare Perzische en een berging. Ook op dit niveau is de volledig betegelde keuken die voorzien is van een geïntegreerde elektrische oven, gasfornuis, een afzuigkap, een dubbele roestvrij stalen wastafel en een vrijstaande koelkast met vriesvak. Er is ook een familie badkamer, opnieuw volledig betegeld, en voorzien van een hoek douche, toilet, en een wastafel met wastafel. De interne trap met houten leuning leidt naar de slaapgelegenheid. Er zijn twee dubbele slaapkamers, beide met ingebouwde kasten en plafondventilatoren, en een met een airco unit. De derde dubbele slaapkamers hebben ook ingebouwde kasten en een plafondventilator en een deur leidt van deze kamer naar een ruim kantoor / berging. De familie badkamer is volledig betegeld en heeft een bad met douche boven, toilet, bidet en een wastafel met een wastafel. De villa heeft ook een verdere achterste grasveld en is geplant met sinaasappelbomen. Deze eigenschap zou een mooie tweede woning of investering gelegenheid maken op een rustige urbanisatie die een gezellig gemeenschappelijk zwembad heeft. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) 373,00, gemeenschapsvergoeding 700,00 en basura (afval) 110,00.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Sat-TV., ADSL, Telefoon, Rejas, Mosquiteras, Retractable Persianas, Dubbele ramen, Warm en Koud Airconditioning, Plafondventilatoren, Open haard, Net drainage, Hulp / Winkelruimte, Gemeenschappelijk zwembad.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 373.00
Basura (vuilnis): 110.00
Gemeenschapsvergoedingen: 700.00

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief