Onbevlekte Privé Villa
Moraira - Alicante

M2 226m2 camas5 baños4

Details

Referentie: 02645M

Gebouwd: 226m2

Plot: 871m2

Slaapkamers: 5

Badkamers: 4

Oriëntering: Oosten

Zwembad: 8 x 4m Kidney

Energy Rating: In proces

Bekeken: Garden

Afstand naar het strand: 20 mins. Walk

Afstand aan vrije tijd: 5 mins. Walk

Kenmerken

 •   Alarm
 •   Automatische irrigatie
 •   BBQ
 •   Carport
 •   Plafondventilator
 •   pad
 •   Centrale verwarming op gas
 •   Warm en koud airconditioning
 •   Persianas
 •   Douche aan het zwembad
 •   PVC Dubbele beglazing
 •   SAT.TV
 •   Store / Onderbouw
 •   zomerkeuken

Beschrijving

Deze mooie villa is gelegen op een prive-plot in Fanadix, Moraira, dicht bij zowel de lokale voorzieningen als het strand. Het is op een hoge standaard gehandhaafd en heeft vijf slaapkamers op twee verdiepingen.

ACCOMMODATIE: Entreehal, eethoek, keuken, slaapkamer met airconditioning, inbouwkasten en en-suite, tweepersoonskamer met airconditioning en inbouwkasten, familie badkamer. INTERNE STAIRCASE NAAR: Woonkamer, tweede slaapkamer met airco, inbouwkasten en en-suite, twee dubbele slaapkamers met airconditioning en inbouwkasten, dubbele slaapkamer met ingebouwde kasten en airco unit / kantoor, bijkeuken, binnen hal , familie badkamer. BUITEN: Twee overdekte nayas, zomerkeuken, tuinen aan de voorzijde, zij en achter, carport, oprit, 8 x 4m Nierbad.

ALLE DETAILS
Dit is een prachtige, goed onderhouden villa op een uitstekende locatie. Het is gelegen op een prive-plot in Fanadix, Moraira, dicht bij de lokale voorzieningen en het strand. Er is toegang tot de woning van zowel de voertuigpoort die naar de autoweg naar de carport komt en een voetgangershek met ballastraded trappen naar de beveiligingsdeur. Vanuit de hal is er een boog naar de kromme eetkamer met twee plafondventilatoren en openslaande deuren naar de overdekte naya met toegang tot de tuin en het zwembad. Een verdere boog van de eetkamer komt uit in de volledig betegelde keuken, die voorzien is van witte muur en basisunits en heeft een geïntegreerde kookplaat, oven, afwasmachine, koelkast met vriesvak en een keramische wastafel met mixerkranen. Van de ingang naar links is een familie badkamer voorzien van een moderne wastafel met een wastafel en een spiegelkast boven, een toilet en een inloopdouche. Verder is de slaapkamer die voorzien is van kasten en airco unit en plafondventilator. De en-suite is volledig betegeld en heeft een wastafel met wastafel, spiegelkast, wc, en een bad met een douche boven. Ook op dit niveau is nog een dubbele slaapkamer met ingebouwde kasten, airconditioning en plafondventilator. De interne trap leidt naar de gebogen lounge, die twee plafondventilatoren heeft en uitkijkt op het zwembad, met toegang tot een overdekte naya en verder terras aan het zwembad. De eerste gebogen deur gaat uit naar een slaapkamer met ingebouwde kasten en een plafondventilator, maar wordt momenteel gebruikt als kantoor. De aparte bijkeuken heeft een keramische wastafel, marmeren werkblad, koelkast met vriesvak, wasmachine en droger. Een andere boog en de binnenhal leiden naar een familie badkamer met een wastafel, spiegelkast, wc, en een inloopdouche. Er is nog een dubbele slaapkamer met ingebouwde kasten, airconditioning en plafondventilator en een tweede slaapkamer met ingebouwde kasten, airconditioning, plafondventilator en een en-suite met een wastafel, spiegelkast, wc en een bad met een douche boven. De tuinen en het zwembad zijn goed onderhouden, beplant met een selectie van mediterrane planten en bomen. Er is een grasveld en een zomerkeuken voorzien van een wastafel, kasten en een bbq. Dit zou een mooie familie thuis maken. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (Tarieven) 758.00 en Basura (Afval) 165.00.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Alarm, Sat TV., Gas Centrale Verwarming (Tank), Dubbele Dubbele Glazen Persianas, Plafondventilatoren, Warm & Koud Airconditioning, 8 x 4m Privé Zwembad, Zomerkamer, BBQ, Zwembad Douche, Automatische Besproeiing, Opslagruimte, Carport , Oprit.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 758.00
Basura (vuilnis): 165.00

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief