Onbevlekte Privé Villa
Moraira - Alicante

Ref: 02645M

Details

Plot 871m2

Gebouwd 226m2

Zwembad 8 x 4m Kidney

Slaapkamers 5

Badkamers 4

Afstand naar het strand 20 mins. Walk

Bekeken Garden

Oriëntering Oosten

Afstand aan vrije tijd 5 mins. Walk

Kenmerken

 •   Alarm
 •   Automatische irrigatie
 •   BBQ
 •   Carport
 •   Plafondventilator
 •   pad
 •   Centrale verwarming op gas
 •   Warm en koud airconditioning
 •   Persianas
 •   Douche aan het zwembad
 •   PVC Dubbele beglazing
 •   SAT.TV
 •   Store / Onderbouw
 •   zomerkeuken

Beschrijving

Deze mooie villa is gelegen op een prive-plot in Fanadix, Moraira, dicht bij zowel de lokale voorzieningen als het strand. Het is op een hoge standaard gehandhaafd en heeft vijf slaapkamers op twee verdiepingen.

ACCOMMODATIE: Entreehal, eethoek, keuken, slaapkamer met airconditioning, inbouwkasten en en-suite, tweepersoonskamer met airconditioning en inbouwkasten, familie badkamer. INTERNE STAIRCASE NAAR: Woonkamer, tweede slaapkamer met airco, inbouwkasten en en-suite, twee dubbele slaapkamers met airconditioning en inbouwkasten, dubbele slaapkamer met ingebouwde kasten en airco unit / kantoor, bijkeuken, binnen hal , familie badkamer. BUITEN: Twee overdekte nayas, zomerkeuken, tuinen aan de voorzijde, zij en achter, carport, oprit, 8 x 4m Nierbad.

ALLE DETAILS
Dit is een prachtige, goed onderhouden villa op een uitstekende locatie. Het is gelegen op een prive-plot in Fanadix, Moraira, dicht bij de lokale voorzieningen en het strand. Er is toegang tot de woning van zowel de voertuigpoort die naar de autoweg naar de carport komt en een voetgangershek met ballastraded trappen naar de beveiligingsdeur. Vanuit de hal is er een boog naar de kromme eetkamer met twee plafondventilatoren en openslaande deuren naar de overdekte naya met toegang tot de tuin en het zwembad. Een verdere boog van de eetkamer komt uit in de volledig betegelde keuken, die voorzien is van witte muur en basisunits en heeft een geïntegreerde kookplaat, oven, afwasmachine, koelkast met vriesvak en een keramische wastafel met mixerkranen. Van de ingang naar links is een familie badkamer voorzien van een moderne wastafel met een wastafel en een spiegelkast boven, een toilet en een inloopdouche. Verder is de slaapkamer die voorzien is van kasten en airco unit en plafondventilator. De en-suite is volledig betegeld en heeft een wastafel met wastafel, spiegelkast, wc, en een bad met een douche boven. Ook op dit niveau is nog een dubbele slaapkamer met ingebouwde kasten, airconditioning en plafondventilator. De interne trap leidt naar de gebogen lounge, die twee plafondventilatoren heeft en uitkijkt op het zwembad, met toegang tot een overdekte naya en verder terras aan het zwembad. De eerste gebogen deur gaat uit naar een slaapkamer met ingebouwde kasten en een plafondventilator, maar wordt momenteel gebruikt als kantoor. De aparte bijkeuken heeft een keramische wastafel, marmeren werkblad, koelkast met vriesvak, wasmachine en droger. Een andere boog en de binnenhal leiden naar een familie badkamer met een wastafel, spiegelkast, wc, en een inloopdouche. Er is nog een dubbele slaapkamer met ingebouwde kasten, airconditioning en plafondventilator en een tweede slaapkamer met ingebouwde kasten, airconditioning, plafondventilator en een en-suite met een wastafel, spiegelkast, wc en een bad met een douche boven. De tuinen en het zwembad zijn goed onderhouden, beplant met een selectie van mediterrane planten en bomen. Er is een grasveld en een zomerkeuken voorzien van een wastafel, kasten en een bbq. Dit zou een mooie familie thuis maken. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (Tarieven) 758.00 en Basura (Afval) 165.00.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Alarm, Sat TV., Gas Centrale Verwarming (Tank), Dubbele Dubbele Glazen Persianas, Plafondventilatoren, Warm & Koud Airconditioning, 8 x 4m Privé Zwembad, Zomerkamer, BBQ, Zwembad Douche, Automatische Besproeiing, Opslagruimte, Carport , Oprit.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 758.00
Basura (vuilnis): 165.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief