Appartement in het centrum van Moraira
Moraira - Alicante

Ref: 02672M
Exclusieve eigendom
Gereserveerd

Details

Plot 74m2

Gebouwd 74m2

Zwembad No

Slaapkamers 2

Badkamers 1

Afstand naar het strand 3 mins walk

Bekeken Open

Oriëntering: Noorden

Oriëntering Noorden

Afstand aan vrije tijd 1 min walk

Kenmerken

  •   Koud Airconditioning
  •   Leiding Drainage
  •   PVC Dubbele beglazing

Beschrijving

Dit appartement op de derde verdieping is ideaal gelegen in het centrum van Moraira en profiteert van het hebben van Upvc dubbele beglazing, air-conditioning in de slaapkamers en twee grote slaapkamers.

INRICHTING: Woon / eetkamer, keuken, twee slaapkamers, beide met ingebouwde kasten, familie badkamer, hal, innerlijke gang, BUITEN: Balkon terras.

ALLE DETAILS
Dit appartement is centraal gelegen in het hart van Moraira en biedt directe toegang tot alle lokale faciliteiten en stranden van Moraira. Het appartement is toegankelijk vanaf straatniveau via een voordeur met intercom communicatie die leidt naar een hal met een gemeenschappelijke trap of via een lift naar de derde verdieping. De voorste veiligheidsdeur komt uit in de hal met een wandlamp en een spiegel, aan de linkerkant is een binnengang die leidt naar de keuken, bestaande uit een rvs spoelbak met afdruiprek, keramische kookplaat, koelkast met vriesvak, magnetron en veel basis en muur eenheden met marmeren werkbladen. Grenzend aan de keuken is de lichte en ruime lounge eethoek met een volledig glazen deur naar een balkon met uitzicht op de straat. Aan de rechterkant van de hal is de familie badkamer met wc, wastafel voetstuk met spiegel met licht boven, bad met douchegordijn en een wasmachine. Aan het einde van de binnengang zijn er twee tweepersoonsslaapkamers, beide met ingebouwde kasten en moderne wandlampen, Daikin-airconditioningseenheden en upvc dubbele beglazing met uitzicht op de straat. Dit appartement zou een ideaal vakantiehuis of investeringsmogelijkheid voor vakantieverhuur maken. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) 000, Gemeenschapskosten 000 en Basura (afval) 165.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Riolering. Upvc dubbele beglazing, Air-conditioning in de slaapkamers.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): 165
Gemeenschapsvergoedingen: TBC

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief