Appartement op de begane grond El Portet
Moraira - Alicante

M2 69m2 camas2 baños1

Details

Referentie: 02675M

Gebouwd: 69m2

Plot: 100m2

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Oriëntering: Oosten

Zwembad: Communal

Jaar van constructie: TBC

Energy Rating: In proces

Bekeken: Open surrounding mountains

Afstand naar het strand: 3 min Walk

Afstand aan vrije tijd: 1 min Walk

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): 165
Gemeenschapsvergoedingen: 1630

Beschrijving

Gelegen op een van de meest gewilde locaties in de omgeving, ligt dit appartement met twee slaapkamers op de begane grond in El Portet, op slechts een paar minuten lopen van het prachtige strand en met een prachtig uitzicht op zee vanaf het gemeenschappelijke daksolarium.

ACCOMMODATIE: Woon / eetkamer, keuken, twee slaapkamers met ingebouwde kasten en plafondventilatoren, familie badkamer met douche, binnenste gang. BUITEN: Terras, opslagruimte, gemeenschappelijk zwembad en daksolarium.

ALLE DETAILS
Dit prachtig gelegen appartement in El Portet, Moraira, is binnen een paar minuten lopen naar zowel het strand en de lokale voorzieningen en ook geniet van het gebruik van het gemeenschappelijke zwembad en dak solarium van waaruit er een prachtig uitzicht op zee van de baai. Een kleine voetgangerspoort opent naar het zonnige privéterras op het oosten. De hoofddeur leidt naar de open ruime eetruimte met een plafondventilator en is gedeeltelijk gescheiden door een gordijn om extra slaapruimte te bieden. Er zijn ingebouwde kasten ideaal voor extra opslag. Een ontbijtbar met houten werkblad scheidt de eetkamer van de keuken die volledig is betegeld en is uitgerust met een scala aan eenheden, keramische wastafel, vrijstaand fornuis met een houten afzuigkap boven en wasmachine. Vanuit de eetkamer leidt een binnenste gang naar de volledig betegelde familie badkamer met douche aan de linkerkant, met een wc, voetstuk wastafel met een spiegel en voorzien van verlichting boven en een hoek douchecabine. Er zijn twee slaapkamers, beide hebben inbouwkasten en plafondventilatoren. De gemeenschappelijke ruimtes zijn goed onderhouden met een prachtig zwembad en een buitendouche, toegewezen opslagruimte en toegang tot het solarium op het dak. Het dakterras biedt een prachtig uitzicht op de prachtige baai. Hoewel dit pand baat zou hebben bij enige aanpassingen, betekent de locatie dat het ideaal zou zijn voor iedereen die op zoek is naar een permanente bewoning, een vakantiehuis of een verhuurmogelijkheid. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) TBC.00, gemeenschapskosten 1630.00 en basura (afval) 165.00.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Rejas, Mosquiteras, plafondventilatoren, opslagruimte, gemeenschappelijk zwembad en daksolarium.

Kenmerken

  •   Plafondventilator
  •   mosquiteras
  •   Rejas
  •   Solarium

Stuur naar een vriend

Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief