Herenhuis met uitzicht op de vallei
Benitachell - Alicante

M2 90m2 camas2 baños2

Details

Referentie: 02681M

Gebouwd: 90m2

Plot: 135m2

Slaapkamers: 2

Badkamers: 2

Oriëntering: Noord West

Zwembad: Communal

Jaar van constructie: tbc

Energy Rating: In proces

Bekeken: Valley Views

Afstand naar het strand: 15 mins drive

Afstand aan vrije tijd: 5 mins drive

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 306,02
Basura (vuilnis): 110.00
Gemeenschapsvergoedingen: 47.20

Beschrijving

Benitatchell ligt op een verhoogd perceel in Terra Moraira en is een herenhuis met 2 slaapkamers. De accommodatie is verdeeld over 2 verdiepingen en is verbonden door een interne trap. Het herenhuis heeft een geweldig uitzicht vanaf de Javea Montgo over de valleien naar Moraira en heeft toegang tot een gemeenschappelijk zwembad.

ACCOMMODATIE: Woonkamer / eetkamer, keuken, familie badkamer en balkon. INTERNE TRAP NAAR HUIS: twee slaapkamers met inbouwkasten, badkamer, BUITEN: balkon met trap omhoog naar dak solarium, berging en oprit.

ALLE DETAILS
Gelegen in Terra Moraira, Benitatchell, dit mooie herenhuis met twee slaapkamers en de accommodatie verdeeld over twee verdiepingen verbonden door een interne trap. De urbanisatieweg leidt naar een doodlopende weg met het pand aan de linkerkant. Rechts van de toegangshal en de voordeur bevindt zich een carport. De voordeur komt uit in een ruime L-vormige woonkamer en eetkamer met een grote schuifdeur die uitkomt op een balkon met houten vlonders die een geweldig uitzicht bieden vanaf de Javea Montgo over de valleien naar Moraira. Een schuifdeur naast het eetgedeelte biedt toegang tot de compacte kombuis keuken uitgerust met een wasmachine, vaatwasser, magnetron, elektrische oven, keramische kookplaat en afzuigkap een dubbele keramische spoelbak met veel basis-en wandkasten met marmeren werkbladen. Grenzend aan de eetkamer is de lounge met een driezijdig glas voorzien van open haard en schoorsteen en een groot raam met een prachtig uitzicht op de vallei. Een familie badkamer is ook op dit niveau met bad en hand held douche, wc bidet en voetstuk wastafel. Rechts van de toegangsdeur is een interne trap die naar het lagere niveau leidt en uitkomt in een hal met toegang tot twee slaapkamers, beide met inbouwkasten. Het scheiden van de twee slaapkamers is een tweede badkamer met een bad en douche gordijn, wc bidet, wastafel voetstuk en elektrische handdoekradiator. BUITEN: een ruim balkon met houten terras is een ideale plek om te ontspannen en buiten te dineren. Trap naar links leidt naar een groot solarium op het dak met verdere uitzicht op de vallei. Deze eigenschap zou een ideaal slot maken en een vakantiehuis verlaten, terwijl het bewijzen van een goed inkomen van gesommeerde verhuur. Een vroege bezichtiging wordt aanbevolen. JAARLIJKSE KOSTEN: Gemeenschapskosten 47,20 IBI (tarieven) 306.02 en Basura (afval) 110.00.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Satelliet-tv, elektrische radiatoren, warme en koude airconditioning, dubbele beglazing in aluminium, rolluiken, winkelruimte, gemeenschappelijk zwembad, carport.

Kenmerken

  •   Aluminium Dubbele beglazing
  •   Carport
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Persianas
  •   Store / Onderbouw

Stuur naar een vriend

Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief