Villa met vijf slaapkamers met een prachtig uitzicht
Moraira - Alicante

Ref: 02692M

Details

Plot 1.745m2

Gebouwd 686m2

Zwembad 12 x 5m Rectangle

Slaapkamers 5

Badkamers 5

Toiletten 2

Afstand naar het strand 5 mins. Drive

Bekeken Open Valley, Mountain & Sea

Oriëntering Southwest

Afstand aan vrije tijd 2 mins. Drive

Kenmerken

 •   ADSL
 •   Alarm
 •   Automatische irrigatie
 •   Bar
 •   Dubbel glas
 •   pad
 •   Elektrische poorten
 •   Garage
 •   Centrale verwarming op gas
 •   Warm en koud airconditioning
 •   Persianas
 •   Douche aan het zwembad
 •   SAT.TV
 •   Beveiliging Verlichting
 •   Septic tank
 •   zomerkeuken
 •   Vloerverwarming

Beschrijving

Een moderne vrijstaande villa gebouwd door de huidige eigenaar in 2010 te koop in Arnella, Moraira. Deze luxe villa met vijf slaapkamers en vijf badkamers beslaat een indrukwekkende, verhoogde locatie met een prachtig uitzicht op de zee en de Pe on de Ifach daarachter en heeft accommodatie verdeeld over drie niveaus.

Deze prachtige luxe villa is gebouwd met alleen de beste kwaliteit materialen en is afgewerkt met superieure afwerkingen.

ALLE DETAILS
Toegang tot de villa is via elektrische poorten die leiden naar een garage met voldoende parkeergelegenheid voor twee voertuigen. Op dit niveau is er ook een bodega en toegang tot de trap en naar de lift naar de bovenste verdiepingen. HOOG NIVEAU: Op de bovenste verdieping bevindt zich de hoofdkamer met een grote dressing en een eigen badkamer. Er is een terras en een studio. MIDDENNIVEAU: De hoofdverdieping is toegankelijk via de veranda. In de hal zijn er trappen en de lift, en een gastenbadkamer. Aan de linkerkant zijn twee slaapkamers, beide met een eigen badkamer. Aan de rechterkant is een ruime en lichte ruimte met toegang tot de veranda aan de buitenkant en de bar. Er is een grote eetkamer die direct toegang biedt tot de keuken. Al deze gebieden baadt in veel natuurlijk licht van de grote glazen ramen. LAGER NIVEAU: Het lagere niveau heeft een slaapkamer met een en-suite badkamer en een verdere slaapkamer met en-suite badkamer en een kleedkamer. BUITEN: grenzend aan de bar is er een gebied met een barbecue, een jacuzzi naast het geweldige zwembad met een prachtig uitzicht, zwembad pompmachine kamers en een handige badkamer bij het zwembad. Er is een verwarmd privézwembad van 12 x 5 m. Deze ruime woning is gunstig gelegen en een zeer korte rit naar alle voorzieningen. Deze woning zou geschikt zijn voor een grote familie op zoek naar een aanzienlijke permanente mediterrane woning of een zeer groot vakantiehuis. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) 2019.92 en Basura (vuilnis) 215,00.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Satelliet-tv, ADSL, beveiligingsalarm, Dubbele ramen, Warm en koud airconditioning, centrale verwarming op gas, vloerverwarming, elektrische hekken, automatische landschapsirrigatie, zomerkeuken, buitenbar, Persiana-jaloezieën, oprit, garage, verwarmd privézwembad Zwembad met douche aan het zwembad, veiligheidsverlichting, Septische put.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 2019.92
Basura (vuilnis): 215.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief