Villa met vijf slaapkamers met een prachtig uitzicht
Moraira - Alicante

M2 686m2 camas5 baños5

Details

Referentie: 02692M

Gebouwd: 686m2

Plot: 1.745m2

Slaapkamers: 5

Badkamers: 5

Toiletten: 2

Oriëntering: Southwest

Zwembad: 12 x 5m Rectangle

Energy Rating: In proces

Bekeken: Open Valley, Mountain & Sea

Afstand naar het strand: 5 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 2 mins. Drive

Kenmerken

 •   ADSL
 •   Alarm
 •   Automatische irrigatie
 •   Bar
 •   Dubbel glas
 •   pad
 •   Elektrische poorten
 •   Garage
 •   Centrale verwarming op gas
 •   Warm en koud airconditioning
 •   Persianas
 •   Douche aan het zwembad
 •   SAT.TV
 •   Beveiliging Verlichting
 •   Septic tank
 •   zomerkeuken
 •   Vloerverwarming

Beschrijving

Een moderne vrijstaande villa gebouwd door de huidige eigenaar in 2010 te koop in Arnella, Moraira. Deze luxe villa met vijf slaapkamers en vijf badkamers beslaat een indrukwekkende, verhoogde locatie met een prachtig uitzicht op de zee en de Pe on de Ifach daarachter en heeft accommodatie verdeeld over drie niveaus.

Deze prachtige luxe villa is gebouwd met alleen de beste kwaliteit materialen en is afgewerkt met superieure afwerkingen.

ALLE DETAILS
Toegang tot de villa is via elektrische poorten die leiden naar een garage met voldoende parkeergelegenheid voor twee voertuigen. Op dit niveau is er ook een bodega en toegang tot de trap en naar de lift naar de bovenste verdiepingen. HOOG NIVEAU: Op de bovenste verdieping bevindt zich de hoofdkamer met een grote dressing en een eigen badkamer. Er is een terras en een studio. MIDDENNIVEAU: De hoofdverdieping is toegankelijk via de veranda. In de hal zijn er trappen en de lift, en een gastenbadkamer. Aan de linkerkant zijn twee slaapkamers, beide met een eigen badkamer. Aan de rechterkant is een ruime en lichte ruimte met toegang tot de veranda aan de buitenkant en de bar. Er is een grote eetkamer die direct toegang biedt tot de keuken. Al deze gebieden baadt in veel natuurlijk licht van de grote glazen ramen. LAGER NIVEAU: Het lagere niveau heeft een slaapkamer met een en-suite badkamer en een verdere slaapkamer met en-suite badkamer en een kleedkamer. BUITEN: grenzend aan de bar is er een gebied met een barbecue, een jacuzzi naast het geweldige zwembad met een prachtig uitzicht, zwembad pompmachine kamers en een handige badkamer bij het zwembad. Er is een verwarmd privézwembad van 12 x 5 m. Deze ruime woning is gunstig gelegen en een zeer korte rit naar alle voorzieningen. Deze woning zou geschikt zijn voor een grote familie op zoek naar een aanzienlijke permanente mediterrane woning of een zeer groot vakantiehuis. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (tarieven) 2019.92 en Basura (vuilnis) 215,00.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Satelliet-tv, ADSL, beveiligingsalarm, Dubbele ramen, Warm en koud airconditioning, centrale verwarming op gas, vloerverwarming, elektrische hekken, automatische landschapsirrigatie, zomerkeuken, buitenbar, Persiana-jaloezieën, oprit, garage, verwarmd privézwembad Zwembad met douche aan het zwembad, veiligheidsverlichting, Septische put.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 2019.92
Basura (vuilnis): 215.00

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief