Verstedelijking Villa met drie slaapkamers
Moraira - Alicante

M2 m2 camas3 baños2 M2

Details

Referentie: 02711M

Gebouwd: m2

Plot: m2

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Oriëntering: Southwest

Zwembad: Communal Pool

Jaar van constructie: 1987

Energy Rating: In proces

Bekeken: Open Valley

Afstand naar het strand: 15 mins. Walk

Afstand naar vliegveld: 1 hr 15 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 15 mins. Walk

Afstand tot golfterrein: 15 mins. Drive

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): TBC
Gemeenschapsvergoedingen: TBC

Beschrijving

Gekoppelde villa te koop in Pla del Mar, Moraira. & Nbsp; Deze villa in traditionele stijl bevindt zich in een kleine privécommunity op een rustige, verhoogde locatie met een open uitzicht op de vallei.
  
Off-road parking onder een carport met een paar treden naar beneden naar een deur naar de open naya met extra toldos voor schaduw voor de zomerzon, een reja die een Castiliaanse houten voordeur beschermt die uitkomt in een ruime open lounge en eetkamer. Een ontbijtbar verdeelt de open lounge-eetkamer met de moderne, volledig ingerichte keuken met raam met uitzicht op de straat. Aan de rechterkant is de volledig betegelde familie badkamer die grenst aan de twee slaapkamers, beide met ingebouwde kasten en een raam.
Trappen bij de open naya leiden naar de tuin op het lagere niveau met een pad dat leidt naar een reja die een Castiliaanse houten voordeur beschermt, die uitkomt in een tweepersoonsslaapkamer met een deur die leidt naar een en-suite badkamer met douche annex bijkeuken. In de doucheruimte bevindt zich een handige winkelkast. Een deur vanuit de tuin leidt naar een groot onderbouwgedeelte dat door de huidige eigenaar wordt gebruikt als opslagruimte.
  
Vanaf het lagere niveau van de villa is de privétuin beplant met verschillende volwassen planten en struiken. Een pad van de tuin leidt langs de zijkant van het pand terug naar voren. De woning ligt op korte afstand van de twee gemeenschappelijke zwembaden, met zonneterras en tennisbaan.
  
Dit fantastische pand zou een ideale gezinsvakantie of permanente woning of potentieel lucratieve huurinvestering maken, gelegen in dit zeer gewilde gebied van Moraira. Het pand is geprijsd om te verkopen en zal niet lang op de markt zijn.

Kenmerken

  •   ADSL
  •   pad
  •   Leiding Drainage
  •   Douche aan het zwembad
  •   PVC Dubbele beglazing
  •   Rejas
  •   SAT.TV
  •   Zuid Westen
  •   Store / Onderbouw
  •   Tennisbaan

Stuur naar een vriend

Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief