Verstedelijking Villa met drie slaapkamers
Moraira - Alicante

Ref: 02711M

Details

Plot 170m2

Gebouwd 135m2

Zwembad Communal Pool

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Afstand naar het strand 15 mins. Walk

Bekeken Open Valley

Oriëntering Southwest

Afstand aan vrije tijd 15 mins. Walk

Kenmerken

 •   Afstand naar vliegveld: 1 hr 15 mins. Drive
 •   Afstand tot golfterrein: 15 mins. Drive
 •   ADSL
 •   pad
 •   Leiding Drainage
 •   Douche aan het zwembad
 •   PVC Dubbele beglazing
 •   Rejas
 •   SAT.TV
 •   Zuid Westen
 •   Store / Onderbouw
 •   Tennisbaan

Beschrijving

Gekoppelde villa te koop in Pla del Mar, Moraira. & Nbsp; Deze villa in traditionele stijl bevindt zich in een kleine privécommunity op een rustige, verhoogde locatie met een open uitzicht op de vallei.
  
Off-road parking onder een carport met een paar treden naar beneden naar een deur naar de open naya met extra toldos voor schaduw voor de zomerzon, een reja die een Castiliaanse houten voordeur beschermt die uitkomt in een ruime open lounge en eetkamer. Een ontbijtbar verdeelt de open lounge-eetkamer met de moderne, volledig ingerichte keuken met raam met uitzicht op de straat. Aan de rechterkant is de volledig betegelde familie badkamer die grenst aan de twee slaapkamers, beide met ingebouwde kasten en een raam.
Trappen bij de open naya leiden naar de tuin op het lagere niveau met een pad dat leidt naar een reja die een Castiliaanse houten voordeur beschermt, die uitkomt in een tweepersoonsslaapkamer met een deur die leidt naar een en-suite badkamer met douche annex bijkeuken. In de doucheruimte bevindt zich een handige winkelkast. Een deur vanuit de tuin leidt naar een groot onderbouwgedeelte dat door de huidige eigenaar wordt gebruikt als opslagruimte.
  
Vanaf het lagere niveau van de villa is de privétuin beplant met verschillende volwassen planten en struiken. Een pad van de tuin leidt langs de zijkant van het pand terug naar voren. De woning ligt op korte afstand van de twee gemeenschappelijke zwembaden, met zonneterras en tennisbaan.
  
Dit fantastische pand zou een ideale gezinsvakantie of permanente woning of potentieel lucratieve huurinvestering maken, gelegen in dit zeer gewilde gebied van Moraira. Het pand is geprijsd om te verkopen en zal niet lang op de markt zijn.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 365
Basura (vuilnis): 165
Gemeenschapsvergoedingen: 750

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief