Verstedelijking Villa met drie slaapkamers
Moraira - Alicante

Ref: 02711M

Details

Plot 170m2

Gebouwd 135m2

Zwembad Communal Pool

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Afstand naar het strand 15 mins. Walk

Bekeken Open Valley

Oriëntering Southwest

Afstand aan vrije tijd 15 mins. Walk

Kenmerken

 •   Afstand naar vliegveld: 1 hr 15 mins. Drive
 •   Afstand tot golfterrein: 15 mins. Drive
 •   ADSL
 •   pad
 •   Leiding Drainage
 •   Douche aan het zwembad
 •   PVC Dubbele beglazing
 •   Rejas
 •   SAT.TV
 •   Zuid Westen
 •   Store / Onderbouw
 •   Tennisbaan

Beschrijving

Gekoppelde villa te koop in Pla del Mar, Moraira. Deze villa in traditionele stijl bevindt zich in een kleine privécommunity op een rustige, verhoogde locatie met een open uitzicht op de vallei.
  
Off-road parking onder een carport met een paar treden naar beneden naar een deur naar de open naya met extra toldos voor schaduw voor de zomerzon, een reja die een Castiliaanse houten voordeur beschermt die uitkomt in een ruime open lounge en eetkamer. Een ontbijtbar verdeelt de open lounge-eetkamer met de moderne, volledig ingerichte keuken met raam met uitzicht op de straat. Aan de rechterkant is de volledig betegelde familie badkamer die grenst aan de twee slaapkamers, beide met ingebouwde kasten en een raam.
Trappen bij de open naya leiden naar de tuin op het lagere niveau met een pad dat leidt naar een reja die een Castiliaanse houten voordeur beschermt, die uitkomt in een tweepersoonsslaapkamer met een deur die leidt naar een en-suite badkamer met douche annex bijkeuken. In de doucheruimte bevindt zich een handige winkelkast. Een deur vanuit de tuin leidt naar een groot onderbouwgedeelte dat door de huidige eigenaar wordt gebruikt als opslagruimte.
  
Vanaf het lagere niveau van de villa is de privétuin beplant met verschillende volwassen planten en struiken. Een pad van de tuin leidt langs de zijkant van het pand terug naar voren. De woning ligt op korte afstand van de twee gemeenschappelijke zwembaden, met zonneterras en tennisbaan.
  
Dit fantastische pand zou een ideale gezinsvakantie of permanente woning of potentieel lucratieve huurinvestering maken, gelegen in dit zeer gewilde gebied van Moraira. Het pand is geprijsd om te verkopen en zal niet lang op de markt zijn.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 365
Basura (vuilnis): 165
Gemeenschapsvergoedingen: 750

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief