Ruim Linked Townhouse
Moraira - Alicante

Ref: 02750M

Details

Plot 110m2

Gebouwd 110m2

Zwembad Communal Pool

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Afstand naar het strand 10 mins drive

Bekeken Valley Views

Afstand aan vrije tijd 5 mins. Drive

Kenmerken

  •   Kook jij: 1
  •   In loop kasten: 4
  •   Parkeerplaatsen: 1
  •   Dubbel glas
  •   haard
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Level aangelegde tuinen
  •   Parkeerhaven
  •   Douche aan het zwembad
  •   Zuid-Oost

Beschrijving

Een ruim geschakeld herenhuis in zeer goede decoratieve orde te koop in Sabatera, Moraira. Deze accommodatie met drie slaapkamers heeft de accommodatie op twee niveaus verbonden via een interne trap. De goed onderhouden, lichte woning is gelegen in een prachtige ontwikkeling van slechts 22 woningen met een groot buitenzwembad dicht bij zowel het strand en alle voorzieningen.
  
ACCOMMODATIE: Voordeur, overdekte naya, open woon- / eetkamer, volledig ingerichte moderne keuken, gasten-doucheruimte en interne trap naar HOGER NIVEAU: twee slaapkamers waarvan één met zonbalkon, eenpersoonskamer en familie badkamer met douche BUITEN: Zonneterras, eetkamer terras, speciale off-road parking.
  
ALLE DETAILS
  
Een ruim geschakeld herenhuis in zeer goede decoratieve orde te koop in Sabatera, Moraira. Dit bijzonder ruime geschakelde herenhuis is gelegen in een mooie ontwikkeling van slechts 22 woningen. Het geschakelde herenhuis profiteert van speciale parkeerplaatsen op eigen terrein en is toegankelijk via een toegangspoort naar het grote zwembad en het omliggende terras. Een pad vanaf het terras bij het zwembad leidt naar een terracotta betegeld terras aan de voorkant en de voordeur. De voordeur komt uit in een afgesloten naya met een houten luik dat een binnendeur beschermt. De binnendeur komt uit in de ruime open woonkamer, eetkamer met volledig ingerichte keuken aan de achterzijde. Grenzend aan de keuken bevindt zich de onderste doucheruimte, met douchecabine op de hoek, wastafel op voetstuk, W.C en wasmachine. De lounge heeft een gashaard en een open haard en beschikt over een warme en koude airconditioning. Een interne trap leidt naar de bovenste slaapgelegenheid van twee slaapkamers, beide met ingebouwde kasten, de grootste van de twee doubles heeft ook openslaande deuren naar een groot zonnig balkon met open uitzicht op de vallei van Benitatchell en het gemeenschappelijke zwembad. Aan de rechterkant van de slaapkamer is een slaapkamer met ingebouwde kasten en een raam met uitzicht op het zwembad.
 Dit geschakelde herenhuis is klaar voor onmiddellijke permanente bewoning, het zou ook een ideale financiële investering zijn voor een uitstekend rendement van vakantieverhuur of gewoon als een high-end vakantiehuis.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 200
Basura (vuilnis): 165
Gemeenschapsvergoedingen: 700

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief