Mooie geschakelde villa op El Panorama, Moraira
Moraira - Alicante

Ref: 02751M

Details

Plot 330m2

Gebouwd 110m2

Zwembad Communal

Slaapkamers 2

Badkamers 2

Afstand naar het strand 7 mins drive

Bekeken Sea & Valley

Oriëntering Zuidoosten

Afstand aan vrije tijd 2 mins drive

Kenmerken

  •   Kook jij: 1
  •   Parkeerplaatsen: 1
  •   Afstand naar vliegveld: 85kms
  •   Afstand tot golfterrein: 4kms
  •   ADSL
  •   Elektrische poorten
  •   haard
  •   Centrale verwarming op gas
  •   Warm en koud airconditioning
  •   SAT.TV

Beschrijving

Een zeer speciale, Moorse stijl, geschakelde villa (einde van drie) met spectaculair uitzicht over Moraira naar de Middellandse Zee en de Cap D'Or landtong, daarbuiten. Gelegen in een exclusieve, top van de markt, gated community, met een onderhoudsarme prive-tuin en prachtige, aangelegde gemeenschappelijke tuinen met palmbomen gazon rondom het prachtige zwembadcomplex.
  
Op afstand bedienbare sierlijke ijzeren hekken openen zich in de prachtig aangelegde tuinen van de ontwikkeling. Een gesmolten voormuur met sierlijke ijzeren hekken leidt naar de met stenen geplaveide oprit / parkeerhaven en een pad loopt verder naar een overdekte veranda met balkenplafond. Een semi-glazen voordeur leidt naar de ontvangsthal met een zithoek en een aantrekkelijke wenteltrap naar rechts die naar de bovenste slaapaccommodatie leidt. Aan de linkerkant is een volledig betegelde gastentoilet met douche, W.C. en was wastafel. Een boog leidt naar de volledig gemoderniseerde keuken met veel basis- en bovenkasten met marmeren werkbladen. De keuken heeft een ingebouwde vaatwasser, een koelkast met vriesvak en een moderne dubbele keramische spoelbak. De ontbijtbar met marmeren blad opent naar de speciale eetkamer met gebogen glazen deuren naar een apart terras, ideaal om buiten te dineren. De gezellige lounge is licht en ruim met een open haard met openhaard. Voorbij de lounge is een heerlijke winterlounge die alle winterzon vanaf de zuidoostelijke oriëntatie vastlegt. Dubbele deuren leiden naar de eenvoudige, onderhoudsvriendelijke privétuin met poort naar de gemeenschappelijke tuinen en een groot terras bij het zwembad, met nog meer fantastische uitzichten op de Middellandse Zee en Moraira in de verte.
De trap leidt naar een bovenste gang die toegang biedt tot de familiebadkamer met een badmeubel, twee slaapkamers, elk met inbouwkasten en openslaande deuren naar de afgesloten naya, en openslaande deuren naar een 'Juliet' balkon; alle met uitzicht op de privétuin, de gemeenschappelijke tuin en het zwembadgedeelte, en het prachtige uitzicht op zee aan de Cap D'Or landtong.
  
Het private een verhoogd, stenen geplaveid al-fresco terras, stappen naar beneden naar de lagere tuin met een & nbsp; pad geflankeerd door grindbedden beplant met een verscheidenheid aan palmen, yucca's en andere mediterrane soorten, vervolgens een poort die toegang biedt tot de prachtig aangelegde gemeenschappelijke tuinen en het zwembad.
  
Deze meest karakteristieke en individuele woning zou een perfecte woning zijn voor permanent of vakantie gebruik, en heeft ook een enorm verhuurpotentieel. Gezien zijn gewaardeerde locatie en uitzicht, wordt een vroege inspectie sterk aanbevolen.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 450.51
Basura (vuilnis): 165.00
Gemeenschapsvergoedingen: 2000.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief