POPULAIRE STADSCENTRUM / CAFE (TRASPASO)
Moraira - Alicante

Ref: 02771M

Details

Bouwgrond m2

Gebouwd m2

Slaapkamers 0

Badkamers 0

Afstand naar het strand 5 mins Walk

Bekeken Town Centre

Afstand naar vrije tijd 1 min Walk

Kenmerken

  •   Terras: 44m2
  •   Afstand naar vliegveld: 60 mins.Drive
  •   Bar
  •   Goede locatie
  •   Warm en koud airconditioning

Beschrijving

Ideaal gelegen in het centrum van Moraira is dit goed uitgeruste bar / café met een goede selectie van eten en drinken en populair bij klanten die sportevenementen willen bekijken.
  
ACCOMMODATIE: Bar / eetkamer, keuken, dames w.c., heren w.c. BUITEN: Terras
  
ALLE DETAILS
  
Traspaso te koop in Moraira. Gelegen op een uitstekende locatie in het centrum van Moraira is deze café-bar met een goed klantenbestand en een ruim buitenterras.
  
Met een buitenterras dat groot genoeg is om plaats te bieden aan 50 personen, wordt de bar via een glazen deur direct in de interne eethoek geleid. Deze ruimte biedt plaats aan maximaal 28 personen en is modern en helder. & nbsp;
  
Aan de achterzijde van de bar is de aparte keukenruimte die volledig is uitgerust met een roestvrijstalen werkblad en heeft een gasstel met 2 ringen, een plancha, een frituurpan, 4 magnetrons en 9 koelkasten en koelkast / diepvriezers. De keuken is volledig gevuld met een scala aan servies, kookpotten en pannen.
Er zijn afzonderlijke heren en dames w.c.s.
  
De traspaso wordt verkocht met alle armaturen, fittingen en voorraad inclusief.
  
Dit is een uitstekende gelegenheid om een succesvolle, goed onderhouden bar-eetgelegenheid te kopen in het centrum van Moraira.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): TBC
Gemeenschapsvergoedingen: Rent 1800

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

" Bedankt voor uw bericht en bedankt voor uw vriendelijke wensen. We willen vooral bedanken voor het hele mooie en deskundige advies van de het hele team van Select Villas. Groeten aan iedereen en tot ziens "

Tanja and Kai Tiemann​ (Buyer)

" 'Een grote dank aan Select Villas voor het bieden van een zeer professionele, behulpzame en vriendelijke service. We danken u ook voor de vriendelijkheid en begrip voor onze specifieke persoonlijke uitdagingen. Geoff & Rosemary Hill ' "

Geoff and Rosemary Hill (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief