Grote villa op loopafstand van Moraira
Moraira - Alicante

Ref: 02824M

Details

Bouwgrond 978m2

Gebouwd 260m2

Zwembad 9 x 4m Heated Rectangle

Slaapkamers 4

Badkamers 3

Toiletten 1

Afstand naar het strand 8 minutes walk

Bekeken Open Residential

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 5 minutes walk

Kenmerken

 •   Inloopkasten: 4
 •   Parkeerplaatsen: 2
 •   ADSL
 •   Alarm
 •   Automatische irrigatie
 •   BBQ
 •   Carport
 •   Elektrische poorten
 •   haard
 •   Verwarmd zwembad
 •   Warm en koud airconditioning
 •   Leiding Drainage
 •   mosquiteras
 •   Persianas
 •   Douche aan het zwembad
 •   Rejas
 •   SAT.TV
 •   Beveiliging Verlichting
 •   zomerkeuken

Beschrijving

Een grote vrijstaande villa te koop in Pla del Mar, op loopafstand van het centrum van Moraira. Deze villa met vier slaapkamers en drie badkamers heeft de accommodatie verdeeld over twee verdiepingen met bijna identieke vloerindelingen. De villa is gelegen op een zeer gewilde locatie op enkele minuten lopen van het centrum van Moraira en alle nabijgelegen restaurants en winkels.

INRICHTING: Ruime woonkamer met stenen open haard en houtkachel met ventilator, formele eetkamer, keuken, twee slaapkamers, familiebadkamer, familieshowroom.

LAGER NIVEAU: Ruime woonkamer, eetkamer, keuken, twee slaapkamers, grote badkamer, toilet en bijkeuken.

BUITEN: Grote overdekte naya, verwarmd privézwembad met uitgebreid zonneterras en buitendouche, berging, dubbele carport.

ALLE DETAILS

Een grote vrijstaande villa te koop in Pla del Mar, op loopafstand van het centrum van Moraira. Deze grote villa is gelegen in een van de meest gewilde woonwijken van Moraira op een zeer rustige locatie.

Het vlakke perceel wordt voorgevel door hoge gepleisterde muren met een elektrische schuifpoort naar een dubbele carport en een aangrenzende gated voetgangersingang op een verhard pad naar de voordeur.

De voordeur komt uit in een grote open lounge en formele eetkamer, de lounge heeft een open haard, balkenplafond, warme en koude airconditioning en ramen met uitzicht op het privézwembad beneden, dubbele deuren vanuit de formele eetkamer gebied leidt naar het grote open zonnebalkon met trappen die naar het zwembad en het terras beneden leiden. Dit is een ideale plek om buiten te dineren. Een grote boog aan de rechterkant leidt naar de volledig ingerichte keuken en een binnengang waar aan de rechterkant de volledig betegelde familiebadkamer is en aan de linkerkant een volledig betegelde familiedouche. Aan het einde van de binnengang zijn twee ruime tweepersoonsslaapkamers, beide met ingebouwde kasten en een warme en koude airconditioning.

Vanuit de bovenste woonkamer leidt een interne trap naar beneden naar de accommodatie op de benedenverdieping die bijna een spiegelbeeld is van de bovenste accommodatie, met een grote open lounge en formele eetkamer en ramen met uitzicht op het privézwembad, dubbele deuren leiden vanuit de formeel eetgedeelte naar de lager gelegen overdekte naya, een ander gebied dat ideaal is om buiten te dineren. Een grote boog aan de rechterkant leidt naar de volledig ingerichte keuken en een binnengang waar aan de rechterkant een volledig betegelde familiebadkamer is en aan de linkerkant een bijkeuken met toilet. Aan het einde van de binnengang zijn twee ruime tweepersoonsslaapkamers, beide met ingebouwde kasten en een warme en koude airconditioning.

Buiten: Groot verwarmd privézwembad van 9 x 4 meter, buitendouche, zomerkeuken en barbecue, vlakke, gemakkelijk te onderhouden tuinen rondom de villa en worden afgeschermd door muren en gevestigde heggen. Er zijn royale gebieden met terracotta betegeld zonneterras rond het zwembad en geplaveide patio's naast het zwembad. Deze prachtig gelegen villa heeft veel opknapbeurt ondergaan en biedt een bijzonder ruime accommodatie voor een luxe gezinsvakantiehuis. Het zou ook een gezond financieel rendement opleveren bij vakantieverhuur op korte termijn of indien nodig een ruime permanente woonruimte bieden. Een vroege bezichtiging wordt sterk aanbevolen.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 677.00
Basura (vuilnis): 165.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS