Prachtig nieuwbouw met open zeezicht
Moraira - Alicante

Ref: 02894M

Details

Bouwgrond 885m2

Gebouwd 443m2

Zwembad 50m2 Infinity Pool

Slaapkamers 4

Badkamers 4

Toiletten 2

Afstand naar het strand 5 mins Drive

Bekeken Sea views

Oriëntering Zuidoosten

Afstand naar vrije tijd 5 mins Drive

Kenmerken

  •   Alarm
  •   BBQ
  •   Centrale verwarming
  •   Dubbel glas
  •   Elektrische poorten
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Leiding Drainage
  •   zomerkeuken

Beschrijving

Villa Katya komt uit ons exclusieve assortiment luxe villa 's   en gelegen op een indrukwekkende locatie op minder dan 5 minuten rijden van het strand en Moraira en 15 minuten rijden van Calpe . De villa is ontworpen door de architectenstudio Ramón Gandia Brull en is een van de beste voorbeelden van hedendaagse mediterrane architectuur die een overvloed aan geometrie, licht en ruimte.

Villa Katya, te koop in Benimeit, Moraira, is gelegen op een verhoogd perceel met prachtig open zeezicht en binnen handbereik van de prachtige mediterrane stad Moraira aan de Costa Blanca . Minder dan 15 minuten rijden van Calpe en ongeveer een uur rijden van Valencia.

De villa is klaar voor onmiddellijke bewoning en het gebouw is volledig afgewerkt met vier slaapkamers en vier badkamers en wordt volledig gemeubileerd verkocht. Echt een prachtig pand.

Het klimaat in Moraira is zonnig maar gematigd met meer dan 300 dagen zonneschijn per jaar met gemiddelde temperaturen van 27 ° C in de zomer en 17 ° C in de winter, wat gunstig is voor het beoefenen van openluchtsporten die het gebied heeft gevuld met golfbanen, tennisbanen , Wandel / wandelroutes en nautische clubs. De villa ligt zeer dicht bij de Middellandse Zeekust en op slechts een korte rit van het stadscentrum met veel keuze aan bars, restaurants en lokale winkels.Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Hartelijk dank aan u en de rest van het personeel van Select Villas voor de unstington-zoektocht om een koper voor onze villa te vinden. Het is een lange reis geweest voor alle betrokkenen in uitzonderlijke tijden, voornamelijk veroorzaakt door Brexit en COVID. We waren vooral onder de indruk..."

Allan Wilson (Vendor)

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS