Grote traditionele villa
Benissa Costa - Alicante

Ref: 02902B

Details

Bouwgrond 749m2

Gebouwd 252m2

Zwembad 10 x 5m Rectangular

Slaapkamers 4

Badkamers 3

Afstand naar het strand 5 minutes drive

Bekeken open residential

Oriëntering Zuidoosten

Afstand naar vrije tijd 5 minutes drive

Kenmerken

 •   ADSL
 •   Elektrische poorten
 •   haard
 •   Garage
 •   Centrale verwarming op gas
 •   mosquiteras
 •   Persianas
 •   Douche aan het zwembad
 •   Rejas
 •   SAT.TV
 •   Beveiliging Verlichting
 •   Septic tank
 •   Store / Onderbouw
 •   zomerkeuken
 •   Houtkachel

Beschrijving

Deze grote traditionele villa met vier slaapkamers in Baladrar, Benissa Costa, is gebouwd op een verhoogd perceel in een rustige woonwijk, dicht bij alle voorzieningen. De villa heeft een slaapkamer op de bovenste verdieping met een interne trap naar nog eens drie slaapkamers.
  
INRICHTING: Entree veranda, hal, hal binnenste Lounge / eetkamer, keuken, slaapkamer met inbouwkasten, familie badkamer, grote open naya. Interne trap naar lagere accommodatie, slaapkamer en-suite, twee slaapkamers, familie badkamer, binnenste gang. BUITEN: zwembad van 10 x 5 m, terras bij het zwembad, zwembad badkamer, zomerkeuken, BBQ, open naya, zwembad w.c., voor-, zij- en achtertuin, garage.
ALLE DETAILS
  
Op een hoger gelegen perceel in Baladrar, is Benissa Costa deze grote traditionele villa met vier slaapkamers en de accommodatie verdeeld over twee niveaus met een interne trap. Met een dubbele slaapkamer op de eerste verdieping naast de woonkamer en keuken, zou het de eigenaren de mogelijkheid bieden om op alle niveaus te leven tijdens de koudere wintermaanden.
  
Van de kant van de weg opent een voetgangerspoort naar trappen die leiden naar de entreeportiek en de voordeur. De voordeur komt uit in een ruime hal met een grote lounge / eetkamer aan de rechterkant met balkenplafond en een open haard. Op dit niveau is er ook een volledig betegelde moderne familie badkamer, slaapkamer met ingebouwde kasten en een moderne volledig ingerichte keuken met openslaande deuren naar de bovenste open Naya met een prachtig uitzicht op de woonwijk.
  
Een interne trap leidt naar een binnengang en nog eens twee ruime slaapkamers en een volledig betegelde familie badkamer met douche. Aan het einde van de binnenste hal is de grote slaapkamer met ingebouwde kasten en een volledig betegelde doucheruimte met een eigen badkamer.
Een deur op dit niveau komt uit op een lagere open Naya en loopt naar het grote privézwembad van 10 x 5 meter. Op dit niveau is er een royaal terras bij het zwembad en een badkamer aan het zwembad en een zomerbar en barbecue, ideaal voor al fresco entertainment tijdens de hete zomermaanden. Het pand is ingepakt door volgroeide goed gevulde tuinen en de woning ligt goed op het verhoogde perceel en is niet over-gekeken.
  
Deze eigenschap zou een substantieel vakantiehuis maken, maar ook groot genoeg voor permanente bewoning onder de mediterrane zonJaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): 125

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief