Traditioneel Land Finca Project
Moraira - Benitachell - Alicante

Ref: 02937M

Details

Bouwgrond 3.500m2

Gebouwd 138m2

Slaapkamers 2

Badkamers 1

Afstand naar het strand 15 Mins. Drive

Bekeken valley and sea

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 5 Mins. Drive

Kenmerken

  •   pad
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Septic tank
  •   Store / Onderbouw
  •   Houtkachel

Beschrijving

Gelegen tussen de wijngaarden in een zeer rustige en landelijke omgeving is deze prachtige Finca op het zuiden gelegen die gedeeltelijk is gerestaureerd door de huidige eigenaren, maar nu moet het uitbreidingsproject worden voltooid. De woning heeft een prachtig uitzicht over de vallei en de zee bij Javea.
  
INRICHTING: inkomhal, formele zitkamer, eetkamer, hal, tweede woonkamer, keuken met aangrenzende naya. Interne trap naar; twee ruime slaapkamers met een grote familiebadkamer.
 PROJECT: Optioneel, maar kunnen twee slaapkamers, een bijkeuken, een terras, een zomerkeuken en een barbecue zijn. BUITEN: Tuin en zwembad worden voltooid.
  
ALLE DETAILS
  
Deze traditionele Finca in natuursteen is meer dan 200 jaar oud en is de afgelopen tien jaar in eigendom en gerenoveerd door de huidige eigenaren. Vanwege onvoorziene omstandigheden verkopen de huidige eigenaren hun huis en zoeken nu iemand die het project een laatste duw kan geven om te voltooien. Wanneer het werk voltooid is, zou het een zeer fijne Finca creëren met uitzicht op zee in een prachtige landelijke omgeving, niet ver van de zee en dicht bij de mooie dorpjes Benitatchell en Teulada.
  
Het hoofdgebouw is de authentieke stijl land Finca vol met originele charme en gerenoveerd tot een hoge standaard behoud van alle originele kenmerken van de periode tegels, houten balken binnen en buiten, natuurstenen muren en een functie Tosca stenen open haard.
  
Het pand is ingevoerd via een grote antieke voordeur naar een hal, die uitkomt in een ruime winter lounge met hoge plafonds met houten balken, warme en koude airconditioning en een mooie Tosca stenen open haard. Aan de linkerkant is een gedeeltelijk glazen deur die leidt naar een rustieke keuken met een achterdeur die uitkomt op een aangename overdekte naya, de ideale plek om buiten te dineren. Twee treden omhoog vanuit de winterlounge leidt naar een grote innerlijke hal met een formele eetkamer aan de linkerkant met natuurstenen muren en balkendeuren. Aan de rechterkant is een tweede lounge met houtkachel die indien nodig kan worden omgezet naar een extra slaapkamer. Een interne trap leidt naar twee ruime slaapkamers, beide met traditionele balkenplafonds en inbouwkasten. De twee slaapkamers zijn gescheiden door een grote familie badkamer met een prachtig uitzicht op de zee.
  
Buiten is waar het project echt begint en een gebouw, oorspronkelijk gepland door de huidige eigenaars, om nog twee slaapkamers te zijn, beide met een eigen badkamer. Maar deze blokconstructie kan worden omgezet in een hobbyruimte, werkwinkel of iets dergelijks. Er is ook een basis gelegd voor een barbecue en een kleine casita ideaal voor een zomerkeuken. De tuin is gedeeltelijk geschakeld om te zonnebaden en blijft een leeg canvas voor de nieuwe eigenaren. De voorbereidende werkzaamheden voor een privézwembad zijn begonnen en kunnen gemakkelijk worden voltooid.
  
Er is een extra casita waarin de generator is ondergebracht omdat deze accommodatie niet op het elektriciteitsnet is aangesloten en er een wateropslagplaats voor het huishoudelijk water is.
  
Deze Finca ligt op een zeer rustige locatie, maar toch dicht bij de voorzieningen (slechts 1,3 km naar de winkels van Teulada). Het is een unieke eigenschap en alleen als het wordt bekeken, kan het volledig worden gewaardeerd.
  Als dit klaar is, zou dit een Finca zijn die het bevel voert en een zeer comfortabele permanente woning zou zijn. Een vroege bezichtiging wordt sterk aanbevolenJaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): 110.00
Gemeenschapsvergoedingen: 000.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief