Hedendaagse villa op vlak grondstuk met prachtig uitzicht op zee
Moraira - Alicante

Ref: ID02988M

Details

Bouwgrond 1.200m2

Gebouwd 377m2

Zwembad

Slaapkamers 5

Badkamers 3

Bekeken Sea view

Oriëntering Zuiden

Kenmerken

  •   Keukens: 2
  •   Garage
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Sauna
  •   Vloerverwarming

Beschrijving

Luxe villa te koop in Moraira. De grote droom van de witte villa in het zuiden zou niet mooier of completer kunnen zijn dan hier. Temidden van afzondering en omringd door een prachtige tuin, het sprankelende zwembad voor de veranda stappen, het is rustig, zonnig, met uitzicht op zee en niet ver van de kustweg, met restaurants en baaien, evenals een veelvoud aan bedrijven , zowel groot als klein, vrijwel voor de deur.

  
De architectuur is tijdloos mooi met talrijke terrassen, slanke kolommen en decoratieve balustrades; zachte bochten en opvallende hoeken en hoeken, witte muren en tosca zandsteen toevoegen aan een imposante en uiterst aangename gebouw van pracht. De kamers van de villa geven ook dergelijke diversiteit en weelde aan, met een stralende helderheid door het gebruik van veel wit op de vloeren en plafonds en zacht comfort en gemak door houten balken en ook over een superieure superieure uitrusting. In principe zijn er twee afzonderlijke wooneenheden, die gemakkelijk als één kunnen worden gebruikt, elk met een eigen open haard. De conditie kon niet onberispelijk zijn.
  
De onmiskenbare, ongebruikelijke kwaliteit en de 'gouden' locatie maken deze woning tot de meest unieke van de woningen.
  Een vroege bezichtiging wordt sterk aanbevolen



Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS