Grote Spaanse villa op vlak grondstuk met prachtig uitzicht op zee
Moraira - Benitachell - Alicante

Ref: ID02989M

Details

Bouwgrond 930m2

Gebouwd 220m2

Zwembad 10 x 5m Freeform

Slaapkamers 3

Badkamers 3

Afstand naar het strand 5 Mins. Drive

Bekeken Open valley to sea

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 5 Mins. Drive

Kenmerken

  •   haard
  •   Rejas
  •   Store / Onderbouw
  •   werkplaats

Beschrijving

Deze grote villa in Spaanse stijl heeft een opvallende ligging op een bijna vlak terrein met werkelijk een prachtig uitzicht op het glooiende landschap tot aan de zee met de dominante Ifach-rots en het Bernia-gebergte in de verte.
  

 De villa-accommodatie is verdeeld over twee niveaus en zit vol met veel mooie traditionele kenmerken van plafonds met houten balken tot een mooie brede naya die zorgt voor welkome schaduw in de hete zomerzon.
  

 Intern zijn er drie slaapkamers en drie badkamers en alle kamers zijn zeer ruim en licht en afgewerkt in de traditionele houten balkenplafonds in Spaanse stijl en authentieke handgesneden keramische vloer- en wandtegels, waaronder mooie geglazuurde vloertegels door het hele gebouw. De lounge profiteert ook van een traditionele stenen open haard met houtkachel.
  

 BUITEN: Er is een groot oneindig zwembad met vrije vorm met een zuidelijke oriëntatie direct voor de grote naya en is de perfecte plek om te zwemmen en af te koelen terwijl u geniet van het fantastische uitzicht. De villa is omgeven door een grote tuin vol met veel volwassen mediterrane soorten en een grindpad leidt rond het pand met veel mooie terrassen.
  
Een vroege bezichtiging wordt sterk aanbevolenEnergy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

" Bedankt voor uw bericht en bedankt voor uw vriendelijke wensen. We willen vooral bedanken voor het hele mooie en deskundige advies van de het hele team van Select Villas. Groeten aan iedereen en tot ziens "

Tanja and Kai Tiemann​ (Buyer)

" 'Een grote dank aan Select Villas voor het bieden van een zeer professionele, behulpzame en vriendelijke service. We danken u ook voor de vriendelijkheid en begrip voor onze specifieke persoonlijke uitdagingen. Geoff & Rosemary Hill ' "

Geoff and Rosemary Hill (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief