Spaanse villa op vlak perceel met het beste uitzicht op zee
Moraira - Alicante

Ref: ID02993M

Details

Bouwgrond 800m2

Gebouwd 420m2

Zwembad 8 x 4 Kidney

Slaapkamers 6

Badkamers 6

Afstand naar het strand 5 Mins. Walk

Afstand naar vrije tijd 5 Mins. Walk

Kenmerken

  •   Keukens: 2
  •   haard
  •   Centrale verwarming op gas
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Rejas
  •   Solarium
  •   zuiden
  •   zomerkeuken

Beschrijving

Deze grote villa ligt op slechts enkele meters van het centrum van Moraira en biedt een prachtig uitzicht op zee op de gewilde locatie van Pla del Mar.
  
De villa met zes ruime slaapkamers en zes badkamers verdeeld over twee niveaus en werd gebouwd in 1986 in de traditionele Spaanse bouwstijl.
  
De villa heeft meer dan vierhonderd vierkante meter bebouwde oppervlakte en ligt trots op een zeer privéperceel van achthonderd vierkante meter.
  
Binnen het perceel is een mooie overdekte zomerkeuken met aangrenzend terras ideaal om buiten te dineren en er zijn veel schaduwrijke plekken en overdekte terrassen rondom de villa om te schuilen tegen de hete zomerzon.
  
Er is ook een groot dakterras met verder prachtig uitzicht op zee
  
Een zeer korte wandeling en u bevindt zich in het centrum van Moraira met alle bars en restaurants, zonder de noodzaak om ooit een taxi te vereisen!
  
BUITEN: Een groot niervormig zwembad bevindt zich onder de naya en is omgeven door een mooi terras van terracotta. De villa is omwikkeld met een mooie volgroeide tuin, beplant met verschillende soorten planten en bomen.
  
De uitstekende locatie van deze mooie villa is uitzonderlijk en zou ideaal zijn voor iedereen die op zoek is naar een grote villa met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee dicht bij het centrum van Moraira.
  
Zelden ontvangen we een instructie over zulke grote eigendommen zo dicht bij het centrum van Moraira. Een vroege bezichtiging wordt sterk aanbevolenJaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): TBC

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS