Grote villa met uitzicht op zee
Benissa - Alicante

Ref: ID03001B

Details

Bouwgrond 13.500m2

Gebouwd 800m2

Zwembad 10 x 5m Rectangular

Slaapkamers 4

Badkamers 5

Bekeken Open Valley to Sea

Oriëntering Zuiden

Kenmerken

  •   BBQ
  •   Oprit
  •   Garage
  •   Centrale verwarming op gas
  •   gymnastiekzaal
  •   PVC Dubbele beglazing
  •   Store / Onderbouw
  •   zomerkeuken

Beschrijving

Deze grote Finca in landelijke stijl is een prachtige mix van traditioneel en eigentijds, alles vervat in één uitstekend pand.
De Finca werd gebouwd in 2013 met alleen hoogwaardige materialen en is gebouwd om maximaal te profiteren van het ongelooflijke uitzicht op het landschap tot aan de Penon de Ifach daarbuiten. De villa-accommodatie bestaat uit vier grote slaapkamers en vijf volledig betegelde badkamers verdeeld over twee niveaus en heeft veel mooie traditionele kenmerken zoals gewelfde houten balkenplafonds en een mooie brede naya tegenover het grote privézwembad van 10x5.
  
De naya is de perfecte plek om welkome schaduw van de hete zomerzon te bieden met een prachtig uitzicht op de Penon de Ifach daarbuiten.
  
Zodra u deze woning betreedt, krijgt u meteen een idee van de hoogwaardige armaturen en fittingen die in deze imposante Finca worden gebruikt.
  
De Finca heeft een lichte en ruime open woonkamer en formele eetkamer met deuren naar de grote overdekte naya. De woonkeuken is zowel modern als groot en heeft veel basis- en bovenkasten met granieten werkbladen. Er is een centraal eiland met een gootsteen en keramische kookplaat die de gastronomische ervaring verbetert. Voor de sportliefhebber is er een mooie thuisgymzaal en een grote kamer met een Amerikaanse pooltafel. Er is ook een grote bijkeuken annex mechanische ruimte met alle ondersteunende infrastructuur voor deze mooie villa.
  

 BUITEN: Er is een groot rechthoekig zwembad met een plastic deksel op een handige roller. De zuidelijke oriëntatie direct voor de grote naya zorgt ervoor dat het zwembad en het omliggende terras dag lang zonneschijn ontvangt en is de perfecte plek om te zwemmen en af te koelen terwijl u geniet van het fantastische uitzicht. Grenzend aan het privézwembad is een fantastische volledig ingerichte zomerkeuken in een bijgebouw met een prachtig houten balkenplafond. Ongewoon zijn er vier verbonden garages met op en over deuren.
  
De Finca ligt perfect op het grote vlakke perceel en is omgeven door een goed gevulde tuin met veel volwassen mediterrane soorten en een grindpad leidt rond het pand met veel mooie terrassen.
  
Een vroege bezichtiging wordt sterk aanbevolenJaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): TBC

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Hartelijk dank aan u en de rest van het personeel van Select Villas voor de unstington-zoektocht om een koper voor onze villa te vinden. Het is een lange reis geweest voor alle betrokkenen in uitzonderlijke tijden, voornamelijk veroorzaakt door Brexit en COVID. We waren vooral onder de indruk..."

Allan Wilson (Vendor)

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS