Grote villa met uitzicht op zee
Benissa - Alicante

Ref: ID03001B

Details

Bouwgrond 13.500m2

Gebouwd 800m2

Zwembad 10 x 5m Rectangular

Slaapkamers 4

Badkamers 5

Bekeken Open Valley to Sea

Oriëntering Zuiden

Kenmerken

  •   BBQ
  •   pad
  •   Garage
  •   Centrale verwarming op gas
  •   gymnastiekzaal
  •   PVC Dubbele beglazing
  •   Store / Onderbouw
  •   zomerkeuken

Beschrijving

Deze grote Finca in landelijke stijl is een prachtige mix van traditioneel en eigentijds, alles vervat in één uitstekend pand.
De Finca werd gebouwd in 2013 met alleen hoogwaardige materialen en is gebouwd om maximaal te profiteren van het ongelooflijke uitzicht op het landschap tot aan de Penon de Ifach daarbuiten. De villa-accommodatie bestaat uit vier grote slaapkamers en vijf volledig betegelde badkamers verdeeld over twee niveaus en heeft veel mooie traditionele kenmerken zoals gewelfde houten balkenplafonds en een mooie brede naya tegenover het grote privézwembad van 10x5.
  
De naya is de perfecte plek om welkome schaduw van de hete zomerzon te bieden met een prachtig uitzicht op de Penon de Ifach daarbuiten.
  
Zodra u deze woning betreedt, krijgt u meteen een idee van de hoogwaardige armaturen en fittingen die in deze imposante Finca worden gebruikt.
  
De Finca heeft een lichte en ruime open woonkamer en formele eetkamer met deuren naar de grote overdekte naya. De woonkeuken is zowel modern als groot en heeft veel basis- en bovenkasten met granieten werkbladen. Er is een centraal eiland met een gootsteen en keramische kookplaat die de gastronomische ervaring verbetert. Voor de sportliefhebber is er een mooie thuisgymzaal en een grote kamer met een Amerikaanse pooltafel. Er is ook een grote bijkeuken annex mechanische ruimte met alle ondersteunende infrastructuur voor deze mooie villa.
  

 BUITEN: Er is een groot rechthoekig zwembad met een plastic deksel op een handige roller. De zuidelijke oriëntatie direct voor de grote naya zorgt ervoor dat het zwembad en het omliggende terras dag lang zonneschijn ontvangt en is de perfecte plek om te zwemmen en af te koelen terwijl u geniet van het fantastische uitzicht. Grenzend aan het privézwembad is een fantastische volledig ingerichte zomerkeuken in een bijgebouw met een prachtig houten balkenplafond. Ongewoon zijn er vier verbonden garages met op en over deuren.
  
De Finca ligt perfect op het grote vlakke perceel en is omgeven door een goed gevulde tuin met veel volwassen mediterrane soorten en een grindpad leidt rond het pand met veel mooie terrassen.
  
Een vroege bezichtiging wordt sterk aanbevolenJaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): TBC

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

" Bedankt voor uw bericht en bedankt voor uw vriendelijke wensen. We willen vooral bedanken voor het hele mooie en deskundige advies van de het hele team van Select Villas. Groeten aan iedereen en tot ziens "

Tanja and Kai Tiemann​ (Buyer)

" 'Een grote dank aan Select Villas voor het bieden van een zeer professionele, behulpzame en vriendelijke service. We danken u ook voor de vriendelijkheid en begrip voor onze specifieke persoonlijke uitdagingen. Geoff & Rosemary Hill ' "

Geoff and Rosemary Hill (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief