Nieuwbouw met prachtig uitzicht op zee en de vallei
Moraira - Alicante

Ref: 02910M

Details

Bouwgrond 925m2

Gebouwd 325m2

Zwembad 10 x 3 Infinity

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Afstand naar het strand 7 Mins. Drive

Bekeken Sea and Valley

Oriëntering Westen

Afstand naar vrije tijd 5 Mins. Drive

Kenmerken

  •   Keukens: 1
  •   Afstand naar vliegveld: 60 Mins. Drive
  •   Carport
  •   Geleid airconditioning
  •   Nieuw gebouw
  •   Solar Hot Water
  •   Vloerverwarming

Beschrijving

Te koop in urbanisatie Alcazar, Moraira, een luxe nieuwbouwvilla met prachtig uitzicht op zee en de vallei. Deze villa met drie slaapkamers wordt gebouwd over drie niveaus met een lift en de mogelijkheid om een appartement of een sauna en een fitnessruimte te hebben.

ACCOMMODATIE: HOOG NIVEAU: Drie slaapkamers, twee badkamers. BEGANE GROND: Lounge / eetkamer, keuken, wasruimte, bibliotheek LAGERE VERDIEPING: appartement of sauna en fitnessruimtes. BUITEN: Carport, 10 x 3 Infinity pool, terras.

ALLE DETAILS

Dit is een geweldige kans om een nieuwbouwvilla te kopen in de urbanisatie Alcazar, Moraira, die vanwege de verhoogde ligging een prachtig uitzicht op zee en de vallei heeft.

De villa zal over drie niveaus worden gebouwd en de koper heeft de optie om het lagere niveau om te bouwen naar een appartement of voor gebruik als een fitness- en wellnessruimte. De niveaus worden verbonden door een lift.

Het fantastische Infinity-zwembad van 10 x 3 m bevindt zich op het lagere niveau en heeft een terras bij het zwembad.

De bouw zal rond mei 2020 voltooid zijn.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): 165.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief