Linked Villa Wederverkoop Moraira
Moraira - La Sabatera

175.000 € 165.000 €
Prijsverlaging in kennis stellen
Ref: 03042M

Details

Bouwgrond 110m2

Gebouwd 110m2

Slaapkamers 4

Badkamers 2

Afstand naar het strand 5 minute drive

Bekeken sea

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 500 metres

Beschrijving

Gelegen in Sabatera, is Moraira deze eindgeschakelde villa met vier slaapkamers met twee moderne badkamers verdeeld over twee niveaus met prachtig uitzicht op zee en op slechts 500 meter van voorzieningen.

ACCOMMODATIE: HOOG NIVEAU: open woonkamer eetkamer en keuken, familie badkamer met douche, naya met prachtig uitzicht op zee en een zonnebalkon. LAGER NIVEAU: Innerlijke gang, vier slaapkamers en familie badkamer.

ALLE DETAILS

Deze villa met vier slaapkamers aan het einde is gelegen in Sabatera, Moraira, op slechts 500 meter van de winkels van Tabaira en op korte loopafstand van het centrum van Moraira. Deze eindgeschakelde villa is de ultieme lock-up en verlaat het vakantiehuis.

Vanaf de weg leidt een pad naar de zijkant van de villa en de voordeur. De voordeur komt uit in een hal waar trappen naar links naar de eerste verdieping leiden.

HOOG NIVEAU: Er is een ruime open woonkamer en formele eetkamer met een stenen open haard en een warme en koude airconditioning. Franse deuren leiden naar een open balkon met prachtig uitzicht op de vallei. Er is ook een volledig betegelde moderne doucheruimte. Aan de rechterkant is een gloednieuwe moderne keuken uitgerust met alle apparatuur en een dubbele deuren naar een grote naya met prachtig uitzicht op zee.

LAGER NIVEAU: Een binnengang leidt naar vier ruime slaapkamers met inbouwkasten en aan het einde van de binnengang is een moderne volledig betegelde familiebadkamer. Een van de slaapkamers heeft grote openslaande deuren naar het achterste gedeelte.

De villa is opgewaardeerd door de huidige eigenaren om op te nemen; nieuwe UPVC dubbele beglazing overal, twee nieuwe badkamers, nieuwe keuken en het pand is volledig opnieuw bedraad.

Deze eigenschap is geprijsd om te verkopen en vertegenwoordigt uitstekende waarde gezien zijn upgrades en locatie.

Een vroege bezichtiging wordt sterk aanbevolen.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 319
Basura (vuilnis): 165.00
Gemeenschapsvergoedingen: 000´00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

" Bedankt voor uw bericht en bedankt voor uw vriendelijke wensen. We willen vooral bedanken voor het hele mooie en deskundige advies van de het hele team van Select Villas. Groeten aan iedereen en tot ziens "

Tanja and Kai Tiemann​ (Buyer)

" 'Een grote dank aan Select Villas voor het bieden van een zeer professionele, behulpzame en vriendelijke service. We danken u ook voor de vriendelijkheid en begrip voor onze specifieke persoonlijke uitdagingen. Geoff & Rosemary Hill ' "

Geoff and Rosemary Hill (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief