Grote villa met fantastisch uitzicht op zee en de vallei
Moraira - Alicante

Ref: 03057M

Details

Bouwgrond 972m2

Gebouwd 211m2

Zwembad 8 x 4m Rectangle

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Afstand naar het strand 10 Mins. Drive

Bekeken Fantastic Sea Views

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 8 Mins.Drive

Kenmerken

  •   BBQ
  •   haard
  •   Garage
  •   Douche aan het zwembad
  •   Rejas
  •   SAT.TV
  •   Store / Onderbouw
  •   zomerkeuken

Beschrijving

Te koop is deze grote villa met drie slaapkamers die de accommodatie verdeeld over drie niveaus heeft en is gelegen aan een rustige woonweg in een verhoogde positie in Benimeit, Moraira. De villa profiteert waarschijnlijk van het beste uitzicht op zee in heel Moraira met een fantastisch ononderbroken uitzicht op zee van Cumbre del Sol tot Calpe.

INRICHTING:

BOVENSTE VERDIEPING. Lounge, formele eetkamer, keuken, overdekte naya, zonnebalkon.

MIDDEN NIVEAU: drie slaapkamers, familie badkamer, bijkeuken, innerlijke gang,

LAGER NIVEAU: Studeerkamer, momenteel ingericht als een tweepersoonsslaapkamer met badkamer en kitchenette.

BUITEN: 8 x 4 m zwembad, zwembadterras, buitendouche, zomerkeuken, gelaagde volgroeide tuinen, oprit, garage en berging.

ALLE DETAILS

Deze grote villa te koop in Benimeit, Moraira, heeft de meeste originele kenmerken behouden, zoals houten Castiliaanse deuren, hoge balkenplafonds en open haard met Tosca Stone-omlijsting. Een trap naar beneden leidt naar de voordeur die uitkomt op het eerste niveau van deze grote villa met een fantastisch uitzicht op zee.

HOOG NIVEAU: Binnenkomst in een kleine hal met een traditionele Spaanse keuken en een open woonkamer en eetkamer, dubbele deuren leiden naar de overdekte naya en een breed zonneterras met een fantastisch uitzicht op zee. De lounge heeft een traditionele open haard met een Tosca Stone-rand. Interne stappen naar beneden.

MIDDEN NIVEAU: Drie ruime tweepersoonsslaapkamers, allen met traditionele Castiliaanse ingebouwde kasten en een familiebadkamer. Alle kamers zijn toegankelijk via een binnengang, aan het einde van de gang is een aparte bijkeuken waardoor u toegang krijgt tot externe treden naar beneden.

LAGER NIVEAU: hier is een studeerkamer, die momenteel door de eigenaar wordt gebruikt als een appartement met een slaapkamer met een grote slaapkamer met tweepersoonsbed, een kitchenette en een badkamer die direct toegankelijk is vanaf het zwembadniveau.

BUITEN: Het pand heeft een rechthoekig privézwembad van 8 x 4 m met terras en een buitendouche. Op het middenniveau is er een grote zomerkeuken en het pand heeft links en rechts gelaagde tuinen met verschillende fruitbomen. Op het bovenste niveau is een grote garage toegankelijk vanaf de wegkant via een geasfalteerde oprijlaan.

Er is ook de mogelijkheid om het aangrenzende perceel te kopen via een afzonderlijke onderhandeling.

Dit is een traditionele Spaanse woning die een groot vakantiehuis zou zijn voor iedereen die familie en vrienden wil vermaken voor een langere vakantie onder de mediterrane zon. De villa is ook groot genoeg om een zeer comfortabel permanent verblijf in Spanje te bieden. Het pand zou profiteren van een bescheiden modernisering en renovatie om het fantastische uitzicht op zee te benutten.

Een vroege bezichtiging wordt sterk aanbevolen om teleurgesteld te voorkomen.Jaarlijkse kosten

Basura (vuilnis): 165.00
Gemeenschapsvergoedingen: 000.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief