Spaanse villa op vlak perceel met prachtig uitzicht op zee
Moraira - Alicante

Ref: ID03112M

Details

Bouwgrond 1.040m2

Gebouwd 350m2

Zwembad 11.5 x 11m Freeform

Slaapkamers 4

Badkamers 3

Afstand naar het strand 10 Mins. Drive

Bekeken Sea

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 5 Mins. Drive

Kenmerken

  •   Keukens: 1
  •   Afstand naar vliegveld: 60 Mins. Drive
  •   Audio systeem
  •   Dubbel glas
  •   Garage
  •   gymnastiekzaal
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Vloerverwarming

Beschrijving

Deze grote villa is gelegen in Benimeit Moraira en geniet van het beste uitzicht op zee op deze gewilde locatie van Moraira.

De villa met vier ruime slaapkamers en drie badkamers, verdeeld over twee verdiepingen, is gebouwd in 1998 in een traditionele Spaanse bouwstijl.De villa heeft driehonderdvijftig vierkante meter bebouwde oppervlakte en ligt trots op een zeer privé vlak perceel van meer dan duizend vierkante meter.Op het perceel is een mooie grote overdekte naya over de volle breedte, ideaal om buiten te dineren en er zijn veel schaduwplekken en overdekte terrassen rond de villa om te schuilen voor de hete zomerzon.Er is ook een groot privézwembad met vrije vorm, inclusief ingebouwde stoelen met een tafel en een ruim terras rondom met prachtig uitzicht op zeeOp zeer korte afstand bevindt u zich in het centrum van Moraira met alle bars en restaurants.

BUITEN: Een groot privézwembad in vrije vorm bevindt zich onder de naya en wordt omgeven door een mooi groot natuurstenen terras. De villa is omgeven door een mooie volgroeide tuin met verschillende soorten planten en bomen.De uitstekende locatie van deze mooie villa is uitzonderlijk en zou ideaal zijn voor iedereen die op zoek is naar een grote villa met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, dichtbij het centrum van Moraira.

Zelden krijgen we instructies over zulke grote eigendommen zo dicht bij het centrum van Moraira. Een vroege bezichtiging wordt sterk aanbevolenJaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): 165.00
Gemeenschapsvergoedingen: 000.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Hartelijk dank aan u en de rest van het personeel van Select Villas voor de unstington-zoektocht om een koper voor onze villa te vinden. Het is een lange reis geweest voor alle betrokkenen in uitzonderlijke tijden, voornamelijk veroorzaakt door Brexit en COVID. We waren vooral onder de indruk..."

Allan Wilson (Vendor)

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS