Cafe/Bar in uitstekende locatie
Benissa - Alicante

Ref: 03131B

Details

Bouwgrond 110m2

Gebouwd 110m2

Zwembad No

Slaapkamers 0

Badkamers 0

Toiletten 2

Afstand naar het strand 2 Mins. Drive

Bekeken Valley

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 1 Min. Walk

Kenmerken

  •   Terras: 60m2
  •   Keukens: 1
  •   Afstand naar vliegveld: 60 Mins. Drive
  •   Bar
  •   SAT.TV
  •   Store / Onderbouw

Beschrijving

Traspasso voor dit fantastische café/bar is te koop, gelegen langs de drukke kustweg aan de Benissa Costa met voldoende parkeergelegenheid.

Volledig gerenoveerd twee jaar geleden, de traspasso is beschikbaar voor dit fantastische café/ bar.  Langs de kustweg tussen Moraira en Calpe, de eigenschap bestaat uit een volledig gevulde bar en zitplaatsen voor 31 personen en satelite TV.   De keuken is uitgerust met alles wat nodig is om een succesvol bedrijf te runnen.

Er zijn twee externe terrassen, waarvan er een intrekbare toldos, dak en zijkanten gezien de mogelijkheid om het volledig open of gesloten.  Voor koudere maanden is er een terrasverwarming.

Dit is een geweldige kans om de traspasso te kopen voor een succesvolle bar op een geweldige locatie.  De traspasso huur is 1500 per maand en zal worden overeengekomen voor 5 jaar met een optie om te verlengen.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): TBC
Gemeenschapsvergoedingen: Traspasso 18.000 euros

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

" Bedankt voor uw bericht en bedankt voor uw vriendelijke wensen. We willen vooral bedanken voor het hele mooie en deskundige advies van de het hele team van Select Villas. Groeten aan iedereen en tot ziens "

Tanja and Kai Tiemann​ (Buyer)

" 'Een grote dank aan Select Villas voor het bieden van een zeer professionele, behulpzame en vriendelijke service. We danken u ook voor de vriendelijkheid en begrip voor onze specifieke persoonlijke uitdagingen. Geoff & Rosemary Hill ' "

Geoff and Rosemary Hill (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief