Traditionele villa met apart appartement.
Moraira - Alicante

Ref: 03189M

Details

Bouwgrond 1.045m2

Gebouwd 185m2

Zwembad 8x4 Rectangular

Slaapkamers 5

Badkamers 4

Afstand naar het strand 6 Mins Drive

Bekeken Open residential

Oriëntering Zuiden

Afstand naar vrije tijd 5 Mins Walk

Kenmerken

  •   Keukens: 2
  •   Afstand naar vliegveld: 60 Mins Drive
  •   Oprit
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Rejas
  •   Store / Onderbouw
  •   Houtkachel

Beschrijving

Te koop in La Sabatera, Moraira is deze traditionele villa met drie slaapkamers en een apart appartement met twee slaapkamers . Op een geweldige locatie, op slechts een paar minuten lopen van lokale voorzieningen en een korte rit naar de stranden van Moraira, zou deze woning een geweldig huis zijn voor permanente bewoning of een uitstekende investeringsmogelijkheid voor verhuur.

INRICHTING: keuken, salon / eetkamer, 3 tweepersoonsslaapkamers, familiebadkamer en doucheruimte, binnengang. EXTERNE TRAP NAAR : Keuken, salon / eetkamer, 2 slaapkamers waarvan een met en-suite badkamer met douche, Familie badkamer

Buiten: twee opritten, 8 x 4m rechthoekig zwembad, barbecue, terrassen, voor-, zij- en achtertuin met volwassen citrusbomen, onderbouw, pergola

ALLE DETAILS

De bovenste oprit, groot genoeg voor één auto, leidt naar het grote terras rond het 8 x 4 zwembad met buitendouche. Aan de linkerkant is de overdekte veranda, groot genoeg voor tafel en stoelen, dus perfect om buiten te dineren. De voordeur komt uit in de open lounge / eetkamer met een gietijzeren houtkachel in de hoek en dubbele hoge plafonds met zichtbare houten balken. Aan de rechterkant is de volledig ingerichte keuken met geïntegreerde gaskookplaat, elektrische oven, koelkast met vriesvak en vaatwasser, met lichtblauw onderstel en bovenkasten. Via een boog in de lounge-eetkamer is een binnengang met een familiebadkamer aan de rechterkant met ligbad en hoofddouche, wc, wastafel en wasmachine. Aan de voorkant zijn twee tweepersoonsslaapkamers met ingebouwde kleerkasten en aan de linkerkant is een doucheruimte met douchecabine, wc en wastafel. Verder aan de linkerkant is de derde tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde kleerkasten.

Een pad met enkele treden vanaf het uiteinde van het zwembad leidt naar de benedenverdieping. Links onder het terras aan weerszijden van het zwembad zijn twee kleine opslagruimtes en zwembadpomp. Daartussen bevindt zich een halfronde pergola van 22 m2 die een uitstekende plek biedt in de schaduw van de zomerzon. Aan de rechterkant van het pad en over de hele lengte van de tuin is een kleine boomgaard met meerdere citrusvruchtenbomen. Aan de voorzijde bevindt zich een scheidingswand met een deuropening die de tuin in tweeën splitst en toegang geeft tot de andere oprit. Aan de linkerkant bevindt zich het appartement. De voordeur van het appartement komt uit in de gedeeltelijk ingerichte keuken en aan de rechterkant een grote eetkamer. Via een grote boog aan de rechterkant is de woonkamer met airconditioning en kamerhoge glazen deuren. Aan de linkerkant van de keuken is de familiebadkamer met ligbad, hoofddouche, wc en wastafel. Aan de voorzijde de hoofdslaapkamer met en-suite doucheruimte met wastafel, wc en douchecabine. Aan de linkerkant van de eetkamer is een tweepersoonsslaapkamer. Het appartement zou baat hebben bij enige hervorming, terwijl het pand sleutelklaar is en al het werk in de loop van de tijd kan worden gedaan.

Als je het leuk vindt wat je ziet, bel of mail dan om een afspraak te maken.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 510,97
Basura (vuilnis): 165

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Hartelijk dank aan u en de rest van het personeel van Select Villas voor de unstington-zoektocht om een koper voor onze villa te vinden. Het is een lange reis geweest voor alle betrokkenen in uitzonderlijke tijden, voornamelijk veroorzaakt door Brexit en COVID. We waren vooral onder de indruk..."

Allan Wilson (Vendor)

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS