Afhaal Overname op geweldige locatie
Moraira - Alicante

Ref: 03193M

Details

Bouwgrond m2

Gebouwd m2

Slaapkamers 0

Badkamers 0

Toiletten 1

Afstand naar het strand 12 Mins Walk

Afstand naar vrije tijd 1 Mins Walk

Kenmerken

  •   Keukens: 1
  •   Parkeerplaatsen: 3
  •   Afstand naar vliegveld: 60 Mins Drive
  •   Ingerichte keuken
  •   Parkeerhaven

Beschrijving

Afhaal Overname te koop op een geweldige locatie in Moravit, Moraira. Een geweldige zakelijke kans met voldoende openbare parkeergelegenheid.

INRICHTING: Begane grond: Bedrijfsentree / winkel, keuken, werkruimte, berging. INTERNE TRAP TOT: Extra ruimte / kamer, gastentoilet. BUITEN: voor- en zijterras, balkonterras.

ALLE DETAILS

Te koop in Moravit, Moraira is deze Leuke overname met licencie voor afhalen. Onlangs opnieuw ingericht en met alle armaturen en toebehoren inbegrepen, is het bedrijf klaar voor zijn nieuwe eigenaren.

Er zijn openbare terrassen aan de voor- en zijkant van het pand die groot genoeg zijn voor tafels en stoelen. Het zijterras is schaduwrijk zodat gasten kunnen zitten, ontspannen en kunnen genieten van hun afhaalmaaltijden. De winkel heeft 2 temperatuurgeregelde vitrines en de keuken en opslagruimtes zijn volledig uitgerust met een grote commerciële bakoven, gebraden kip aan het spit, magnetrons, multi-grill en friteuse. In feite alles wat u nodig heeft om het bedrijf te starten.

Een interne trap leidt naar een extra multifunctionele ruimte en de gastentoilet. Er is een balkonterras met uitzicht op de stad.

Dit is een geweldige kans om de traspaso aan te schaffen en direct een inkomen te gaan verdienen.

Als je het leuk vindt wat je ziet, bel of mail dan om een afspraak te maken.Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: Traspaso Rent: 9495
Basura (vuilnis): 995

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief