D Wederverkoop Calpe
Calpe

Ref: J-7680777

Details

Bouwgrond 800m2

Gebouwd 243m2

Slaapkamers 3

Badkamers 3

Beschrijving

Wat als je al je problemen naar buiten zou kunnen brengen in een paradijs naar keuze terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht op de zee en wakker wordt met de beste scènes in de stad zonder ergens heen te hoeven? In dit moderne bouwproject van de hoogste normen staat niets meer in de weg om die droom waar te maken en tegelijkertijd totaal geluk te ervaren. Bestaande uit een semi-kelder en een bovenverdieping, strekt deze eigenschap zich uit in een formatie die het uitzicht optimaliseert dat wordt geboden door de oriëntatie van het huis voor maximale blootstelling aan de natuur en zonlicht. De semi-kelder is open voor het zwembad. Op dit niveau vinden we een karakteristieke woonkamer die aansluit op de eetkamer en plaats maakt voor een moderne, volledig uitgeruste keuken. Er zijn 3 slaapkamers en 3 badkamers met douche. Als extra kenmerk van dit huis hebben we de prachtige glazen wanden die veel natuurlijk licht binnenlaten. Het pand heeft ook verschillende terrassen waar u van omgeving kunt veranderen en frisse lucht kunt hebben terwijl u uw gebruikelijke activiteiten doet. Op een van deze buitengewone terrassen vinden we een groot zwembad met een infinity waterval in de hoek. Dit ruime zwembad biedt een uitgebreide ontsnappings- en oefenruimte waar u calorieën kunt verbranden terwijl u plezier heeft. Het heeft een prachtige privétuin waar u wandelingen kunt maken om uw oefeningen te voltooien en die ook een bevoorrecht uitzicht biedt. Bel ons zo snel mogelijk en we komen graag bij u langs.Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Hartelijk dank aan u en de rest van het personeel van Select Villas voor de unstington-zoektocht om een koper voor onze villa te vinden. Het is een lange reis geweest voor alle betrokkenen in uitzonderlijke tijden, voornamelijk veroorzaakt door Brexit en COVID. We waren vooral onder de indruk..."

Allan Wilson (Vendor)

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS