D Wederverkoop Calpe
Calpe

Ref: J-9649592

Details

Bouwgrond 2.760m2

Gebouwd 265m2

Zwembad

Slaapkamers 4

Badkamers 3

Kenmerken

  •   Private terrace
  •   Fitted wardrobes

Beschrijving

Nog een nieuw project dat is gelegen op een geweldige locatie dicht bij de Middellandse Zee, het zandstrand, golf, restaurant, supermarkt en de volgende stad, deze geweldige eigenschap wordt geleverd met een 10 jaar garantie en is gebouwd met behulp van de beste materialen en de beste service van uw vertrouwde, betrouwbare makelaardij partner met 30 jaar ervaring in het maken van makelaardij dromen waar te maken. Waar minder is meer, is deze eigentijdse villa voorzien van strakke en eenvoudige geometrische lijnen die worden aangevuld met geautomatiseerde installaties, veel glasopeningen en inbouwverlichting voor de ideale heldere, ruime en luchtige uitstraling. Met alle kamers verspreid over twee niveaus, heeft de hoofdverdieping een open conceptzitkamer, eetkamer en keuken in een samenvoeging die uniek is zoals gepland, waardoor familie en vrienden de kans krijgen om zich onbeperkt te binden en de kinderen de ruimte krijgen om het gebied te doorkruisen. De woning heeft 4 slaapkamers met als 2 en-suite en 2 tweepersoonskamers. Een daarvan bevindt zich op de hoofdverdieping en de andere drie op de bovenverdieping, die uitkomt op een ruim terras waar je alleen of met je partner wat tijd kunt doorbrengen terwijl je geniet van het prachtige panorama dat het bergachtige gebied kenmerkt. Geniet van een duik in het zwembad van de woning en trek u dan terug in de verschillende buitenzitjes die zowel overdekt als open zijn. U kunt ook een wandeling maken in uw aangelegde en gemakkelijk te onderhouden privé gazon en tuin die het juiste ontspannen gevoel aan het huis geven. Met een carport, een barbecue en versterkte veiligheidsmaatregelen in het spel, is het geen wonder dat dit huis op het eerste gezicht uw aandacht zal trekken. Om er uw huis van te maken, bel ons vandaag nog voor een naadloze overgang.Stuur naar een vriend


Informeer bij prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" Hartelijk dank aan u en de rest van het personeel van Select Villas voor de unstington-zoektocht om een koper voor onze villa te vinden. Het is een lange reis geweest voor alle betrokkenen in uitzonderlijke tijden, voornamelijk veroorzaakt door Brexit en COVID. We waren vooral onder de indruk..."

Allan Wilson (Vendor)

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Nick (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en..."

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Hartelijk dank voor het bevestigen van alles namens ons. Andrea heeft contact gehad en foto's gedeeld van alle kamers, extra items en de kleine details die echt boven onze verwachtingen uitsteken. Ik was absoluut verbluft. We kunnen niet wachten om te genieten van ons plekje in de zon. Dank..."

Dawn Forrester (Buyer)

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS