Villa te koop met ruimte voor zwembad - moet Modernisering
Javea - Alicante

Ref: 01266J

Details

Plot 1.126m2

Gebouwd 145m2

Zwembad Communal + Space for own

Slaapkamers 4

Badkamers 2

Afstand naar het strand 7 mins. Drive

Bekeken Woodland

Oriëntering Southwest

Afstand aan vrije tijd Less than 1 min. Walk

Kenmerken

  •   Aluminium Dubbele beglazing
  •   Koud Airconditioning
  •   mosquiteras
  •   Persianas
  •   Rejas
  •   SAT.TV

Beschrijving

Elegante Villa te koop in El Rodat, Javea.

Dit elegante, traditionele stijl villa ligt in het populaire El Rodat gebied tussen Javea en Granadella en heeft een ommuurd en afgedekte hoekperceel van 1126 m 2   het verstrekken van voldoende ruimte voor een eigen zwembad te worden geïnstalleerd, in aanvulling op het grote gemeenschappelijke zwembad en tuinen. Er zijn ook twee opritten, een aan de voorzijde van het perceel en een aan de achterzijde met een betegelde overdekte carport. Ook aan de voorkant van de tuin is een rijk versierde muur rond een grasveld het verstrekken van privacy naar voren gebogen naya en het terras.

De hoofdingang van de woning is via de naya en in een lounge met loops en balkenplafond en Tosca stenen open haard, verder door naar de eetkamer weer met een loop-en balkenplafond, waaruit is een aparte keuken en een aangrenzende hal die leidt tot drie dubbele slaapkamers, de grotere met een en-suite badkamer met douche, en een familie badkamer. Een volgende gast slaapkamer is gebouwd op de oorspronkelijke dakterras en heeft openslaande deuren en warme en koude air-conditioning.

De specificatie omvat ook:   Air-conditioning, satelliet-TV., Gedeeltelijke dubbele beglazing, 'Reja de veiligheid van roosters, persiana rolluiken en horren.

Elegante Villa te Koop in El Rodat, Javea.

Dit elegante, traditionele stijl villa ligt in het populaire El Rodat gebied tussen Javea en Granadella en heeft een ommuurd en afgedekt hoekperceel van 1126 m2 biedt voldoende ruimte voor een prive zwembad te worden geïnstalleerd, in aanvulling op de grote gemeenschappelijke zwembad en tuinen. Er zijn ook twee opritten, een aan de voorzijde van het perceel en een aan de achterzijde met een betegelde overdekte carport. Ook aan de voorkant van de tuin is een sierlijke wand rondom een grasveld het verstrekken van privacy aan de voorzijde gebogen naya en het terras.

ALLE DETAILS
De hoofdingang van het pand is via de naya en een lounge met loops en balken plafond en Tosca stenen open haard, verder door naar de eetkamer weer met een loop en balkenplafond, waaruit is een aparte keuken en een aangrenzende hal die leidt tot drie dubbele slaapkamers, de grotere met een en-suite badkamer met douche, en een familie badkamer. Een verdere logeerkamer is gebouwd op de oorspronkelijke dakterras en heeft openslaande deuren en warme en koude airconditioning.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Air-conditioning, satelliet-TV., Gedeeltelijke dubbele beglazing, 'Reja' veiligheid roosters, persiana rolluiken en horren.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 545.00
Basura (vuilnis): 123.00
Gemeenschapsvergoedingen: 720.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief