Villa te koop met ruimte voor zwembad - moet Modernisering
Javea - Alicante

M2 145m2 camas4 baños2

Details

Referentie: 01266J

Gebouwd: 145m2

Plot: 1.126m2

Slaapkamers: 4

Badkamers: 2

Oriëntering: Southwest

Zwembad: Communal + Space for own

Energy Rating: In proces

Bekeken: Woodland

Afstand naar het strand: 7 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: Less than 1 min. Walk

Kenmerken

  •   Aluminium Dubbele beglazing
  •   Koud Airconditioning
  •   mosquiteras
  •   Persianas
  •   Rejas
  •   SAT.TV

Beschrijving

Elegante Villa te koop in El Rodat, Javea.

Dit elegante, traditionele stijl villa ligt in het populaire El Rodat gebied tussen Javea en Granadella en heeft een ommuurd en afgedekte hoekperceel van 1126 m 2   het verstrekken van voldoende ruimte voor een eigen zwembad te worden geïnstalleerd, in aanvulling op het grote gemeenschappelijke zwembad en tuinen. Er zijn ook twee opritten, een aan de voorzijde van het perceel en een aan de achterzijde met een betegelde overdekte carport. Ook aan de voorkant van de tuin is een rijk versierde muur rond een grasveld het verstrekken van privacy naar voren gebogen naya en het terras.

De hoofdingang van de woning is via de naya en in een lounge met loops en balkenplafond en Tosca stenen open haard, verder door naar de eetkamer weer met een loop-en balkenplafond, waaruit is een aparte keuken en een aangrenzende hal die leidt tot drie dubbele slaapkamers, de grotere met een en-suite badkamer met douche, en een familie badkamer. Een volgende gast slaapkamer is gebouwd op de oorspronkelijke dakterras en heeft openslaande deuren en warme en koude air-conditioning.

De specificatie omvat ook:   Air-conditioning, satelliet-TV., Gedeeltelijke dubbele beglazing, 'Reja de veiligheid van roosters, persiana rolluiken en horren.

Elegante Villa te Koop in El Rodat, Javea.

Dit elegante, traditionele stijl villa ligt in het populaire El Rodat gebied tussen Javea en Granadella en heeft een ommuurd en afgedekt hoekperceel van 1126 m2 biedt voldoende ruimte voor een prive zwembad te worden geïnstalleerd, in aanvulling op de grote gemeenschappelijke zwembad en tuinen. Er zijn ook twee opritten, een aan de voorzijde van het perceel en een aan de achterzijde met een betegelde overdekte carport. Ook aan de voorkant van de tuin is een sierlijke wand rondom een grasveld het verstrekken van privacy aan de voorzijde gebogen naya en het terras.

ALLE DETAILS
De hoofdingang van het pand is via de naya en een lounge met loops en balken plafond en Tosca stenen open haard, verder door naar de eetkamer weer met een loop en balkenplafond, waaruit is een aparte keuken en een aangrenzende hal die leidt tot drie dubbele slaapkamers, de grotere met een en-suite badkamer met douche, en een familie badkamer. Een verdere logeerkamer is gebouwd op de oorspronkelijke dakterras en heeft openslaande deuren en warme en koude airconditioning.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Air-conditioning, satelliet-TV., Gedeeltelijke dubbele beglazing, 'Reja' veiligheid roosters, persiana rolluiken en horren.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 545.00
Basura (vuilnis): 123.00
Gemeenschapsvergoedingen: 720.00

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief