Een selectie van nieuwe geschakelde villa's
Pedreguer - Alicante

M2 159m2 camas3 baños2

Details

Referentie: 01327P

Gebouwd: 159m2

Plot: 0m2

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Oriëntering: Zuidoosten

Zwembad: Communal

Jaar van constructie: 2010

Energy Rating: In proces

Bekeken: Mountain & Country

Afstand naar het strand: 15 mins.Drive

Afstand aan vrije tijd: 5 mins Drive

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): TBC
Gemeenschapsvergoedingen: TBC

Beschrijving

Nieuwe Gelinkte Villa's te koop in Pedreguer, El Papiol.

Een selectie van gekoppelde villa's beschikbaar in de gezellige ontwikkeling van El Papiol dicht bij Pedreguer   en op slechts vijftien minuten rijden naar de kust. Uit de eigenschappen zijn de bergen en uitzicht op het platteland en de ontwikkeling heeft een gemeenschappelijk zwembad met grasveld. Het is ook zeer kindvriendelijk en rustig en heeft vaste bewoners wonen op de ontwikkeling van het hele jaar door.

De woningen voldoen aan alle moderne bouwvoorschriften en hebben een volledig geïsoleerde wanden, baksteen en Tosca stenen open haarden, aluminium ramen met dubbele beglazing en deuren, rolluiken persiana, kwaliteit betegelde vloeren en badkamers, ingerichte keuken en pre-installatie voor zowel airconditioning en centrale verwarming.

De gekoppelde villa's bestaan uit: Bovenste niveau - oprit met carport en pergola hoofdingang die leidt naar een ontvangsthal met aangrenzende aparte ingerichte keuken en een woon / eetkamer die schuifpuien die toegang geeft tot een balkon / terras met balustrade .. Model A-159m2 build heeft een slaapkamer en badkamer met douche op de bovenste verdieping, Model B - 162m2 te bouwen - heeft slechts een garderobe.

Lager niveau - Model A heeft twee slaapkamers en een badkamer, Model B heeft alle drie de slaapkamers op de begane grond met een van de slaapkamers met een eigen badkamer met douche en er is ook een complete badkamer.

De specificatie omvat: Reja beveiliging roosters, persiana rolluiken, aluminium dubbel glas ramen en deuren, off-road parking, open haard, ingerichte keuken, kwaliteit tegels, pre-installatie voor airconditioning en centrale verwarming, gemeenschappelijk zwembad.

Nieuwe Linked Villa's te koop in Pedreguer, El Papiol.

Een selectie van gekoppelde villa's beschikbaar in de aangename ontwikkeling van El Papiol dicht bij Pedreguer en slechts vijftien minuten rijden naar de kust. Van de eigenschappen zijn bergen en uitzicht op het platteland en de ontwikkeling heeft een gemeenschappelijk zwembad met grasveld. Het is ook zeer kindvriendelijk en rustig en heeft permanente bewoners op de ontwikkeling gedurende het hele jaar.

ALLE DETAILS
De woningen voldoen aan alle moderne bouwvoorschriften en volledig geïsoleerde wanden, baksteen en Tosca stenen open haarden, aluminium ramen met dubbele beglazing en deuren, rolluiken persiana, kwaliteit betegelde vloeren en badkamers, keukens en pre-installatie voor zowel airconditioning en centrale verwarming. De geschakelde villa's bestaan uit: Bovenste niveau - oprit met carport en pergola hoofdingang leidt naar een hal met aangrenzende aparte ingerichte keuken en een woon / eetkamer die schuifdeuren die toegang geven tot een balkon / terras met balustrade .. Model A-159m2 build heeft een slaapkamer en een doucheruimte op de bovenste verdieping, Model B - 162m2 te bouwen - heeft slechts een garderobe. Lager niveau - Model A heeft twee tweepersoons slaapkamers en een badkamer, Model B heeft drie slaapkamers op de begane grond met een van de slaapkamers met een eigen badkamer met douche en er is ook een complete badkamer.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Reja beveiliging roosters, persiana rolluiken, aluminium dubbele beglazing venster en deuren, onverharde parkeerplaats, open haard, ingerichte keuken, kwaliteit tegels, pre-installatie voor airconditioning en centrale verwarming, gemeenschappelijk zwembad.

Stuur naar een vriend

Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief